• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu ilaçlar bitince tekrar al dedi doktor hibor 130 tl falan sanırım
Yazamaz mı ki ?
Estrofem aldım tekrar ama o da yetmeyecek gibi.
Sağlık ocağı yazar belki canım

Pregestonu ve kan sulandiricı yi sağlık ocağı yazıyorMuş

Düşünmüyorum
Cuma günü gidip kam vermeyi düşünüyorum
Erken test yapıo moralimi bozamam
Doktor yanıltabilir demişti
Anladım Canim

Benimde kan sulandiricı iğnem o fiyatlarda
Gidip yazdircam inşallah sağlık ocağına

pinkc pinkc iki gündür mide bulantısı var sabahları kahvaltı yapmak zor geliyor artık sende durumlar nasıl
Bende cok bi degisiklik yok canim sadece yorgunluk uyku hali var.bi kac gün önce kanamam olmustu cok korkuyorum yarin keseyi gormeye gidicez ins bi sıkıntı yoktur

Aradim ilaclara devam biteni alin dedi hemsire bende ugrasmak istemedim ucretli aldim zaten girtlaga kadar batiyor insan maddi acidan mecbur oldugumuzu bildikleri icin birazda acimasiz oluyolar gibi :KK43:
Doğru canım
Bende eczaneden aldım estrofem i

Şimdi baktım netten pahalı hibor
Estrofem bende aldım 35 tl ucuz da
Hibor yakıyor ya devam etmesek keşke
Sağlık aile hekimine yazdırmadınız
Yada kadın doğum doktorunuza ?
Ilkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah

Ilkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
Aynı şey başımıza geldi
Alamadık parayla aldık
Neden sistem böyle

Test gunum hafta sonuydu sonucu aldım aradım ilaçla devam dedi ila cim o gün bitti bi nevi mecbur ka

Back