- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.701
Yok canım adetimi bekliyorum.pazartesi opu oldum su toplama ihtimaline karşı ertelendi.perşembe günüde embriyolarım donduruldu.Sen şimdi ilaçlara basladın mı ? Benim doktorum adetin 5. Günü estrofeme baslattı transfere 5 gün kala crione jel ve pruloton iğneyi eklediler
Opudan sonraki adette daha kısa sürüyor vücutta hala hormon oldugu içinYok canım adetimi bekliyorum.pazartesi opu oldum su toplama ihtimaline karşı ertelendi.perşembe günüde embriyolarım donduruldu.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim canım.1 sezeryan 1 i açık 3 ameliyat geçirdim hiç birinde opu dan sonra yaşadığım ağrı ve rahatsızlığı yaşamadım.Opudan sonraki adette daha kısa sürüyor vücutta hala hormon oldugu için
Yok saymıyorum canımBal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini aradım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
Sen sayarken transfer gününüde sayıyormusun ?
Çok yumurtan olusmussa o seni rahatsız etmişti benimde sezeryan histereskopi bir sürü ameliyatım var ama opuda pek kötü değildim rahimde spiral olmasına ragmenBunu bilmiyordum teşekkür ederim canım.1 sezeryan 1 i açık 3 ameliyat geçirdim hiç birinde opu dan sonra yaşadığım ağrı ve rahatsızlığı yaşamadım.
Canim rrüyamda bende görmüştüm hamile olduğumu transfer sonrası :) çok şükür hamileymiş inşallah sende hamilesindirBal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini aradım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
İnşallah rüyan gerçek olur tatlımBal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini a radım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
İnşallah rüyan gerçekleşir canımBal10cukkk gece rüyamda bebeğim oldugunu gördüm sabah bi hışımla uyanıp evdeki ebelik testini aradım bulamadım az önce meğer gözümün önündeymiş demek yapmamam gerkiyotmus dedim avuttum
Evet canım 26 tane toplandı ama bana kalan 6 tanesi buna da şükür rabbim hayırlısını versin inşallahÇok yumurtan olusmussa o seni rahatsız etmişti benimde sezeryan histereskopi bir sürü ameliyatım var ama opuda pek kötü değildim rahimde spiral olmasına ragmen
Ayyy inş inş onun hışmıyla test aradım evde öyle güzelde bi bebekti ki Allahım isteyen hiç kimseyi mahrum etmesinCanim rrüyamda bende görmüştüm hamile olduğumu transfer sonrası :) çok şükür hamileymiş inşallah sende hamilesindir
İnş canım ard arda haberler verelim inşİnşallah rüyan gerçek olur tatlım
İnşallah rüyan gerçekleşir canım
Sağlıklı sıhhatli evlatlrin olur
6 tane 5. Gün mü maşallah canım çok iyi bişey en az 3 kere ilaçsız deneme sansı verir insana bunda psikolojikmen rahatlatır zatenEvet canım 26 tane toplandı ama bana kalan 6 tanesi buna da şükür rabbim hayırlısını versin inşallah
Yok canım 3.gün embriyosu aynen ben de seviniyorum zaten. 2.gün beni aradıklarında 3 tanesi iyi durumda demişlerdi hep dua etmiştim en azından 6 tane olsun diye şükür rabbime.6 tane 5. Gün mü maşallah canım çok iyi bişey en az 3 kere ilaçsız deneme sansı verir insana bunda psikolojikmen rahatlatır zaten
Ben 16 gün sonra transfer oldumGünaydın kızlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz
Dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek diye okudum.sizin kaçıncı denemeniz acaba neler yaşadınız.Ben 16 gün sonra transfer oldum
Bende pazartesi saat 10 da opu olucam 18 tane filan cikar dedi dr um simdi korktum cok mu kotu cnm opuBunu bilmiyordum teşekkür ederim canım.1 sezeryan 1 i açık 3 ameliyat geçirdim hiç birinde opu dan sonra yaşadığım ağrı ve rahatsızlığı yaşamadım.
Benden 20 toplanmıştı ama olmadı tabi ben sonra merkezin neler yaptığını öğrendim hakkım helal değil ama opudan sonra gaz sancısı gibi oluyor canım korkmaBende pazartesi saat 10 da opu olucam 18 tane filan cikar dedi dr um simdi korktum cok mu kotu cnm opu
Canım korkmana gerek yok benim bu 2.denemem ilkinde hiç ağrı sızı olmamıştı çok toplandığı için olur demişti hemşire bol sıvı tüketmek gerekiyor su,ayran gibi bana hemşire günlük 4 litre sıvı tüketmen lazım dedi.ben de uymaya çalıştım elimden geldikçe ağrı iki gün içinde geçiyor da şişkinlik daha yeni yeni geçiyor benim.sonuçları için katlanılıyor.Bende pazartesi saat 10 da opu olucam 18 tane filan cikar dedi dr um simdi korktum cok mu kotu cnm opu
Ne yapmışlar canım merak ettimBenden 20 toplanmıştı ama olmadı tabi ben sonra merkezin neler yaptığını öğrendim hakkım helal değil ama opudan sonra gaz sancısı gibi oluyor canım korkma
Canım benimde 14 şubata var transferim benimde 21 olcam transfer canım:)Günaydın kızlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz
İnşallah hakkınız da hayırlısı olur.Canım benimde 14 şubata var transferim benimde 21 olcam transfer canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?