- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.061
Canim ben daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım hiç bilmiyorum
Umarım doğrudur yaa
umutlanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım hiç bilmiyorum
İnşallah doğrudur canımUmarım doğrudur yaa
umutlanmıştım
İnşallah doğrudur canım
evet sabah ilk idrarinla yap çıkar canımSabah mı yapmalıyım sence gebelik testi aldım bitane
Şimdi yapmayayım o zamanevet sabah ilk idrarinla yap çıkar canım
Aynen bekle canım sabah yaparsın ama ilk idrarinlaŞimdi yapmayayım o zaman
Kesin belli eder veya etmez diye birsey yok ama adete yakin yada adet gununde ikinci cizgi de ilki kadar koyu olunca pozitif diyorlar.ben de bunu denemistim bir kez.ikinci cizgi cok net degildi hamile degildim.hamile oldugumu hissettigim bir zamanda yapmistim ikinciside baya koyuyduYok canım totem yaptım
şimdi de ovülasyon testi yaptım
Sence ovülasyon belli eder mi ?
Aynı durumdayım canım bendeFelaket gaz yaptı bana bu ilaçlar mı acaba
Tamam tatlımAynen bekle canım sabah yaparsın ama ilk idrarinla
Kesin belli eder veya etmez diye birsey yok ama adete yakin yada adet gununde ikinci cizgi de ilki kadar koyu olunca pozitif diyorlar.ben de bunu denemistim bir kez.ikinci cizgi cok net degildi hamile degildim.hamile oldugumu hissettigim bir zamanda yapmistim ikinciside baya koyuydu
Canim buna hic kafani yorma bence.cunku kesinligi yok.evet belli gordum testi ama kopkoyu olcak ikinci cizgi de diyorlar.ama hamile olup yapanlarda mesela koyu olmamis kiminde.kesinligi olmayan birsey bu.insallah vardir yarin testini bekliyoruz :)Adet 14 ünde daha
Arkadaşım hamile olduğunu net belliydi
Benim hafif belli gördün mü cnm
Şuan kafam karıştı
Canim buna hic kafani yorma bence.cunku kesinligi yok.evet belli gordum testi ama kopkoyu olcak ikinci cizgi de diyorlar.ama hamile olup yapanlarda mesela koyu olmamis kiminde.kesinligi olmayan birsey bu.insallah vardir yarin testini bekliyoruz :)
Zaten hormon anca kana karisiyordur gebelikse.ondan ovulasyonda cikacaksada erken tabi.Daha 7.günüm transferin
Eğer gebelikse ondan belirgin değil
Adet ise erken değil mi
14 ünde olmuştum
Doğru söylüyorsunZaten hormon anca kana karisiyordur gebelikse.ondan ovulasyonda cikacaksada erken tabi.
Ne demek canim.insallah vardir bebis :) hepimize nasip olsun insallahDoğru söylüyorsun
Hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim
Ne demek canim.insallah vardir bebis :) hepimize nasip olsun insallah
erken gebelik testinde sabah ilk idrarda yapman gerekmiyor. Sıkısik olman da gerekmiyor. Ama normal gebelikte sabah ilk idrarda yapman cikma sansini arttiriyor.Sabah yapınca mı net olur ?
Perşembe gidip kan vermem
Dayanamıyorum
erken gebelik testinde sabah ilk idrarda yapman gerekmiyor. Sıkısik olman da gerekmiyor. Ama normal gebelikte sabah ilk idrarda yapman cikma sansini arttiriyor.
normal gebelikse sıkısik olman lazim canim ama boyle 5 6 bardak su iceyim sıkısayim degil dogal su icmeden yani vucudundaki siviyi atman lazim. Bence sen bu gece yapmadan uyuyamayacaksinŞuan yapsam kafam karıştı
Ondan sabah yapayım en iyisi
Perşembe de kan vereyim net olur