2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim inşallah duyarsin seni çok iyi anlıyorum bende kese ve kalp atışı icin bekliyorum içinde hep bi korku ya kese yoksa ya kalbi atmazsa diye cumaya kontrol günüm 14 gün değerin 395 ti bir daha test yapmadım bende tek tuttu diye düşünüyorum degerim ikiz için düşük gibi kanama lekelenme falan olmadı zaten ilaç kullanıyoruz proluton iğne falan lekelenme olmaması normal gibime geliyor
Kızlar eger 2 konulup tek tutarsa vücut diğerini atmıyormus emiyormus o yüzden onu atar leke olur gibi düşünmeyin

Canim inşallah duyarsin seni çok iyi anlıyorum bende kese ve kalp atışı icin bekliyorum içinde hep bi korku ya kese yoksa ya kalbi atmazsa diye cumaya kontrol günüm 14 gün değerin 395 ti bir daha test yapmadım bende tek tuttu diye düşünüyorum degerim ikiz için düşük gibi kanama lekelenme falan olmadı zaten ilaç kullanıyoruz proluton iğne falan lekelenme olmaması normal gibime geliyor
İnşallah canım hiç belli de olmaz belki bu değerlerle süpriz yumurta olur :) hayırlısı hakkımızda ay cumaya da çok var ama çok güzel bekleyiş heyecanlı hiç bişey de hissetmiyorum ara ara gelen kasık sancısı ve ayak üşümesi dışında

benim 20 ocakta transfer oldu son adet tarihi de 6 ocak hangisine göre hesaplama olcak bilmiyorum ama ptesi de 23. Gün oluyor sanırım transferin belki alttan muayene ile görülür kese inşallah birde ben sadece crinino jel ve coraspin kullanıyorum başka ilacım Yok

Kızlar transfer sonrası vitamin folik asit olarak ne verdi doktorlarınız ?

benim 20 ocakta transfer oldu son adet tarihi de 6 ocak hangisine göre hesaplama olcak bilmiyorum ama ptesi de 23. Gün oluyor sanırım transferin belki alttan muayene ile görülür kese inşallah birde ben sadece crinino jel ve coraspin kullanıyorum başka ilacım Yok
İlk adet tarihine göre hesaplanıyir ben transferden 24 gün sonra hem keseyi hemde kalp atisini duydum

Benim 3.denemem ülkede kalp atışı duyulmadi ikinci denemede kizim oldu şimdi 3 deneme de dondurulmuş embriyo transferi oldu ve 6haftalik ikizlere hamileyim 2embriyo transferi olmuştu zor sıkıntılı gunlerim olmadi ben hastanemi araştırarak güvenerek gittim ve guvenimi bosacikartmadilar
Ayni senin durumdaydim bende ama kimyasal oldu. Ikizmi tekmi diye düşünürken ultrasonda cikacak kadar bile buyuyemEdi:KK42:
Allahm size bagislasn onları ınslalah

Merhabaaa benimde ilk tup denemem. Daha once asilama yaptirdim 5 kere ve hicbirinde catlama olmadi.
Simdi gonal kullaniyorum 12. Gunum. Cetrodite kullaniyorum onda da 7. Gunum. E2 yuksek cikiyor o yuzden bu ay donduracagiz dedi doktorum. Ins Rabbim butun isteyenlere nasip etsin. Sizin e2 kacti?

Benim cuma 25. Gün benbayagi bu ilaç alıyorum protestan proluton hiçbir estrofem aspirin falan vücudum çok ağırlaştı ödem çok siskinim sürekli uyku hali ayakta çok durunca sırrın ağrıyor ve gün gün boyu baş dönmesi zor gunler yani

Kizlar banyoyu napiyorsunuz? 6 gun oldu dus almadim. Saçlarım kece gibi ve basim agriyor artik. Yarın kuafore gidip saclarimi yikatayim mi ? Yoksa dus alayim mi artik ?

Back