2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben dördüncüyü yaptırdım burda bazıları defalarca uğraşıp eli boş kalıyor hem yaşın da genç daha kötü düşünme sebep neydi ayrıca öze değilse
Kendimi ve etrafimdaki insanları hayal kirakligina uğratmak üzüyor beni
Herhangi bi sebebim yok

Eşimin mesleginden dolayi 1 sene içinde Doğu görevine gidicez ve ben dağ başlarında tek kalicam bunları düşünmek bile uzuyor beni

Bi bebeğim olsa bari o bana arkadaş olur nereye gidersem hep yanımda olur

Bide Doğu da nereye gidicez belli değil oralarda tedaviyede goremeyiz istanbuldayken tedavimizi görmek istiyoruz

Bunun gibi şeyler canım

Çok küçük yaşta evlenmissin canım ya inşallah bu defa olmuştur 7 yılı duyunca o kadar çok dua ettim ki sana inşallah Allah'ım nasip eder kendim kkadar istiyorum
Saol canım allah razı olsun
Teşekkür ederim ağlattin valla beni

Kizlar bugun ilaclara ek crinone jel de verildi.sacma belki ama sabah ve aksam kacta uygulasam onu dusunuyorum sizler nasil yapiyorsunuz?

Inan cnm tevekkul et daha cok gencsin bnde senjnle ayni yastaym suan vitamin kullaniyrm adetle bsslicam amaa snn boyle okudukca bnmde umudum sonuyor biraz pozitif dusun elini karnina koy bebeklerinle konus onlar varmis gibi. Sana birsey soylimi mesela ben surekli karnina biseylr tikistirip hamile gibi hisstmek istyrm kndimi snra aynanin karsisnda kndime bakip gercekden hamileymsm gibi elimi karnina koyup seviyrm konusuyrm yani herkeze tuhaf yada psikolojim bozjk gibi gelebilir ama esim de beni hi bozmuyor geliyor oda dokunuyor guluyoruz eyleniyoruz huzurlu hisset kndini guzrl dusun en onemlisi dua et namazini kil dile Rabbim bu defa snin elini bos birakmaz umarim

Canim esinin meslegi nedir?

Bu aralar kafam iyice gitti canım

Nasıl dusuncegimi bilmiyorum psikolojim alt üst oldu
Hayirlisi bakalım canım

Ah cnm ahhh gel kardesine benim kocamda polis cnm benim seni benden baska kmse anlayamaz ayni duygulari bende hissediyrm bnde 1 bucuk yillik evliyim esimin calisma sartlari zor evimize uzak yerde calisiyor simdi sark gorevleri var sureklo ipka istiyoruz ama bizde gidixez elbet bende kara kara dusunuyrm

Kizlar bugun ilaclara ek crinone jel de verildi.sacma belki ama sabah ve aksam kacta uygulasam onu dusunuyorum sizler nasil yapiyorsunuz?
Sabah akşam aynı saatte kullanın ben sekizde yapıyorum on dakika yürüyorum o zaman geri gelmiyor bir de iğneyle deliyorum yoksa kırınca çoğu akıyor kullanmadan

Kızlar merhaba,
yarın test günümdü bu akşam üzeri kan verdim sonuç negatif...
Bir daha tüpbebek deneyebilecek miyim bilmiyorum.
Ama çokk üzüldüm anne olmayı hiç mi hak etmiyorum bunu düşündüm 7 yıldır ilk defa..
Moralim çok bozuldu
İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Zor gerçekten.

Değeriniz kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosu belki yeni tutunuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…