2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı akşamlar kızlar bugün opu oldum saat 11 gibi 2 saat sonra acayip ağrılarım başladı acaba işlemden dolayımı ama benim ilkinde hiç ağrım olmamıştı

Tanıdık eczaneye sordum az önce
Aile hekimi yazabilir alırsın o zaman dedi

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi.maalesef kese görünmedi.5+4 um doktor görünmesi gerekirdi artik dedi.tekrar betahcg istedi.sanirim yine olmadi
Canım cok geçmiş olsun çok üzuldum Allah yardımcın olsun tekrar basliyacakmisin tedaviye ama başlamadan genetik testi felan yaptır

Kızlar cok hafif kahve gibi ama camasırımın arkasına bile gecmeyen bi lekelenme oldu. Odum patlıyor boyle bişey yaşayan var mı?

Kötü bişey olur mu

Canım cok geçmiş olsun çok üzuldum Allah yardımcın olsun tekrar basliyacakmisin tedaviye ama başlamadan genetik testi felan yaptır
Cok saol canim bi süre ara vericem belki seneye kadar hic bilemiyorum simdi.evet bu sefer embriyolara genetik yaptırcam bundada istedim ama doktor gerek görmemişti.birde kendimiz icinde yapiliyor bu genetik test deilmi

Neden tutma şansı daha yuksek oluyormuş sebep neymis
Dondurup ara verince
Hem annenin vücudu dinlenmiş hormon ilaclarindan arınmış oluyor Muş

Hemde donarken emriyoda kümeleşme oldugu icin şansı arttırıyorMuş

5 sene sonra tamamen dondurulmuş transfer yapilcakmis
taze transfer olmucakmış
Bu konuda çok araştırma yapılmış

Cok saol canim bi süre ara vericem belki seneye kadar hic bilemiyorum simdi.evet bu sefer embriyolara genetik yaptırcam bundada istedim ama doktor gerek görmemişti.birde kendimiz icinde yapiliyor bu genetik test deilmi
Evet trombofili paneli testi

Kızlar cok hafif kahve gibi ama camasırımın arkasına bile gecmeyen bi lekelenme oldu. Odum patlıyor boyle bişey yaşayan var mı?

Kötü bişey olur mu
Benim transferin ikinci gününden beri var Dr bisry olmaz dedi yeterki kirmizı gelmesin dedi insallah bişey yoktur bu hafta Dr gideceğim

Kötü bişey olur mu
Tutunmadan kaynaklanıyordur canım benim doktorum olabilir kanaman normal ama eğer oursa beni ara dedi.büyük ihtimal progestan dozunu falan atrırmak gerekir. En iyisi doktoru aramak...

Aa çok ilginç vay bee

Tutunmadan kaynaklanıyordur canım benim doktorum olabilir kanaman normal ama eğer oursa beni ara dedi.büyük ihtimal progestan dozunu falan atrırmak gerekir. En iyisi doktoru aramak...

Ben hiç progestan almadım kuzum, şimdi yaZıcam dr a Allah biİm de bebelerimizin de yardımcısı koruyucusu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…