2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar 14 subatta transferim var.Az once muayene oldum endometrium 12 mm.iyi midir? Az ve cok olmasi da iyi degil ya doktorun acelesi vardi konusamadim.
Canım benimde bugun randevum var bakalım galiba bende 14 şubata trasfer olcam canım benim Dr iyi demišti diğer terasferimde 12 iyi demišti canım hakkımızda hayırlısı olsun:)

Canım peki kaçta keseyi görmüş oldun ve kalp atışlarını bizim hesaplarınızla ultrason uyuyor mu acaba bende ptesi gidicem çok heyecanlıyım kusura bakma bi kaç soru soruyorum
Amin inşallah canım guzgü duaların için Allah razı olsun bugün kendi hesaplarima göre 5+5 di Dr 6 haftalık dedi bugün transfer den sonra 24.gun daha önce kese için gitmedim once karından baktı iki kese hemen gorundu biri büyük digerdbiraz küçüktü kalp atisini duymak istiyorsan alttan bakayum dedi bende zaten vajinal usg için gitmiştim gayet iyi duyuldu ikisinin seside

İyim işte günler yavasladı sanki
Bir gün umut doluyum bi gün tamemen umutsuz
Hiç bi belirti hiç bi his yok inş hala içimdelerdir die dua ediyorum
Sen nasılsın ?
Ben ilk günler çok ümit liydim

3 transfer olmasına rağmen 2 tanesini içimde hissediyordum ama sanki
Ama dün idrar testim negatif çıkınca
Bütün hayallerim umutlarım gitti resmen

14 Şubati bekliyorum şimdi test günümü

Çok çok erken canım transferlerimizin arasında 1 gün var daha çıkmaz ki canım sen hiç takma o testi
Haftaya hersey belli olacak umarım hayallerimiz gercek olur
Bende 14 şubatta kan vermeyi planlıyorum test tarihim 16 sı normalde ama Dayanamam pazartesi de bi idrar yapmak niyetindeyim

Hayırlı cumalar kızlar Dr yeni geldim kese ve kalp atışlarını duydum degerlerim cok yüksek çıkmıştı ikizlere hamileyim iki hafta sonra tekrar dinleyecek rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese versin
Hayırlı olsun canim çok sevindim darısı bizlerede olsun transferin kaçıncı günü Bugün bana da haftaya cuma randevu verdi ama aklımda deli sorular erken gitmek istiyorum

Amin inşallah canım guzgü duaların için Allah razı olsun bugün kendi hesaplarima göre 5+5 di Dr 6 haftalık dedi bugün transfer den sonra 24.gun daha önce kese için gitmedim once karından baktı iki kese hemen gorundu biri büyük digerdbiraz küçüktü kalp atisini duymak istiyorsan alttan bakayum dedi bende zaten vajinal usg için gitmiştim gayet iyi duyuldu ikisinin seside
Ya maşallah süphanallah ne güzel bir duygu çok çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Benimde ptesi 22. Gün oluyor transferin benim hesabıma göre de 5+4 gün oluyor inşallah miniklerim kendilerini gösterir

Ya maşallah süphanallah ne güzel bir duygu çok çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Benimde ptesi 22. Gün oluyor transferin benim hesabıma göre de 5+4 gün oluyor inşallah miniklerim kendilerini gösterir
Amin canım inşallah sizde hayırlısıyla kucagunaza alip buyutursunuz

Canım sen çok erken yaptin bostan yere kendini üzdün güzel düşün guzel haberler alalım insallin

Back