2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar merhaba,
yarın test günümdü bu akşam üzeri kan verdim sonuç negatif...
Bir daha tüpbebek deneyebilecek miyim bilmiyorum.
Ama çokk üzüldüm anne olmayı hiç mi hak etmiyorum bunu düşündüm 7 yıldır ilk defa..
Moralim çok bozuldu
İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Zor gerçekten.
Yaşın kaçtı canim üzülme vardır bunda da bir hayır inşaallah sonraki aya kendiliğinden tedavisiz hamile kalırsın. . Allah'tan iyisini biz bilemeyiz evladı yüzünden hayatının son yıllarını onkoloji bölümünde geçiren anne biliyorum ben ... rabbim kucagimizi boş bırakmasın ama herşeyden önce de hayırlı evlat nasip etsin canım .

Kızlar merhaba,
Ama çokk üzüldüm anne olmayı hiç mi hak etmiyorum bunu düşündüm 7 yıldır ilk defa..
Moralim çok bozuldu
Canim allah sabır versin sana
Çok büyük bi acı gerçekten
İnşallah en yakın zamanda kendiliğinden hamile kalırsın
Anne olmayı hak edip etmemeke hiç alakası yok canım
Demekki daha vakti zamanı değilmiş böyle düşün

Bugün ben biraz ağladım üzüldüm ya bu tedavimde olmassa diye

Kayinvaldem dediki
ah kizim
İnsanlar doğurup kucağına aliyor sonra kaybediyor yada kocaman büyütüPte bi sebepten ölüyor evlatları
Öyle olanlar ne yapsın
her şey nasip kısmet kaderimizde ne varsa onu yaşarız kendini bukadar üzme dedi.

Düşündümde Gerçekten çok doğru canım
Allah ne derse o hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok

Yaşın kaçtı canim üzülme vardır bunda da bir hayır inşaallah sonraki aya kendiliğinden tedavisiz hamile kalırsın. . Allah'tan iyisini biz bilemeyiz evladı yüzünden hayatının son yıllarını onkoloji bölümünde geçiren anne biliyorum ben ... rabbim kucagimizi boş bırakmasın ama herşeyden önce de hayırlı evlat nasip etsin canım .
Yaşım 32 oldu canım. Zaten meme kanseriydim, şimdi atlattım 4 yıla yakın oldu, kanser olduğumu ilk öğrendiğimde ilk tepkim hiç anne olamicam olmştu...
Ama tüp bebek tedavisini onkologum çok istemiyordu,yine de düşük dozla tedavşye başladım.. Olmadı... Eğer tekrar tedavi olacaksan memenden biyopsi almalıyız diyor. Onun sınucundan da korkuyorum. Off bilmiyorum hiç ne olacağım ben

Canim allah sabır versin sana
Çok büyük bi acı gerçekten
İnşallah en yakın zamanda kendiliğinden hamile kalırsın
Anne olmayı hak edip etmemeke hiç alakası yok canım
Demekki daha vakti zamanı değilmiş böyle düşün

Bugün ben biraz ağladım üzüldüm ya bu tedavimde olmassa diye

Kayinvaldem dediki
ah kizim
İnsanlar doğurup kucağına aliyor sonra kaybediyor yada kocaman büyütüPte bi sebepten ölüyor evlatları
Öyle olanlar ne yapsın
her şey nasip kısmet kaderimizde ne varsa onu yaşarız kendini bukadar üzme dedi.

Düşündümde Gerçekten çok doğru canım
Allah ne derse o hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok
Evet csnım kayınvaliden doğru söylemiş, sen de haklısın ama ister istemez üzülüyorum. Zaten bunları konuşacağım kimsem yok yakınımda da içimi buraya döktüm. Teşekkürler hepinize

Yaşım 32 oldu canım. Zaten meme kanseriydim, şimdi atlattım 4 yıla yakın oldu, kanser olduğumu ilk öğrendiğimde ilk tepkim hiç anne olamicam olmştu...
Ama tüp bebek tedavisini onkologum çok istemiyordu,yine de düşük dozla tedavşye başladım.. Olmadı... Eğer tekrar tedavi olacaksan memenden biyopsi almalıyız diyor. Onun sınucundan da korkuyorum. Off bilmiyorum hiç ne olacağım ben
Allah şifa versin canım sana
İnşallah nur topu gibi evlatların olur

Allah yardımcın olsun Rabbim şifa versin kemoterapi görmeden önce saracoğlu bayanların yumurtalarını aldırıp dondurmalarını tavsiye ediyordu ama o zamanlar yumurta toplanma yasal değildi ... herşeyden önce senin sağlığın önemli kontrolünü yaptır sonra yeniden başla canım. Çünkü şifayı verende rabbim alan da Rabbim insaallah kendiliginden hamile kalirsin ve dogumunla birlikte butun rahatsizliklarin çıkar gider. Allah'tan isterken beklentinizi yüksek tutun onun vereceği hiç bir şey ona zor değil diyor peygamber efendimiz ... Biz kapıyı ısrarla çalalım canım o kapı elinde sonunda açılacak . Tüm duam size kendime ve bütün bizim gibi evlat bekleyen arkadaşlarıma ...

Allah yardımcın olsun Rabbim şifa versin kemoterapi görmeden önce saracoğlu bayanların yumurtalarını aldırıp dondurmalarını tavsiye ediyordu ama o zamanlar yumurta toplanma yasal değildi ... herşeyden önce senin sağlığın önemli kontrolünü yaptır sonra yeniden başla canım. Çünkü şifayı verende rabbim alan da Rabbim insaallah kendiliginden hamile kalirsin ve dogumunla birlikte butun rahatsizliklarin çıkar gider. Allah'tan isterken beklentinizi yüksek tutun onun vereceği hiç bir şey ona zor değil diyor peygamber efendimiz ... Biz kapıyı ısrarla çalalım canım o kapı elinde sonunda açılacak . Tüm duam size kendime ve bütün bizim gibi evlat bekleyen arkadaşlarıma ...
Amşn inşallah teşekkür ederim

Kızlar merhaba,
Moralim çok bozuldu
Allah yardımcın olsun üzülme diyemem insanın elinde degil bende ilkde çok üzlmüştüm inan ne desek bos sadece Allah yardımcın olsun diye bilirim canım:(

Aynen bizde anlamadık normal yolla kalmıştım hamile zaten bizim bi an önce olsun istediğimiz için tüp denedik
Canım kimyasal demek kese oluşmadan bebeğin düşmesi demek. İlk başlarda düzenli artış olabiliyor,sonrasında az az artıyor en son da düşüşe geçiyor. İlk denenemde kimyasal olmuştu benim de bu anlattığım gibiydi..

Konu dışı ama canım meme kanseri olduğun nasıl anlaşıldı ya da sen nasıl anlasın tuhaf bişeyler olduğunu

Canım kimyasal demek kese oluşmadan bebeğin düşmesi demek. İlk başlarda düzenli artış olabiliyor,sonrasında az az artıyor en son da düşüşe geçiyor. İlk denenemde kimyasal olmuştu benim de bu anlattığım gibiydi..
Allah sana da hepimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu cuma akşamı dualarımızı allah kabul etsin

Back