- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.581
Kendimi ve etrafimdaki insanları hayal kirakligina uğratmak üzüyor beniBen dördüncüyü yaptırdım burda bazıları defalarca uğraşıp eli boş kalıyor hem yaşın da genç daha kötü düşünme sebep neydi ayrıca öze değilse
Saol canım allah razı olsunÇok küçük yaşta evlenmissin canım ya inşallah bu defa olmuştur 7 yılı duyunca o kadar çok dua ettim ki sana inşallah Allah'ım nasip eder kendim kkadar istiyorum
Gerçekten çok istiyorum Allah'ım inşallah nasip etmiştir benim daha 1 yıl oldu ama neler yaşadığımı ben bilirim senin 7 yılda neler yaşadığını en iyi bizim gibiler anlarSaol canım allah razı olsun
Teşekkür ederim ağlattin valla beni
İnşallah pozitiftirTransfer hariç 10.gün kuzenimin idrarda negatif çıktı olsa silik de olsa çıkardı değil mi
Canım bana Dr 12satte bir uygulancak dedi sana demedimi Dr canımKizlar bugun ilaclara ek crinone jel de verildi.sacma belki ama sabah ve aksam kacta uygulasam onu dusunuyorum sizler nasil yapiyorsunuz?
Inan cnm tevekkul et daha cok gencsin bnde senjnle ayni yastaym suan vitamin kullaniyrm adetle bsslicam amaa snn boyle okudukca bnmde umudum sonuyor biraz pozitif dusun elini karnina koy bebeklerinle konus onlar varmis gibi. Sana birsey soylimi mesela ben surekli karnina biseylr tikistirip hamile gibi hisstmek istyrm kndimi snra aynanin karsisnda kndime bakip gercekden hamileymsm gibi elimi karnina koyup seviyrm konusuyrm yani herkeze tuhaf yada psikolojim bozjk gibi gelebilir ama esim de beni hi bozmuyor geliyor oda dokunuyor guluyoruz eyleniyoruz huzurlu hisset kndini guzrl dusun en onemlisi dua et namazini kil dile Rabbim bu defa snin elini bos birakmaz umarimCanım 18 yaşımdan beri
6 sene bitti 7 senedir sürekli negatifi gördüm
2 aşılamam
1 tüp bebek tedavileri
Hep negatif oldu
Bu yüzden umutlarım tükendi bitti
Bu sebeblerden bu tedaviminde pozitif olacagina inanamıyorum
Canim esinin meslegi nedir?Kendimi ve etrafimdaki insanları hayal kirakligina uğratmak üzüyor beni
Herhangi bi sebebim yok
Eşimin mesleginden dolayi 1 sene içinde Doğu görevine gidicez ve ben dağ başlarında tek kalicam bunları düşünmek bile uzuyor beni
Bi bebeğim olsa bari o bana arkadaş olur nereye gidersem hep yanımda olur
Bide Doğu da nereye gidicez belli değil oralarda tedaviyede goremeyiz istanbuldayken tedavimizi görmek istiyoruz
Bunun gibi şeyler canım
PolisCanim esinin meslegi nedir?
Bu aralar kafam iyice gitti canımInan cnm tevekkul et daha cok gencsin bnde senjnle ayni yastaym suan vitamin kullaniyrm adetle bsslicam amaa snn boyle okudukca bnmde umudum sonuyor biraz pozitif dusun elini karnina koy bebeklerinle konus onlar varmis gibi. Sana birsey soylimi mesela ben surekli karnina biseylr tikistirip hamile gibi hisstmek istyrm kndimi snra aynanin karsisnda kndime bakip gercekden hamileymsm gibi elimi karnina koyup seviyrm konusuyrm yani herkeze tuhaf yada psikolojim bozjk gibi gelebilir ama esim de beni hi bozmuyor geliyor oda dokunuyor guluyoruz eyleniyoruz huzurlu hisset kndini guzrl dusun en onemlisi dua et namazini kil dile Rabbim bu defa snin elini bos birakmaz umarim
Ah cnm ahhh gel kardesine benim kocamda polis cnm benim seni benden baska kmse anlayamaz ayni duygulari bende hissediyrm bnde 1 bucuk yillik evliyim esimin calisma sartlari zor evimize uzak yerde calisiyor simdi sark gorevleri var sureklo ipka istiyoruz ama bizde gidixez elbet bende kara kara dusunuyrm
Sabah akşam aynı saatte kullanın ben sekizde yapıyorum on dakika yürüyorum o zaman geri gelmiyor bir de iğneyle deliyorum yoksa kırınca çoğu akıyor kullanmadanKizlar bugun ilaclara ek crinone jel de verildi.sacma belki ama sabah ve aksam kacta uygulasam onu dusunuyorum sizler nasil yapiyorsunuz?
Benim de yedi yıl sonra oldu yedinin uğuruna inanırımCanım 18 yaşımdan beri
6 sene bitti 7 senedir sürekli negatifi gördüm
2 aşılamam
1 tüp bebek tedavileri
Hep negatif oldu
Bu yüzden umutlarım tükendi bitti
Bu sebeblerden bu tedaviminde pozitif olacagina inanamıyorum
Hadi bakalım inşallah banada uğur getirirBenim de yedi yıl sonra oldu yedinin uğuruna inanırım
Aynen ayni saatlere denk getirecegim.tesekkurlerSabah akşam aynı saatte kullanın ben sekizde yapıyorum on dakika yürüyorum o zaman geri gelmiyor bir de iğneyle deliyorum yoksa kırınca çoğu akıyor kullanmadan
Değeriniz kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosu belki yeni tutunuyordurKızlar merhaba,
yarın test günümdü bu akşam üzeri kan verdim sonuç negatif...
Bir daha tüpbebek deneyebilecek miyim bilmiyorum.
Ama çokk üzüldüm anne olmayı hiç mi hak etmiyorum bunu düşündüm 7 yıldır ilk defa..
Moralim çok bozuldu
İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Zor gerçekten.
3. Gün embriyosu transfern 11. Günü 0 çıktı canım umut yok yani...Değeriniz kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosu belki yeni tutunuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?