- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.361
İnsallah canım isteyen hasret çeken herkese annelık duygusunu tattırsın rabbim. İlk müjdeli haberi senden alıcaz ınsallah sonrada ben veririm insallahAy hadi inşallah canım benim ya
Hayırlı uğurlu olur inşallah bu tedavin
Güzel haberlerini bekliyorum
Ben doktoruma 1 kere gittim kese görmek icin karindan ultrasonla baktı 10gun sonra gideceğim yine karindan ultrasonla bakacağını söyledi ve resmen rahatladım vajinal muayene olmayacağı icin
Ben sezeryen olurum zaten
Ama kontrollerde bakılıyor demek
Amin inşallah sende canim ilk doğumda devlet önce normal doğum a yogunlasiyir baktılar olmuyor sezaryen a alıyorlarİnşallah sağlıcakla kucağına alın
Evet canim doktorun tercihine kalmış bir şeySanırım doktordan doktora fark ediyor
Ne güzel canım böylece stres uzak olur
Amin inşallah sende canim ilk doğumda devlet önce normal doğum a yogunlasiyir baktılar olmuyor sezaryen a alıyorlar
Evet canim doktorun tercihine kalmış bir şey
İyi olur insallah canimDoktorum çok iyi
Bakalım nasıl olur durum
Hayırlısını dile canım ben normal doğum istedim olmadı sezaryen i hiç düşünmüyordum ama acilma olmadı sanciyi çektiğim halde son anda sezaryen a alindim çok şükür iyi geçti özele bende gidiyordum ama bıraktim bizden para koparmanin peşindeydi bize doğum parası sizin için cokta pahalı degid dedi gitmedim benim tüp bebek tedavisi gördüğümü bildigi halde devlette yaptım hic ozeldeö farkı yoktu dikkat edin cikarcilara karskBen devlete gitmiyorum
Özelde sezaryen yaptırırım
Korkuyorum
Hayırlısını dile canım ben normal doğum istedim olmadı sezaryen i hiç düşünmüyordum ama acilma olmadı sanciyi çektiğim halde son anda sezaryen a alindim çok şükür iyi geçti özele bende gidiyordum ama bıraktim bizden para koparmanin peşindeydi bize doğum parası sizin için cokta pahalı degid dedi gitmedim benim tüp bebek tedavisi gördüğümü bildigi halde devlette yaptım hic ozeldeö farkı yoktu dikkat edin cikarcilara karsk
İyi olur insallah canim
Amin inşallah Rabbim devamını sağlasın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSizin değerde çok güzel rabbim kucağımıza almayı nasıp etsin
İçindeki olumlu ya da olumsuz seslere kulak verip kendini tüketme canim hayırlısı olsun insallah olumlu olmustur vücudunu dinleme belirti arama bir sürü ilaç kullanıyoruz zaten onların cok etkisi var. Ama seni cok iyi anlıyorum onu söyleyeyim benim daha önceki denemem olumsuz olduğu icin bunda da olumsuza daha yakındım ama çok şükür olumsuz olmadı insallah senin de olumsuz Olmazİnşallah
Daha 5 gün var test gününe
İçimden bir ses tutmadı diyor bugün
İçindeki olumlu ya da olumsuz seslere kulak verip kendini tüketme canim hayırlısı olsun insallah olumlu olmustur vücudunu dinleme belirti arama bir sürü ilaç kullanıyoruz zaten onların cok etkisi var. Ama seni cok iyi anlıyorum onu söyleyeyim benim daha önceki denemem olumsuz olduğu icin bunda da olumsuza daha yakındım ama çok şükür olumsuz olmadı insallah senin de olumsuz Olmaz
neden ovulasyon testi yapıyorsun canim ?benc bırak onları yapma bunu kendine, erkenden test de yapma bak kendini yıpratıyorsun. Güzelce kan vereceğin gün git kanını ver net sonucu al, iyi ya da kötü net sonuç almak su an senin yaptığından daha az yıpratıcıKızlar ovulasyon testleri vardı
Bugün 6.günüm negatif çıktı
Tutmadı sanırım
Erken yapıp ümitsizliğe kapılma dedi doktor
Ama burda yazışırken dayanamadım yaptım
Güzel dusun güzel haberler aliruz inşallah kizimda hic belirtim yoktu dua et canim dualarimizdasiniz rabbim isteyen emek veren herkese versinİnşallah
Daha 5 gün var test gününe
İçimden bir ses tutmadı diyor bugün
Cnm ben özellikle sordum hemşireye nezaman bitecek bu altan bakmaları diye daha iki kere kontrol olmama rağmen çok ağrıdı ve tuaf hissediyorum. Dedi ki olaki hamile kaldın kalbini duyana kadar dedi sonra normale gecio dr dedi karından bakıyor dediKurtuluş var sanmıştım offf yaaa
neden ovulasyon testi yapıyorsun canim ?benc bırak onları yapma bunu kendine, erkenden test de yapma bak kendini yıpratıyorsun. Güzelce kan vereceğin gün git kanını ver net sonucu al, iyi ya da kötü net sonuç almak su an senin yaptığından daha az yıpratıcı
Güzel dusun güzel haberler aliruz inşallah kizimda hic belirtim yoktu dua et canim dualarimizdasiniz rabbim isteyen emek veren herkese versin
Cnm ben özellikle sordum hemşireye nezaman bitecek bu altan bakmaları diye daha iki kere kontrol olmama rağmen çok ağrıdı ve tuaf hissediyorum. Dedi ki olaki hamile kaldın kalbini duyana kadar dedi sonra normale gecio dr dedi karından bakıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?