- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.721
Sagol cnm ... nasilsin sen tekrar dusunuyormsuunBenden 20 toplanmıştı ama olmadı tabi ben sonra merkezin neler yaptığını öğrendim hakkım helal değil ama opudan sonra gaz sancısı gibi oluyor canım korkma
Tmm cnm sagol .. ay hadi gelsin ozman pazartesi ..cok heycanli oluyor insallah bende de 6 tame filan saglam kalirCanım korkmana gerek yok benim bu 2.denemem ilkinde hiç ağrı sızı olmamıştı çok toplandığı için olur demişti hemşire bol sıvı tüketmek gerekiyor su,ayran gibi bana hemşire günlük 4 litre sıvı tüketmen lazım dedi.ben de uymaya çalıştım elimden geldikçe ağrı iki gün içinde geçiyor da şişkinlik daha yeni yeni geçiyor benim.sonuçları için katlanılıyor.
Benim 3.denemem ülkede kalp atışı duyulmadi ikinci denemede kizim oldu şimdi 3 deneme de dondurulmuş embriyo transferi oldu ve 6haftalik ikizlere hamileyim 2embriyo transferi olmuştu zor sıkıntılı gunlerim olmadi ben hastanemi araştırarak güvenerek gittim ve guvenimi bosacikartmadilarDondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek diye okudum.sizin kaçıncı denemeniz acaba neler yaşadınız.
İnşallah canım hayırlısı olsun kucağımıza aldığımız da bütün acılar unutulacak zatenTmm cnm sagol .. ay hadi gelsin ozman pazartesi ..cok heycanli oluyor insallah bende de 6 tame filan saglam kalir
Maşallah ne güzel rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.bize de dua edin.benimde isteğim ikiz olması tabi rabbim nasıl isterse hakkımız da hayırlısı ne ise o olur.Benim 3.denemem ülkede kalp atışı duyulmadi ikinci denemede kizim oldu şimdi 3 deneme de dondurulmuş embriyo transferi oldu ve 6haftalik ikizlere hamileyim 2embriyo transferi olmuştu zor sıkıntılı gunlerim olmadi ben hastanemi araştırarak güvenerek gittim ve guvenimi bosacikartmadilar
Amin canım cümlemizin:)İnşallah hakkınız da hayırlısı olur.
Canim hic o kadar stres olacak bu durum değil aç karnına gidiyorsun islem sırasında uyutuyirlar hiç bilmiyorsun seninle konuşurken farkında bile olmuyorsun gozkerimi açtığımda hic agrin sızın olmuyor uyandıktan sonra seni odana çıkartip yatağına yatiriyirlar iyice kendine gelince kahvaltın geliyir dinlenip sana bilgi veriyorlar gönderiyorlarSagol cnm ... nasilsin sen tekrar dusunuyormsuun
Benim doktorum sadece fazla yumurta toplayacağız gibi görünüyor demişti.sayı vermemişti.Kızlar yumurta toplanmadan ne kadar toplanacağı hakindah Dr bilgi vermesi saçma olmuş benim Dr larim hic oncesindeön şu kadar toplayacaz demediler dikkat ettim bu konulara çok takilip kendinizi strese girdiriyirsunuz ben hic bunlara onem vermedim Dr herşey Yolunda diye bizi güzel yolluyorlardi
Canim doktorlar bazen söyleyebiliyorlar asagi yukarı tahminlerini. Benim doktorum da her şey yolunda sıkıntı Yok falan diyordu. Opu bitince söylediler kaç yumurta olduğunu, ben de hiç düşünmemiştim yani senin gibi. Cok haklısın bu süreçte bir de böyle seyleri stres etmemek gerekir önemli olan kaç yumurta olduğu degil ki kaliteli olup olmadıklarıKızlar yumurta toplanmadan ne kadar toplanacağı hakindah Dr bilgi vermesi saçma olmuş benim Dr larim hic oncesindeön şu kadar toplayacaz demediler dikkat ettim bu konulara çok takilip kendinizi strese girdiriyirsunuz ben hic bunlara onem vermedim Dr herşey Yolunda diye bizi güzel yolluyorlardi
İnşallah canim en kısa zamanda anne olursunuz rabbim isteyen herkese versin stres yapmayın kendinize lütfen herseyin basi sabir ben esimle evlenirken çocuğumuzun olmayacağını bile bile evkendim eğer çocuğumuz olmasaydı en son care evlatlık almakti hic ümitsizliğe kapılmayınMaşallah ne güzel rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.bize de dua edin.benimde isteğim ikiz olması tabi rabbim nasıl isterse hakkımız da hayırlısı ne ise o olur.
