2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bal10cukkk Bal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini aradım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
Sen sayarken transfer gününüde sayıyormusun ?
Yok saymıyorum canım

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim canım.1 sezeryan 1 i açık 3 ameliyat geçirdim hiç birinde opu dan sonra yaşadığım ağrı ve rahatsızlığı yaşamadım.
Çok yumurtan olusmussa o seni rahatsız etmişti benimde sezeryan histereskopi bir sürü ameliyatım var ama opuda pek kötü değildim rahimde spiral olmasına ragmen

Bal10cukkk Bal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini aradım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
Canim rrüyamda bende görmüştüm hamile olduğumu transfer sonrası :) çok şükür hamileymiş inşallah sende hamilesindir

Bal10cukkk Bal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini a radım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
İnşallah rüyan gerçek olur tatlım
İnşallah rüyan gerçekleşir canım
Sağlıklı sıhhatli evlatlrin olur

Canim rrüyamda bende görmüştüm hamile olduğumu transfer sonrası :) çok şükür hamileymiş inşallah sende hamilesindir
Ayyy inş inş onun hışmıyla test aradım evde öyle güzelde bi bebekti ki Allahım isteyen hiç kimseyi mahrum etmesin

Evet canım 26 tane toplandı ama bana kalan 6 tanesi buna da şükür rabbim hayırlısını versin inşallah
6 tane 5. Gün mü maşallah canım çok iyi bişey en az 3 kere ilaçsız deneme sansı verir insana bunda psikolojikmen rahatlatır zaten

6 tane 5. Gün mü maşallah canım çok iyi bişey en az 3 kere ilaçsız deneme sansı verir insana bunda psikolojikmen rahatlatır zaten
Yok canım 3.gün embriyosu aynen ben de seviniyorum zaten. 2.gün beni aradıklarında 3 tanesi iyi durumda demişlerdi hep dua etmiştim en azından 6 tane olsun diye şükür rabbime.

Bende pazartesi saat 10 da opu olucam 18 tane filan cikar dedi dr um simdi korktum cok mu kotu cnm opu:KK17:
Canım korkmana gerek yok benim bu 2.denemem ilkinde hiç ağrı sızı olmamıştı çok toplandığı için olur demişti hemşire bol sıvı tüketmek gerekiyor su,ayran gibi bana hemşire günlük 4 litre sıvı tüketmen lazım dedi.ben de uymaya çalıştım elimden geldikçe ağrı iki gün içinde geçiyor da şişkinlik daha yeni yeni geçiyor benim.sonuçları için katlanılıyor.

Back