2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bakalım benim kaç olacak
Bilmiyordum değer kaç olmalı
5 ve üzeri mi hamile demek cnm
Cuma günü anlamak için soruyorum
Evet cnm ama senin 10. Günün olacak 30 un üstünde bi değer çıkar inş benim 75 çıkmıştı. Gebelikten şüphe edebilmek için 5 ve üzeri pozitif sayılıyor

mutasyon var diyen genler sorunlu iste canim. Benimde testim boyle ama ben onu anladim. Sanirim benimde kullanmam gerekecek. Peki sen her aldiginda hibor.a o kadar para mi verdin? Ben yarin gidince bir sorayim bakalim.

Cuma günü yapacak iğne yok
sağlık ocağına gidip şansımı deneyeceğim
Eğer hibor yazarsa iyi
Yazılmıyorsa pahalı 130 tl civarı
Estrofem eczaneden reçetesiz aldım
Ama o da bitmek üzere
aynen canim. Bende yarin kan testine gidince soracagim rapor cikarirlarsa raporla almayi denicem

Cuma günü yapacak iğne yok
sağlık ocağına gidip şansımı deneyeceğim
Eğer hibor yazarsa iyi
Yazılmıyorsa pahalı 130 tl civarı
Estrofem eczaneden reçetesiz aldım
Ama o da bitmek üzere
Hiboru sağlık ocağı yazsada sgk karşılamıyor cnm rapor verilmesi gerekiyor mehmet bey neden bilmiyorum doğru tanı ile yazmadığı için karşılamıyor ben devlet hastanesinden randevu alıp kadın doğuma yazdırdım

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi.maalesef kese görünmedi.5+4 um doktor görünmesi gerekirdi artik dedi.tekrar betahcg istedi.sanirim yine olmadi

Off ya o kadar sıra mı bekleyeceğim
Bir kutu olsa parayla alayım
Gebe olsan da devam sanırım
Mehmet beye sorayım dur ben bi olayı

Bal10cukkk nasi geciyo gunlerin surekli yatmiyorsun degilmi bu arada kaynanan nasi
Evimin bütün duzenimi bozdu
Gormemeye çalışıyorum artık sürekli konuşuyor KP le birlikte

Genelde yatıyorum ama

arada 15 dk felan dolasiyorum evde
Yarım saat felanda oturuyorum
Bukadar canım
Ignelerim için de allah razı olsun komşumdan o gelip yapıyor

Sağlık ocağına gitmeme gerek kalmadı

Off ya o kadar sıra mı bekleyeceğim
Bir kutu olsa parayla alayım
Gebe olsan da devam sanırım
Mehmet beye sorayım dur ben bi olayı
Tanıya tromboli gibi birşey yazılması gerekiyor ama mehmet bey tüp bebek yazıyor ve bu şekilde karşılar diyor ama iki defa yazdı ikisinide karşılamadı devlet hastanesinden yazdırdım şimdide rapor çıkarttırdım artık sağlık ocağında yazdırabilirim ama şimdide kanamadan dolayı hiboru kesti daha devam edecek miyim bilmiyorum

kadin dogumcuya gidince yazar dediniz ya hamile miydiniz o zaman? Kese kalp atisi duyulmus muydu?

Sanmıyorum rapor vereceğini
Aile hekimi her ilacı yetkisi yok diye biliyorum ama
Şansımı deneyeceğim
aile hekimligine degil cnm tup bebek dr.una gidecegim

Şimdi sordum kendiniz alın demiş

kadin dogumcuya gidince yazar dediniz ya hamile miydiniz o zaman? Kese kalp atisi duyulmus muydu?

aile hekimligine degil cnm tup bebek dr.una gidecegim
Pozitiif sonucu aldığımda doktor tanıyı doğru yazmadığı için parayla aldım daha sonra keseyi gördükten sonra devlet hastanesine yazdırdım sürekli sonra da rapor istedim sağlık ocağına da yazdırabilmek için

Neden o tanıyı yazmıyor anlamıyorum sordum kalp damardan muayene olmanız lazım dediler ama kadın doğumcuya durumu anlattım hiç biryere göndermeden beni direk yazdı ve karşıladı

Bende anlamadım ki
Bunlar bir düzen içinde olmalı
Eczaneden almam lazım
Ya da sen gibi herhangi bir kadın doğum uzmanı yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…