Amin canım bizde kizimizin isteği üzerine 3.deneme oldu hep kardeş istiyordu elimde imkanlar varken degerlendirmek gerek kızım istemese belki olmazdı kizimdaki ignelerin kirkusunk atamadım daha bunda da doguma kadar iğne vsr rabbim yardım eder inşallah kolaylığını verir isteyen herseke nasip etsinAmin inşallah canım.Allah a şükür 8 yaşın da bir oğlum var benim duam önce olmayanlara sonra bana hayırlısını nasip etsin Rabbim.bir de eşim tek kardeşi yok ailesi sürekli tedavi olun bir tane daha olsun diyorlardı.gerçi onların isteği değilde oğlumun kardeş isteği ağır bastı anne neden benimde kardeşim yok deyince ne cevap verceğini bilemiyor insan. içim parçalanıyor.
Amin rabbim yardımcın olsun inşallah.az önce tedavi gördüğüm doktor instagram hesabında üçüz bebek videosu paylaşmış 2.denemesinde nasip etmiş Allah.gördükçe insan hevesleniyor.Amin canım bizde kizimizin isteği üzerine 3.deneme oldu hep kardeş istiyordu elimde imkanlar varken degerlendirmek gerek kızım istemese belki olmazdı kizimdaki ignelerin kirkusunk atamadım daha bunda da doguma kadar iğne vsr rabbim yardım eder inşallah kolaylığını verir isteyen herseke nasip etsin
Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına al inşallah
Canım çok merak ettim önceden de bahsetmiştin merkeze hakkımı helal etmiyorum demiştin. Ne oldu, anlatmak seni rahatsız etmeyecekse anlatır mısın bieaz?Benden 20 toplanmıştı ama olmadı tabi ben sonra merkezin neler yaptığını öğrendim hakkım helal değil ama opudan sonra gaz sancısı gibi oluyor canım korkma
Kızlar mutlu hafta sonları testleri pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun değerleri kat kat yükselsin inşallah Çifter Çifter gelsin bebişler benim gibi kese ve kalp atışı bekleyenlere de Rabbim hayırlısı ile müjde ile değil görmeyi duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o koskoca 12 gün geçti de şu 2 gün geçmiyor :) ptesi büyük gün Allah’ın izniyle kesemizi görsek birde kalbi tadından yenmez . Kızlar bana 2 embriyo transferi oldu 17. Gün değerim en son kan vermiştim 682, 12 de çıkmıştı bi daha vermedim acaba diyorum bı değer düşük gibi tek mi tutundu. Peki öyleyse kanama leke vs olması gerekir mi çünkü bende hiç leke dahi Yok kafamda deli sorular
Canim inşallah duyarsin seni çok iyi anlıyorum bende kese ve kalp atışı icin bekliyorum içinde hep bi korku ya kese yoksa ya kalbi atmazsa diye cumaya kontrol günüm 14 gün değerin 395 ti bir daha test yapmadım bende tek tuttu diye düşünüyorum degerim ikiz için düşük gibi kanama lekelenme falan olmadı zaten ilaç kullanıyoruz proluton iğne falan lekelenme olmaması normal gibime geliyorKızlar mutlu hafta sonları testleri pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun değerleri kat kat yükselsin inşallah Çifter Çifter gelsin bebişler benim gibi kese ve kalp atışı bekleyenlere de Rabbim hayırlısı ile müjde ile değil görmeyi duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o koskoca 12 gün geçti de şu 2 gün geçmiyor :) ptesi büyük gün Allah’ın izniyle kesemizi görsek birde kalbi tadından yenmez . Kızlar bana 2 embriyo transferi oldu 17. Gün değerim en son kan vermiştim 682, 12 de çıkmıştı bi daha vermedim acaba diyorum bı değer düşük gibi tek mi tutundu. Peki öyleyse kanama leke vs olması gerekir mi çünkü bende hiç leke dahi Yok kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?