2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar yarn aksam buyuk ihtimal le catlatma ignem olucak ... suan menagon ve cetroide vuruluyorum arti folic asit atiyorum..

Catlatma ignesinden sonra yine ignelere devam mi kizlar ? Ne kullaniliyo catlatma.ignesinden
sonra?

Kalcalarim şimdiden bitti ne yapsam bos hemisre de yanlis vurdu ili kere ki hepsen canim gitti
.

Çatlatma iğnesini vurduğum akşamdan sonraki gün boş geçti. Yani hiç iğne vurmadım. Aslında hemşirenin söylemesi gerekir. Bir daha kontrolün varsa o zaman söylerler. Hayırlı olsun şimdiden.

Hadı ya pazartesi ön görüşmeye geldım doktorda iken hasta oldum orda hmn randevuyu aldım bugun için.
Benimde ön görüşmeye gitmeyi düşündüğüm gün tam muayene olmam gereken güne yani adetimin 2 . gününe denk gelmişti , ikiside bi arada çıkmıştı.şans bizden yana sanırım

Benimde ön görüşmeye gitmeyi düşündüğüm gün tam muayene olmam gereken güne yani adetimin 2 . gününe denk gelmişti , ikiside bi arada çıkmıştı.şans bizden yana sanırım
Oh iyi olmuş senin içinde canım insallah herşey yolunda gider mutlu son olur. Snn kaçıncı denemen ilkmi

Normalde transferden sonra progeston ignesi veriyorlar günde bir kere yapılan. Ben ilk 3 4 günde oturamaz yürüyemez hale gelmiştim şimdi yapan kişi değişti onun sayesinde ağrılarım bitti. Igneyi yapar yapmaz pamukla 1 2 dakika bastırın hem ilac içerde kalıp dağılıyor hemde ağrı yapmıyor

Selam kızlar
Transferden sonra 4uncu günümdeyim hiç belirti yok. Ilkinde göğüslerim çok sızlıyordu bunda bisey yok. Sadece kramp giriyor kasıklarıma oda zaten gonalf le birlikte başlamıştı

Varmı belirtisiz pozitif sonuç alan?

Ben ilk tedavıde hc bsy hısstmdm gogus kasık olark pozıtfti ilerleyen haftalrda goguslerm hassaslastı ama bebk nasip olmadı suan 2.tedavıdeym sureklı kendımı dınlıyorm ama bariz bi belirti yıne yok hersy kanda belli oluck suan ztn tutunma asamasında sızın bebegnzde ılk transfer oldgmz gun 1.gün dye sayılmıyomus bu arada ertesi gün 1.günmüş

Canim bende hic bi belirti yoktu 9.gunu erken gebelik testiyle ogrendim.simdi cuma gunu keseyi gorcez ins.

Kendini dinleme canım. Bende belirti aradım ama yoktu sadece adet ağrım oldu ve tutmadı olmadı dedim ama Allah nasip edecek olduktan sonra ediyor. Sen dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…