2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yuhh ne alaka ya sanki sen bakamıcan doguma gelırım kırkın çıkana kadar kalırım flan dese anlıcam da 3 sene ne alaka. Acaba artık torunlarıylamı vakit geçirmek istiyolar temelli gelırler valla
Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz
Cazgirlik yapar kavga cikartirim valla

Selam kızlar benim yumurtam topalandı 2aydır dondurulmuş durumda 13.tane 5.gün embiriyosu. Şimdi transfer için hazırlık yapiyorum. 7 gündür Estrofem kullanıyorum. 14şubatta kontrolum var. Bilgi verirmisiniz bu estrofem mullanımından kac gun sonra transfer oluyor ?

Benim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı

Ben adetin 19.günü dondurulmuş transferi oldum canım

Bende dondurulmus transfer oldu ama estrofem kullanmadım benimki adetimin ilk gününden 16 gün sonra transfer edildi

Benim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı
Canim tam 2 katı artmasina gerek yok ki
%60 artsa yetiyormus

İleriki haftalarda iki katı artma daha fazla oluyormuş canını sıkma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…