- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.621
Evet cnm ama senin 10. Günün olacak 30 un üstünde bi değer çıkar inş benim 75 çıkmıştı. Gebelikten şüphe edebilmek için 5 ve üzeri pozitif sayılıyorBakalım benim kaç olacak
Bilmiyordum değer kaç olmalı
5 ve üzeri mi hamile demek cnm
Cuma günü anlamak için soruyorum
mutasyon var diyen genler sorunlu iste canim. Benimde testim boyle ama ben onu anladim. Sanirim benimde kullanmam gerekecek. Peki sen her aldiginda hibor.a o kadar para mi verdin? Ben yarin gidince bir sorayim bakalim.Benim ilk deneme düşük olunca Dr bende hiç sorun gözükmüyor sadece pıhtılaşmadan şüphelendi test yapılmadan kullandim ikincide ama 3.de test yaptım bisey demediler netten baktım bisey bulamadım pıhtılaşma oldugunu nasıl anlarız
Evet cnm ama senin 10. Günün olacak 30 un üstünde bi değer çıkar inş benim 75 çıkmıştı. Gebelikten şüphe edebilmek için 5 ve üzeri pozitif sayılıyor
aynen canim. Bende yarin kan testine gidince soracagim rapor cikarirlarsa raporla almayi denicemCuma günü yapacak iğne yok
sağlık ocağına gidip şansımı deneyeceğim
Eğer hibor yazarsa iyi
Yazılmıyorsa pahalı 130 tl civarı
Estrofem eczaneden reçetesiz aldım
Ama o da bitmek üzere
Hiboru sağlık ocağı yazsada sgk karşılamıyor cnm rapor verilmesi gerekiyor mehmet bey neden bilmiyorum doğru tanı ile yazmadığı için karşılamıyor ben devlet hastanesinden randevu alıp kadın doğuma yazdırdımCuma günü yapacak iğne yok
sağlık ocağına gidip şansımı deneyeceğim
Eğer hibor yazarsa iyi
Yazılmıyorsa pahalı 130 tl civarı
Estrofem eczaneden reçetesiz aldım
Ama o da bitmek üzere
aynen canim. Bende yarin kan testine gidince soracagim rapor cikarirlarsa raporla almayi denicem
Blast olduğu için cuma verebilirsin cnm güzel haberler verirsin inşCumartesi günü kapalı olduğu için cuma deneyeceğim
Olmadı pazartesi canım benim
Hiboru sağlık ocağı yazsada sgk karşılamıyor cnm rapor verilmesi gerekiyor mehmet bey neden bilmiyorum doğru tanı ile yazmadığı için karşılamıyor ben devlet hastanesinden randevu alıp kadın doğuma yazdırdım
Blast olduğu için cuma verebilirsin cnm güzel haberler verirsin inş
Evimin bütün duzenimi bozduBal10cukkk nasi geciyo gunlerin surekli yatmiyorsun degilmi bu arada kaynanan nasi
Tanıya tromboli gibi birşey yazılması gerekiyor ama mehmet bey tüp bebek yazıyor ve bu şekilde karşılar diyor ama iki defa yazdı ikisinide karşılamadı devlet hastanesinden yazdırdım şimdide rapor çıkarttırdım artık sağlık ocağında yazdırabilirim ama şimdide kanamadan dolayı hiboru kesti daha devam edecek miyim bilmiyorumOff ya o kadar sıra mı bekleyeceğim
Bir kutu olsa parayla alayım
Gebe olsan da devam sanırım
Mehmet beye sorayım dur ben bi olayı
kadin dogumcuya gidince yazar dediniz ya hamile miydiniz o zaman? Kese kalp atisi duyulmus muydu?Hiboru sağlık ocağı yazsada sgk karşılamıyor cnm rapor verilmesi gerekiyor mehmet bey neden bilmiyorum doğru tanı ile yazmadığı için karşılamıyor ben devlet hastanesinden randevu alıp kadın doğuma yazdırdım
aile hekimligine degil cnm tup bebek dr.una gidecegimSanmıyorum rapor vereceğini
Aile hekimi her ilacı yetkisi yok diye biliyorum ama
Şansımı deneyeceğim
İnşallah canım
İkiz olunca değer farklı mı peki ?[/QUOTEo
Aslında bu kişiden kişiye değişiyor galiba benim 75 çıktı ikize hiç ihtimal vermemiştim ama 1000 çıkıp teke hamile kalan da var benim ikinci kan 208 çıkmıştı yani iki katını geçmişti katlanma oranı ikizi belli ediyor galibaİnşallah canım
İkiz olunca değer farklı mı peki ?
Tanıya tromboli gibi birşey yazılması gerekiyor ama mehmet bey tüp bebek yazıyor ve bu şekilde karşılar diyor ama iki defa yazdı ikisinide karşılamadı devlet hastanesinden yazdırdım şimdide rapor çıkarttırdım artık sağlık ocağında yazdırabilirim ama şimdide kanamadan dolayı hiboru kesti daha devam edecek miyim bilmiyorum
Pozitiif sonucu aldığımda doktor tanıyı doğru yazmadığı için parayla aldım daha sonra keseyi gördükten sonra devlet hastanesine yazdırdım sürekli sonra da rapor istedim sağlık ocağına da yazdırabilmek içinkadin dogumcuya gidince yazar dediniz ya hamile miydiniz o zaman? Kese kalp atisi duyulmus muydu?
aile hekimligine degil cnm tup bebek dr.una gidecegim
Neden o tanıyı yazmıyor anlamıyorum sordum kalp damardan muayene olmanız lazım dediler ama kadın doğumcuya durumu anlattım hiç biryere göndermeden beni direk yazdı ve karşıladıŞimdi sordum kendiniz alın demiş
Neden o tanıyı yazmıyor anlamıyorum sordum kalp damardan muayene olmanız lazım dediler ama kadın doğumcuya durumu anlattım hiç biryere göndermeden beni direk yazdı ve karşıladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?