- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.681
5 şubat transfer benimdeHangi hün oldu transferin benimde 16 şubat 5inde oldu transferim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 şubat transfer benimdeHangi hün oldu transferin benimde 16 şubat 5inde oldu transferim
Sağol canımHayirli ugrulu olsun kuzuuuuu
Sağol canım
tüm isteyenlere nasip olsun
Eses07 canım, hayırlı olsun... çooook sevindim, değerin artarak devam etsin inşallah...
Sen artık hamilesinnnnbizim için dua eder misin
![]()
Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına al inşallahEtmem mi ?
Canım antalyada mısın ?
Takın felan varsa onlarida çıkar canımSlm kizlar dr dan geliyorum 3 tane 21 mm lik 12 13 tane de 19 mm lik yumurtam gozlemlendi ..bu gece catlatma igne si olup pazartesi opum olucak.
Tecrübe li canlar parfum makyaj oje ac gitme haricinde dikkat etmem gerekenler varmi? Cok heycanliyim rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
19.gün oldum canım benGünaydın kızlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz
Toplamda 4 kere gittimGünaydın kızlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz
Adetin ilk günü ile 19.gün demi arkadaşım19.gün oldum canım ben
Evet canımAdetin ilk günü ile 19.gün demi arkadaşım
Çok teşekkür ederim kendi kendime hesap yapmaya çalışıyorum hangi tarihler arasında transferimolur diyeEvet canım
Transferin kaçıncı günündesiniz.inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim isteyen hasretini çeken herkese nasip etsinEvet canım
Ben adet baslangıcından sonaki 25. Günde transfer oldum bence onu rahim kalınlıgın ve doktorun belirliyorÇok teşekkür ederim kendi kendime hesap yapmaya çalışıyorum hangi tarihler arasında transferimolur diye
Kişiye göre değişiyor yani.teşekkür ederim canım.Ben adet baslangıcından sonaki 25. Günde transfer oldum bence onu rahim kalınlıgın ve doktorun belirliyor
6.günümdeyim canımTransferin kaçıncı günündesiniz.inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin
Sen şimdi ilaçlara basladın mı ? Benim doktorum adetin 5. Günü estrofeme baslattı transfere 5 gün kala crione jel ve pruloton iğneyi ekledilerKişiye göre değişiyor yani.teşekkür ederim canım.
Amin inşallah canım.6.günümdeyim canım
İnşallah
Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın