2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İstersen at bakalım bi

20180207_121932.jpg

kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Benim ilk denemem düşük oldu incelemede bisry cikmadi Dr semra kahraman sende hiç sebeb yok genetik testi yaptirsak uzun surer sadrce kan pıhtılaşma dan supheleniyirum dedi ve hamileligim boyunca kan sulandirici iğne vuruldum çok şükür kizim sağlıklı oldu

Benim ilk denemem düşük oldu incelemede bisry cikmadi Dr semra kahraman sende hiç sebeb yok genetik testi yaptirsak uzun surer sadrce kan pıhtılaşma dan supheleniyirum dedi ve hamileligim boyunca kan sulandirici iğne vuruldum çok şükür kizim sağlıklı oldu
Çok sevindim canım Allah bağışlasın
Benim düşük falan olmadı hiç direk sonucum negatif çıktı o yüzden araştırmaya gidilmedi sanırım

En kötüsü kararsızlık
Sabah ola hayrola
5 dk da çıkmıyor kan burda
Öğleden sonra çıkıyor

İkinci tedavide de birincideki gibi aynı ücretmi alıyorlar yoksa indirim yapıyorlarmı
Memorial da yapılıyor tabi ilkin orada yaptırırsan brincide 7bin civarında ikinci 6 bin 3. Denemeden 5 bin kusuratli oluyor raporun varsa ondan da indirim alıyorsun dondurulmuş embriyo trastransde 3 600tl

Back