2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet canım transferim oldu

2 saat oldu yatıyorum

Çok güzel geçti çok şükür iyyim

Ignelerime devam edicem

hergün 15 dk sağlık ocağı için yol gidicem sorun olur mu acaba
Canim hayırlı uğurlu olsun insallah sonucu cok güzel olur. Yürürken dikkatli yürü bence ani hareketlerden sakın kendini kolay olmuyor zar zor tedavilerle ilaçlarla evlat sahibi olmaya çalışıyoruz naçizane tavsiyem kendine cok cok dikkat et, hareket etme demiyorum ama yavaş hareket et insallah her şey cok güzel olur

İnşallah canım tesekkurler güzel dileklerin için

İyiki varsınız hepiniz kızlar

Merhaba,
Progestan iğne kullanan var mı? 5. yi yaptırdıktan sonra hareket edemez hale geldim, doktorumdan alternatif istediğimde proluton iğne önerdi, 3 günde bir oluyormus daha önce kullanmamıştım(4. Denemedeyim şuan) ne yapacağımı bilemedim kullananlar yazabilir mi teşekkürler

Bende kullaniyorum

Bende aynı sekildeyim canım

Heryerim mosmor ve yumurta büyüklüğü de şiş

Bugün transfer oldum hala kullanmaya devam edicem
12 gün daha

Allah yardımcımız olsun valla

Bende kullaniyorum

Bende aynı sekildeyim canım

Heryerim mosmor ve yumurta büyüklüğü de şiş

Bugün transfer oldum hala kullanmaya devam edicem
12 gün daha

Allah yardımcımız olsun valla

Salı günü testim var ve çalışıyorum bu nedenle ara verdim ama kendimi de çok kötü hissediyorum. ama yürüyüşüm bile değişti ve yarın da işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum. sana da Allah yardım etsin daha 12 tane daha diyorsun, çok zor, umarım herşeye değer:)

Ben onceki tedavimde bebegim bna tutundugunda 5 hafta boyunda haftada 1kere vuruldum ama düşük riskine gore belirleniyo pruluton miktarı ve tavsiye edrm guzel bi iğne yağlı agrı yapıo ama olsn o kdr

Sonu güzel olur inşallah canım

tek dilegimiz isteğimiz bu gerçekten

Bu arada haklısın canım benimde yürüyüşüm
Herşeyim değişti iğneden

Merabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.

Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı

İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım

Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim
Kızımda kan sulandırıcı iğne coraspirun gyno ferrosanol diye bir ilaç ve progesteron öğesini kullandım bişey olmadı şimdi 4 yaşında bu transferde progesterin ignesi vermedi

Canm hıc korkma 12 tanesi genetiğe gdip elenecekse cok iyi benım 23 yumrta toplanmıstı yanls deglse 6 yada 7 yane kalmstı

Canım şimdiden hayırlı olsun bu son tedavin olur ınsallah. Bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana
Ay canım ya ben seni ilk tanıyamadım

İsmin değişik diye

Allah razı olsun inşallah hepimizin son olur

Mart adetiyle başlıcaktin dimi sen

Kızımda kan sulandırıcı iğne coraspirun gyno ferrosanol diye bir ilaç ve progesteron öğesini kullandım bişey olmadı şimdi 4 yaşında bu transferde progesterin ignesi vermedi
Maşallah allah bagişlasin kızınızı

Bebeginizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah

Bence en büyük düşman stres faktörü
Bu da elimizde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…