- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.301
Benim ki bi gece kalmaya gelse delleniyorum Allah sabır versin sana canım. Aynı yerdeyiz bide arada 5 dk mesafe var öyleyken kalmaya geliyor.Canim ne gitmesi eğer hamile isem
3 sene yanımda kalicaklarmis
sinirlerim çok bozuk
Oğlunun evi ya istedikleri zaman gelip aylarca kalabilcegini düşünüyor ama bulucam gondermenin bi caresiniBenim ki bi gece kalmaya gelse delleniyorum Allah sabır versin sana canım. Aynı yerdeyiz bide arada 5 dk mesafe var öyleyken kalmaya geliyor.
Keske cocuga bakicam dediginde onunu kapatsaydiniz. Canim calisiyormusun senOğlunun evi ya istedikleri zaman gelip aylarca kalabilcegini düşünüyor ama bulucam gondermenin bi caresini
Çok Allah yardımcın olsun kendi evinde diken üstünde olmak çok zor bende çok iyi anliyorumOğlunun evi ya istedikleri zaman gelip aylarca kalabilcegini düşünüyor ama bulucam gondermenin bi caresini
Yok canım evdeyim calismiyorumKeske cocuga bakicam dediginde onunu kapatsaydiniz. Canim calisiyormusun sen
Kendi evimde misafir oldum resmenÇok Allah yardımcın olsun kendi evinde diken üstünde olmak çok zor bende çok iyi anliyorum
Amin canım amin
Çok zor bi durum valla
Kadın bide gerçekten çok gıcık biri dayanilmiyor hiç
Yuhh ne alaka ya sanki sen bakamıcan doguma gelırım kırkın çıkana kadar kalırım flan dese anlıcam da 3 sene ne alaka. Acaba artık torunlarıylamı vakit geçirmek istiyolar temelli gelırler vallaCanim ne gitmesi eğer hamile isem
3 sene yanımda kalicaklarmis
sinirlerim çok bozuk
Belkide sizin agzinizi aramislardir. Yerini yapmak icin yani. Birdaha konu acilirsa onunu kapatin bence. Bu konu konusulmadan kendi baslarina alabilecekleri bir karar degil.Yok canım evdeyim calismiyorum
Hasta kadın işte neyapcan
Allah korusun inşallah öyle bişey olmazYuhh ne alaka ya sanki sen bakamıcan doguma gelırım kırkın çıkana kadar kalırım flan dese anlıcam da 3 sene ne alaka. Acaba artık torunlarıylamı vakit geçirmek istiyolar temelli gelırler valla
3.5 keredir aynı konu açılıp duruyor vallaBelkide sizin agzinizi aramislardir. Yerini yapmak icin yani. Birdaha konu acilirsa onunu kapatin bence. Bu konu konusulmadan kendi baslarina alabilecekleri bir karar degil.
Öyle dediğinde ben bakarım dersin Allah guc kuvvet verirÇocuk(lar ) 2 yaşına gelene kadar
Durucak mış buyutucekmis göya
Kendi aklınca öyle düşünüyor
Öyle dediğinde ben bakarım dersin Allah guc kuvvet verir
Ben adetin 19.günü dondurulmuş transferi oldum canımSelam kızlar benim yumurtam topalandı 2aydır dondurulmuş durumda 13.tane 5.gün embiriyosu. Şimdi transfer için hazırlık yapiyorum. 7 gündür Estrofem kullanıyorum. 14şubatta kontrolum var. Bilgi verirmisiniz bu estrofem mullanımından kac gun sonra transfer oluyor ?
Bende dondurulmus transfer oldu ama estrofem kullanmadım benimki adetimin ilk gününden 16 gün sonra transfer edildiSelam kızlar benim yumurtam topalandı 2aydır dondurulmuş durumda 13.tane 5.gün embiriyosu. Şimdi transfer için hazırlık yapiyorum. 7 gündür Estrofem kullanıyorum. 14şubatta kontrolum var. Bilgi verirmisiniz bu estrofem mullanımından kac gun sonra transfer oluyor ?
Aynı saatlerde mi yaptirdin cok büyük fark yokBenim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı
Bi yolunu bulursun canım şimdiden üzme kendini şuan trasferin tadını çıkar:)AYnen canim haklısın
Boşuna uzup durmuyum kendimi
biraz konusuyum ben tatlı tatlı
TeRS davranirsam inadA bindirebilir
Canim tam 2 katı artmasina gerek yok kiBenim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?