- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.701
Tanıdık eczaneye sordum az önceRaporu sağlık ocağı vermiyor kadın dogumcuya gitmeniz gerekiyor ilacı kullanma nedeninide doğru yazması gerekiyor tanıdık eczane edinin onlar size Bilgi verirler tüp bebek tedavisinde ki ilaclari her eczsne getiremiyirmus
Daha once benimde badima gelmişti eczane Dr aradi düzeltti reçeteyi sizde oylö yapin
Sistemde elinde var görünür vermezler canım
Amın canım. Evet doktorada sordum bu durumu dondurulmuşların tazeye göre tutma şansı daha cok dediHadi hayirli ugurlu olur inşallah canım
Dondurulmuş emriyo tutma oranı %20 daha fazla diyorlar ama bilemem tabi
Canım cok geçmiş olsun çok üzuldum Allah yardımcın olsun tekrar basliyacakmisin tedaviye ama başlamadan genetik testi felan yaptırMrb kizlar bugun kontrolum vardi.maalesef kese görünmedi.5+4 um doktor görünmesi gerekirdi artik dedi.tekrar betahcg istedi.sanirim yine olmadi
Neden tutma şansı daha yuksek oluyormuş sebep neymisAmın canım. Evet doktorada sordum bu durumu dondurulmuşların tazeye göre tutma şansı daha cok dedi
Ben de çok merak ediyorum bunuNeden tutma şansı daha yuksek oluyormuş sebep neymis
Aynen doktorumla görüşmeye gidince ona da soracağımBen de çok merak ediyorum bunu
Rahim dinlendiriliyor toplama islemi sonrasi.kullanilan igne ve ilaclari vucuttan da atinca embriyonun tutunma orani artiyor deniliyor ama kader kismet isleri bunlar elbetNeden tutma şansı daha yuksek oluyormuş sebep neymis
Cok saol canim bi süre ara vericem belki seneye kadar hic bilemiyorum simdi.evet bu sefer embriyolara genetik yaptırcam bundada istedim ama doktor gerek görmemişti.birde kendimiz icinde yapiliyor bu genetik test deilmiCanım cok geçmiş olsun çok üzuldum Allah yardımcın olsun tekrar basliyacakmisin tedaviye ama başlamadan genetik testi felan yaptır
Dondurup ara verinceNeden tutma şansı daha yuksek oluyormuş sebep neymis
757 civarı bi degerdi canim.iki kati artmistiEn son degerin kacti 2 kati artmisti degilmi
Evet trombofili paneli testiCok saol canim bi süre ara vericem belki seneye kadar hic bilemiyorum simdi.evet bu sefer embriyolara genetik yaptırcam bundada istedim ama doktor gerek görmemişti.birde kendimiz icinde yapiliyor bu genetik test deilmi
Benim transferin ikinci gününden beri var Dr bisry olmaz dedi yeterki kirmizı gelmesin dedi insallah bişey yoktur bu hafta Dr gideceğimKızlar cok hafif kahve gibi ama camasırımın arkasına bile gecmeyen bi lekelenme oldu. Odum patlıyorboyle bişey yaşayan var mı?
Kötü bişey olur mu
Tutunmadan kaynaklanıyordur canım benim doktorum olabilir kanaman normal ama eğer oursa beni ara dedi.büyük ihtimal progestan dozunu falan atrırmak gerekir. En iyisi doktoru aramak...Kızlar cok hafif kahve gibi ama camasırımın arkasına bile gecmeyen bi lekelenme oldu. Odum patlıyorboyle bişey yaşayan var mı?
Kötü bişey olur mu
Aa çok ilginç vay beeDondurup ara verince
Hem annenin vücudu dinlenmiş hormon ilaclarindan arınmış oluyor Muş
Hemde donarken emriyoda kümeleşme oldugu icin şansı arttırıyorMuş
5 sene sonra tamamen dondurulmuş transfer yapilcakmis
taze transfer olmucakmış
Bu konuda çok araştırma yapılmış
Tutunmadan kaynaklanıyordur canım benim doktorum olabilir kanaman normal ama eğer oursa beni ara dedi.büyük ihtimal progestan dozunu falan atrırmak gerekir. En iyisi doktoru aramak...
Benim transferin ikinci gününden beri var Dr bisry olmaz dedi yeterki kirmizı gelmesin dedi insallah bişey yoktur bu hafta Dr gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?