- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.921
Diger gebelikler de de hep 8 haftalıkken gittim vajinal usg de baktılar bundada oyle olacak kalp atışı bu hafta duyulmaya başlıyormuş insallin duyarizben pazartesi gideceğim. bencede sana biraz geç söylemişler. acaba kalp atışı kese görüldüğünde duyulmuyor biraz daha zaman istiyor o yüzden mi acaba ?
Beklicem artık napalım hakkımıza hayırlısıçok erken yaptırmışın canım. 1 günden bile çok şey farkediyor. sakın moralini bozma. 10.günü mutlaka bekle
hayırlısı olsun inşallah rabbim bu günleri gösterdi o minicik kalbi de duyarız..Diger gebelikler de de hep 8 haftalıkken gittim vajinal usg de baktılar bundada oyle olacak kalp atışı bu hafta duyulmaya başlıyormuş insallin duyariz
Sağol canım inşallahhayırlısı olsun inşallah rabbim bu günleri gösterdi o minicik kalbi de duyarız..
Dondurulmus yok iste cnm olsaydi bi umit olurdu ama surec cok yipratici benim de 2. Denemem ve 2 side negatif baska denemiycem Rabbim isteyen herkese nasib etsin..Allah seninle birlikte bekleyen kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah, sağlıcakla gelecekler 2018 de ben inanıyorum. Güçlü kalmaya devam. Dondurulmuş var mıydı kuzu nasıl ilerleyeceksiniz şimdi? Bu belki de mutlu sondan önceki son sınavdı, içini ferah tut kuzum. Allah yar ve yardımcımızolsun.
Canim Tebrik ederim gözün aydın
Değerin kaç çıktı
İnşallah hayırlısıyla 40.haftaya kadar takvimin orda kalsın. Bebiş(ler)ini alınca da takvim yerine altta nokta nokta oluyor ya öyle olsun..:))Totem yaptım
İnşallah hayırlısıyla 40.haftaya kadar takvimin orda kalsın. Bebiş(ler)ini alınca da takvim yerine altta nokta nokta oluyor ya öyle olsun..:))
İnşallah canım yaCanım daha Belli değil
Totem yaptım
Ne kadar değişik bir duygu
denemek için
İnşallah gerçek olur
Çok yakıştı canm yakışmaz mı?:)Sonucu öğrenmene az kaldı. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Allah yardımcın olsun..İnşallah olur kuzum ya istiyorum artık
Yakıştı mı sence
İnşallah canım ya
cadısın valla nasıl heycanlamdim sevindim anlatamam
İnşallah hepimize gerçeği nasıp olur
Çok yakıştı canm yakışmaz mı?:)Sonucu öğrenmene az kaldı. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Allah yardımcın olsun..
Amin cnmm dilerim Rabbim sana size nur topu gibi evlatlar versin o yuzunuz gulsun her sey Allah tan dr lar sadece vesile aynen Mevla ol der olur..hic bi kelime yetmiyor icimdekileri anlatmaya. Allah.in takdiri. Ol deyince olacak. Allah kimisine cifter cifter veriyo kimisine de vermiyo. Demek ki bir bildigi bir planladigi var. Bilmiyoruz verdigi kisilerin dertlerini sıkıntilarini belki onlarinda baska sorunlari var. Allah sabir versin canim. Ama bence mucadeleye devam et. Insallah sonunda Allah biz evlat hasret cekenlere de bir evlat bagislayacak. Dua etmekten baska insanin elinden bir sey gelmiyor
Evet gulum Allahin taktiri ne yapalim buna da sukur..Cnm bende çok üzüldüm.. ama bende yılma diyenlerdenim allah sıniyorsa seni elbet var bi bildigi.. bekletiyor sa daha güzel olması için bekletiyordur... umudunu yitirme cnm
Benim dondurulmuşlarım bekliyor.Bu ay adetimle birlikte inşallah transfer hazırlığına başlayacağız canm.Az kaldı..Aminnn inşallah kuzum çok sağol
Sen naptın
Benim dondurulmuşlarım bekliyor.Bu ay adetimle birlikte inşallah transfer hazırlığına başlayacağız canm.Az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?