- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.501
Adana acibademCanım nerde tedavi oluyorsun ?
Çok duyulmuş bir hastane oysa kiAdana acibadem
Nasil iyi mi kimse memnun değil ama memnun olanlarda var ben anlaadimÇok duyulmuş bir hastane oysa ki
Nasil iyi mi kimse memnun değil ama memnun olanlarda var ben anlaadim
Orası nere adana miBilmiyorum canım
Ben memorial de başladım
AntalyaOrası nere adana mi
tets yaptin mi? Kac cikti degerin?Gozun aydin cnm. Hayirli olsun. Benim nehatif cikmadi canimBeth18
İdrar testi yaptim cnm cikmaditets yaptin mi? Kac cikti degerin?
Canım vücudun önemli sorun olmaz dikkatet:)Kizlar sadece basimi sicak suyla yikadim
Unuttum sicak olmamasi gerektigini
Vucuduma degmedi su
Boyle yapan var mi
Insallah sorun olmaz
canim kan vermeyecek misin uzuldum ya. Allahim en yakin zamanda sana da kismet eder canim. Her sey Allah.tan demekki daha zamani var. Dua et belki test yanlistir ne biliiim bence bi kan verİdrar testi yaptim cnm cikmadi
ay yuregime sh serptin canim benim sagolCanım vücudun önemli sorun olmaz dikkatet:)
Sende sağol canım:)ay yuregime sh serptin canim benim sagol
Canim 3. Denemende mi dondurulmuşlarla olduBeni de eklermisiniz
Yas 33
Ikinci denemede dondurulmusla hamile kaldim. 2 yaşında kizim.
Simdi ikinci için basladik.kasimda 2 embriyo transfer ile kimyasal oldu. Simd regl beklitorum. Martta tekrar deneyecegiz. Kocaelideyim
Maşallah canm rabbim kucagına almayı. Nasıp etsinErken menopoz 29 yaşındayım ama amh 0.11. Fsh yüksek. 2. Tedavimden bir kızım var 6. Tedavimlede 2. Ye hamileyim çok şükür
Bisey olmaz ilk zamanlar oturarak suyun içinde uzun kalmamak önemli ben transferden bir hafta sonra yikandimKizlar sadece basimi sicak suyla yikadim
Unuttum sicak olmamasi gerektigini
Vucuduma degmedi su
Boyle yapan var mi
Insallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?