- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.661
Allah Allah mehmet bey benden 10. Gün istedi 3. Gün embriyosuna benden yanlış mı istediler ki ben 12. Gün isterler sandım öyle olmadıEvet 5.gün blast embriyo
12.gün 10 şubat test günü benim
Dodex bende kullandım bitti fero sandalı peki gebelıkten itibaren içmeye basladnzmıHibor kullanıyorum sadece kan sulandırıcı
B12 dodex önce kullandım 2 kutu şimdi kullanmıyorum
Fero sandal iç dedi bana
Allah Allah mehmet bey benden 10. Gün istedi 3. Gün embriyosuna benden yanlış mı istediler ki ben 12. Gün isterler sandım öyle olmadı
Antalyada nehir eczanesi 120 tl lik ilacı 75 e almıştık merkeze gelme şansınız varsa burdan alabilirsinizCanım hamile isem Mehmet beye randevu alırım zaten
Ama o zaman a kadar devam dedi ya
En az 1 kutu daha almalıyım
Kaçıncı gün canımKızlar bugünde kan verdim çok şükür 394 çıktı ayın 16 sina kese için gün verdi çok geç degilmi bu tarih
Antalyada nehir eczanesi 120 tl lik ilacı 75 e almıştık merkeze gelme şansınız varsa burdan alabilirsiniz
Aaa senin test günün benim de transfer günüm...Evet 5.gün blast embriyo
12.gün 10 şubat test günü benim
Canım senin 5.gün emriyosu tabi çıkarPerşembe mi yaptırayım
Daha 10.gün olacak çıkar mı dersin
Benim daha once 5 haftalikken dusugum olmustu. O yikimin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Allah yardimcin olsun canim.Cok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inss
Elimde ilaç var benim perşembe biticekSen nasıl aldın veya alacaksın ?
Gerçekten büyük eksiklik
Yap canm cıkarsa sonuc bzde yaptralm catlıcaz vallaKızlar yarın transferimin 6.günü e2 ve progesteron testi yaptırmamı istedi doktorum ama ben betahcg de yaptırcam
Canım, ne diyeceğimi bilemedim... Bir mucize olsa keşke...Mrb kizlar bugun kontrolum vardi.maalesef kese görünmedi.5+4 um doktor görünmesi gerekirdi artik dedi.tekrar betahcg istedi.sanirim yine olmadi
Senin kaçıncı günYap canm cıkarsa sonuc bzde yaptralm catlıcaz valla
Saatleri ileri almak nasıl aklınıza geldiEses bir gün önce bitiyorsa ben şöyle yapmıştım saatleri az az ileri atmıştım en sonuncuyu akşam vurup ertesi güne kan vermeye gitmiştim sonucu alınca tekrar aldım.
Kan sulandırıcı hibor 3500 kullanıyordum kanama olunca kesti şimdi. B12 tek kullanmıyorım doktorum keseyi görüce gyno ferro sanol verdi içinde folik asit b12 ve demir vitamini var bunu kullanıyorum
Saol canim.degerim 67yedüşmüş kimyasal gebelik bu oluyor heraldeÇok üzüldüm kan sonucunuz en son kaç çıkmıştı gerçekten görünmesi lazım ama geç tutunma olabilir mi acaba
Saol canim benim ilk gebeligimde benimde düşük olmustu.simdide böyle oldu ne diyelim Allah hepimizin yardimcisi olsunBenim daha once 5 haftalikken dusugum olmustu. O yikimin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Allah yardimcin olsun canim.
Haydi hayırlı olsun cuma bizeAaa senin test günün benim de transfer günüm...
Elimde ilaç var benim perşembe biticek
Hastaneden rapor çıkarmıştık zaten
Perşembe günü e reçeteyle yazdircaz hastanede
Canım senin 5.gün emriyosu tabi çıkar
7.gün yapsan bile çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?