2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kendini dinleme canım. Bende belirti aradım ama yoktu sadece adet ağrım oldu ve tutmadı olmadı dedim ama Allah nasip edecek olduktan sonra ediyor. Sen dinlenmene bak

Aynen haklisin nasip olduktan sonra her türlü olur hayırlısıyla inşallah :KK200:

Ben ilk tedavıde hc bsy hısstmdm gogus kasık olark pozıtfti ilerleyen haftalrda goguslerm hassaslastı ama bebk nasip olmadı suan 2.tedavıdeym sureklı kendımı dınlıyorm ama bariz bi belirti yıne yok hersy kanda belli oluck suan ztn tutunma asamasında sızın bebegnzde ılk transfer oldgmz gun 1.gün dye sayılmıyomus bu arada ertesi gün 1.günmüş

Evet cumartesi transfer oldum pazarı 1 diye sayıyorum bende. Yok belirti artık testi bekliyorum mecbur. Ama arada bi heveslendiriyordu göğüslerim sızladıkça ilk denememde :)

Canim bende hic bi belirti yoktu 9.gunu erken gebelik testiyle ogrendim.simdi cuma gunu keseyi gorcez ins.

Ahh ne güzel tebrik ederim tamamına erdirsin Rabbim. Bende erken testle 8inci gün yapmayı düşünüyorum :KK49:

5 inci gun embriosu erken test de de cikar 9 uncu gunde bence ... ayrica cnm ben duymistum ovu testi ile gebelik testi yapani ..acikcasi ben umit vermek istemiyorum ama sen hamissin yumurtlama donemin olamayacagina gore gebelik hormonlari olmasi buyuk olasılık

Şimdi gebelik testi yaptım
Var gibi yok gibi
Ovülasyon da net çıkıyordu
Jel çıktı zaten idrarda
Acaba doğru yapamadım mı

kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size

kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Bana bi sebep söylemediler 2. Tedavi için açıklama yaptı sadece

Back