- 23 Ekim 2017
- 465
- 359
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.261
Amin canım inşallah. Hepimiz hamile kalırız inşallahİnşallah hamilesindir canım
Allah tamamını erdirir inşallah
Canim hayırlı uğurlu olsun insallah sonucu cok güzel olur. Yürürken dikkatli yürü bence ani hareketlerden sakın kendini kolay olmuyor zar zor tedavilerle ilaçlarla evlat sahibi olmaya çalışıyoruz naçizane tavsiyem kendine cok cok dikkat et, hareket etme demiyorum ama yavaş hareket et insallah her şey cok güzel olurEvet canım transferim oldu
2 saat oldu yatıyorum
Çok güzel geçti çok şükür iyyim
Ignelerime devam edicem
hergün 15 dk sağlık ocağı için yol gidicem sorun olur mu acaba
Canım şimdiden hayırlı olsun bu son tedavin olur ınsallah. Bebişlerin sıkı sıkı tutunur sanaEvet canım transferim oldu
2 saat oldu yatıyorum
Çok güzel geçti çok şükür iyyim
Ignelerime devam edicem
hergün 15 dk sağlık ocağı için yol gidicem sorun olur mu acaba
İnşallah canım tesekkurler güzel dileklerin içinCanim hayırlı uğurlu olsun insallah sonucu cok güzel olur. Yürürken dikkatli yürü bence ani hareketlerden sakın kendini kolay olmuyor zar zor tedavilerle ilaçlarla evlat sahibi olmaya çalışıyoruz naçizane tavsiyem kendine cok cok dikkat et, hareket etme demiyorum ama yavaş hareket et insallah her şey cok güzel olur
Bende kullaniyorumMerhaba,
Progestan iğne kullanan var mı? 5. yi yaptırdıktan sonra hareket edemez hale geldim, doktorumdan alternatif istediğimde proluton iğne önerdi, 3 günde bir oluyormus daha önce kullanmamıştım(4. Denemedeyim şuan) ne yapacağımı bilemedim kullananlar yazabilir mi teşekkürler
Bende kullaniyorum
Bende aynı sekildeyim canım
Heryerim mosmor ve yumurta büyüklüğü de şiş
Bugün transfer oldum hala kullanmaya devam edicem
12 gün daha
Allah yardımcımız olsun valla
Ben onceki tedavimde bebegim bna tutundugunda 5 hafta boyunda haftada 1kere vuruldum ama düşük riskine gore belirleniyo pruluton miktarı ve tavsiye edrm guzel bi iğne yağlı agrı yapıo ama olsn o kdrMerhaba,
Progestan iğne kullanan var mı? 5. yi yaptırdıktan sonra hareket edemez hale geldim, doktorumdan alternatif istediğimde proluton iğne önerdi, 3 günde bir oluyormus daha önce kullanmamıştım(4. Denemedeyim şuan) ne yapacağımı bilemedim kullananlar yazabilir mi teşekkürler
Sonu güzel olur inşallah canımSalı günü testim var ve çalışıyorum bu nedenle ara verdim ama kendimi de çok kötü hissediyorum. ama yürüyüşüm bile değişti ve yarın da işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum. sana da Allah yardım etsin daha 12 tane daha diyorsun, çok zor, umarım herşeye değer:)
Kızımda kan sulandırıcı iğne coraspirun gyno ferrosanol diye bir ilaç ve progesteron öğesini kullandım bişey olmadı şimdi 4 yaşında bu transferde progesterin ignesi vermediTransferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı
İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım
Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim
Canm hıc korkma 12 tanesi genetiğe gdip elenecekse cok iyi benım 23 yumrta toplanmıstı yanls deglse 6 yada 7 yane kalmstıMerabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.
Ay canım ya ben seni ilk tanıyamadımCanım şimdiden hayırlı olsun bu son tedavin olur ınsallah. Bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana
Maşallah allah bagişlasin kızınızıKızımda kan sulandırıcı iğne coraspirun gyno ferrosanol diye bir ilaç ve progesteron öğesini kullandım bişey olmadı şimdi 4 yaşında bu transferde progesterin ignesi vermedi
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim5 .gune kalanlar gidecek daha dun toplandi yumurtalar.5. Gune az kaliyor galiba o yuzden korkumCanm hıc korkma 12 tanesi genetiğe gdip elenecekse cok iyi benım 23 yumrta toplanmıstı yanls deglse 6 yada 7 yane kalmstı
Canım zorun ne? De temizlik yaptın sen
Yapma böyle kendine
Nekadar zorluklarla bu tedavileri yaptiriyoruz biz
Dikkat et canım
Aynen canim her sey Allah.tan.
Evet canim.ama sen iyi dusun iyi olsun insallah. Birde eger yazin tedaviye devam ederim diyorsan zaten yaza subati saymazsak 5 ay var. Yani seminerin falan bitmesi derken. Bu surecte de vucudun dinlenir.
Ben zorlaniyorum canim hem is hem ev isi derken. O yzuden alistim galiba ertelemeye. Bu donem icin calismaman iyi olmus.
Anladım canımkafa hasta
takıntım var
Pislik sevmem
Amin inşallah sende yavurunu kucagina alırsin insallin unutmusun yazmayı bide crinone jel vardıMaşallah allah bagişlasin kızınızı
Bebeginizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah
Anladım canım
keşke benim rahatligim sende olsaydı biraz
Az biraz Pasaklı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?