- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.121
Evet canım ilk, başarısız bir aşılamam var sadeceOh iyi olmuş senin içinde canım insallah herşey yolunda gider mutlu son olur. Snn kaçıncı denemen ilkmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk, başarısız bir aşılamam var sadeceOh iyi olmuş senin içinde canım insallah herşey yolunda gider mutlu son olur. Snn kaçıncı denemen ilkmi
Anladım canım benımde 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. Smdı 2. DeyizEvet canım ilk, başarısız bir aşılamam var sadece
Kendini dinleme canım. Bende belirti aradım ama yoktu sadece adet ağrım oldu ve tutmadı olmadı dedim ama Allah nasip edecek olduktan sonra ediyor. Sen dinlenmene bak
Ben ilk tedavıde hc bsy hısstmdm gogus kasık olark pozıtfti ilerleyen haftalrda goguslerm hassaslastı ama bebk nasip olmadı suan 2.tedavıdeym sureklı kendımı dınlıyorm ama bariz bi belirti yıne yok hersy kanda belli oluck suan ztn tutunma asamasında sızın bebegnzde ılk transfer oldgmz gun 1.gün dye sayılmıyomus bu arada ertesi gün 1.günmüş
Canim bende hic bi belirti yoktu 9.gunu erken gebelik testiyle ogrendim.simdi cuma gunu keseyi gorcez ins.
Eses07 canım bende merak ettim seni hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım nerelerdesin çok merak ediyorum sonucunu sabaha kadar uyuyamadım
Duymuştum ogrenenleri. Vucutta lh de arttigi icin kirmiziysa hamilesin diyorlar. Ben denemedim
5 inci gun embriosu erken test de de cikar 9 uncu gunde bence ... ayrica cnm ben duymistum ovu testi ile gebelik testi yapani ..acikcasi ben umit vermek istemiyorum ama sen hamissin yumurtlama donemin olamayacagina gore gebelik hormonlari olmasi buyuk olasılık
Koysana fotoğrafını buraya bi biz bakalım hemen ümitsiz olma canımİdrar testi yaptım sabah silik hafif hayalet
Öyle olunca kan vermeye gitmedim
Moralim bozuldu
Hayirli olsun canim hamilesin. Silik cikar zaten koyu bekleme. Negatif olsaydi hic cikmazdi. Sevin bence.Gebelik testi yaptım
Var yok arası ruh çıktı
negatif diye gidip kan vermedim
Net olmadıKoysana fotoğrafını buraya bi biz bakalım hemen ümitsiz olma canım
Canım erken gebelik mı silik çıktıysa vardır benceNet olmadı
Tekrar çekiyorum hemen
Ben gitmedim negatif den sonrakızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Bana bi sebep söylemediler 2. Tedavi için açıklama yaptı sadecekızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Canım erken gebelik mı silik çıktıysa vardır bence
İstersen at bakalım biNormal gebelik testi canım
Yanlış almışım heyecandan sanırım
Silik hayalet gibi
Aynen canım ya bende de öyle oldu hatta ilknin negatif olmasına doktor çokta şaşırmadıBana bi sebep söylemediler 2. Tedavi için açıklama yaptı sadece