2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

B

benimde trasferim ayın 5. İnde oldu 17.sinde test yapılacak 2 embriyo bıraktılar çok heyecanlıyım acaba sonuç nasıl olcak hiçbir belirtimde yok sadece transfer günü ve sonrası dinlendim o kadar işe geri döndüm
Allah inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz canım

Güzel haberlerini bekliyorum

Benim transferim 4 Şubat Pazar oldu canım

Bugün adet ağrısı gibi bi ağrım başladı benim

İlk tedavimdede böyle olmuştum ben
5.gün ağrım başlamışti
Negatifle sonuçlandi

Bu seferde aynı olucak sanırım :KK61:
Bal10cukkk Bal10cukkk canım, kötü düşünme lütfen... Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor, bazende hiç belirti olmayabiliyor. Pozitif düşünelim, güzel olsun sonucu. İnşallah olur bu kez, hem tek embriyo da değil ki. Bence şansın yüksek...

Bal10cukkk Bal10cukkk canım, kötü düşünme lütfen... Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor, bazende hiç belirti olmayabiliyor. Pozitif düşünelim, güzel olsun sonucu. İnşallah olur bu kez, hem tek embriyo da değil ki. Bence şansın yüksek...
İnşallah olur canım
Tekrar negatifi görürsem
kendimi bu sefer zor toparlarım
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah :dua::dua::dua:

Değerim 1000 olmuş 15.gün bugün tam iki katı artmasa da epey yükselmiş illa iki katı mı artması gerekiyor bilen var mı doktor şart değil diyor ama ne bileyim m buna da şükür

İnşallah olur canım
Tekrar negatifi görürsem
kendimi bu sefer zor toparlarım
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah :dua::dua::dua:
İnşallah canım.
Aklına olumsuzu getirmesenee, sonuçta şu anın tadını çıkar, bebeğin ya da bebeklerin seninleyse sonra kendini üzdüğüne üzülürsün annesi
Nasip olursa benim transferimde yarın.... Tek embriyo transferi olacak benimkisi ve 3. Denemem
Bu son olur inşallah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Gönlümüzdekini nasip etsin. Güzel güzel haberlerle dolsun bu topik...:dua::dua::emir_bebek:

BolSekerli BolSekerli canım benim de kasık ağrım çok olmuştu. 12. gün başladı. sabah 1 kere giriyordu bi daha tek
Ben 2.000 leri gördüm ama kimyasal dendi malesef
zor bir süreç canım haklısın bu kadara böyle yıkıldım ben. rabbim yardımcımız olsun. çabalatmadan hepimize nasip etsin inşallah

Benim transferim 4 Şubat Pazar oldu canım

Bugün adet ağrısı gibi bi ağrım başladı benim

İlk tedavimdede böyle olmuştum ben
5.gün ağrım başlamışti
Negatifle sonuçlandi

Bu seferde aynı olucak sanırım :KK61:
Ya sen ne kdr cok olumsuzssun surekli okuyorumda her yorumun olumsuz bak hersey beyinde biter beynine olumsuzu asiliyorsun neden boyle dusunuyorsun cnm olumlu dusun hersey guzel olsun lutfen tevekkul et sabirla bekle dua et onunde bir zaman var Allah dilemedikce birsey olmaz Rabbim istesin yeterki son anda bir mucize olur yine verir bilemeyiz ki bunu olumlu ol beynine olumlu sinyaller ver hakkimizda hayirlisu olsn

Ya sen ne kdr cok olumsuzssun surekli okuyorumda her yorumun olumsuz bak hersey beyinde biter beynine olumsuzu asiliyorsun neden boyle dusunuyorsun cnm olumlu dusun hersey guzel olsun lutfen tevekkul et sabirla bekle dua et onunde bir zaman var Allah dilemedikce birsey olmaz Rabbim istesin yeterki son anda bir mucize olur yine verir bilemeyiz ki bunu olumlu ol beynine olumlu sinyaller ver hakkimizda hayirlisu olsn
Canım 18 yaşımdan beri
6 sene bitti 7 senedir sürekli negatifi gördüm
2 aşılamam
1 tüp bebek tedavileri
Hep negatif oldu
Bu yüzden umutlarım tükendi bitti

Bu sebeblerden bu tedaviminde pozitif olacagina inanamıyorum

Selam kızlar nasılsınız

Baloncuk nasılsın
Eses sen ne yaptın haber ver bekliyoruz sabırsızlıkla

Ben bugün 6inci gundeyim kan verdim 71.8 cıktı.

2014 te 9uncu gün kan değerim 51 çıkmıştı bu çok yüksek galiba 2 embriyoda tutundu en dandik hamilelik testi bile 5inci günde çift çizgi gösterdi hayırlısı olsun herkes için :skandal:

Selam kızlar nasılsınız

Baloncuk nasılsın
Eses sen ne yaptın haber ver bekliyoruz sabırsızlıkla

Ben bugün 6inci gundeyim kan verdim 71.8 cıktı.

2014 te 9uncu gün kan değerim 51 çıkmıştı bu çok yüksek galiba 2 embriyoda tutundu en dandik hamilelik testi bile 5inci günde çift çizgi gösterdi hayırlısı olsun herkes için :skandal:
Maşallah canım ne güzel tebrik ederim seni

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım

Test günümü bekliyorum hayırlısı artık

Canım 18 yaşımdan beri
2 aşılamam
1 tüp bebek tedavileri
Hep negatif oldu

Ben dördüncüyü yaptırdım burda bazıları defalarca uğraşıp eli boş kalıyor hem yaşın da genç daha kötü düşünme sebep neydi ayrıca öze değilse

Canım 18 yaşımdan beri
2 aşılamam
1 tüp bebek tedavileri
Hep negatif oldu

Çok küçük yaşta evlenmissin canım ya inşallah bu defa olmuştur 7 yılı duyunca o kadar çok dua ettim ki sana inşallah Allah'ım nasip eder kendim kkadar istiyorum

Back