- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.621
Kızlar bu insanlar zaten bunaltıyo her gören bişey yokmu bebek düşünün artık yaşınız geçiyo bilmemne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaçıncı denemen canım? Kaç embriyo konulduNe hisse bu defakinde içimden hamileymişim gibi gelmiyo
Sen ne zaman test yapacaktınİnşallah canım![]()
Offff onlardan bıktım bıktım, durumlarımı bildikleri halde soruyorlar. Hiç utanmıyorlar. Akıllarınca iyilik ettiklerini sanıyorlar. Çok sıkıldım ben de böylelerinden çokkkKızlar bu insanlar zaten bunaltıyo her gören bişey yokmu bebek düşünün artık yaşınız geçiyo bilmemne
Benim 2.deneme ilki taze embriyoydu 2 tane 2 ay sonrada dondurulmuşlarla 2 tane bırakıldı 5 gün olduBu kaçıncı denemen canım? Kaç embriyo konuldu
Kayınvalidem arıyo eeee bişey Mişey yokmu haha haaa bide gülüyo sinir bozucuOffff onlardan bıktım bıktım, durumlarımı bildikleri halde soruyorlar. Hiç utanmıyorlar. Akıllarınca iyilik ettiklerini sanıyorlar. Çok sıkıldım ben de böylelerinden çokkk
Çok iyi maşallsh hem ikş tane hem de dondurulmuş embriyo. Şansın yüksek. İnşallah da hayırlısıyla tutunur bebeklerini kucağına alırsınBenim 2.deneme ilki taze embriyoydu 2 tane 2 ay sonrada dondurulmuşlarla 2 tane bırakıldı 5 gün oldu
Ahhh ahh ne desek boş böylesine... Ben de sürekli maruz kalıyorum bunlara maalesef ki.... Allah bizlere sabır versin bolcaKayınvalidem arıyo eeee bişey Mişey yokmu haha haaa bide gülüyo sinir bozucu
İnşallah 1 i tutarÇok iyi maşallsh hem ikş tane hem de dondurulmuş embriyo. Şansın yüksek. İnşallah da hayırlısıyla tutunur bebeklerini kucağına alırsın
14 Şubat çarşambaSe
Sen ne zaman test yapacaktın
17 şubat Cumartesi neden senin erken aramızda 1 gün var14 Şubat çarşamba
Sen
14 Şubat çarşamba
Sen[/QUOTE
İnşallah hamile kalırsın en güzel 14 şubatınız olur
Hangi hün oldu transferin benimde 16 şubat 5inde oldu transferim17 şubat Cumartesi neden senin erken aramızda 1 gün var
Eses07 nerelerdesin hiç büyük sözü dinleme sen sağlık ocağına verme dedim verdin alamadın sonucu hadi artık müjdeyi ver bize
Hayirli olsun gozunaydin canim :) kac cikti degerMüjdeee
Pazartesi artış var mı tekrar vereceğim
![]()
Müjdeee
Pazartesi artış var mı tekrar vereceğim
Eses07 sonunda yazdın hayırlısı olsun canım sevindim
Müjdeee
5.gün emriyosunda bazı yerler 10.gün test istiyor canım17 şubat Cumartesi neden senin erken aramızda 1 gün var
Hayırlı olsunnn kaç çıktı değerinTık tık tık![]()
![]()