2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Insallah yarini bekliyorum bu arada bende bugün kasikda batmalar başladı daha önce yoktu normal mi acaba
Oda bir belirti galiba. Ben daha transfer aşamasına gelemedim :)

Biz ozelde eşim 9ay tedavi girdu sonra sperm testi yapiksy donduruldu dr belki tedavide bidaha boyleolmazsa diye ama yumurta toplaninca gerek kalmadı özel daha iyi
Aynen olması gereken bu zaten. Spermler biriktiriliyor nolur nolmaz diye.

Oda bir belirti galiba. Ben daha transfer aşamasına gelemedim :)

Aynen olması gereken bu zaten. Spermler biriktiriliyor nolur nolmaz diye.
Biz dondurma işleminin olup olmadığını bile bilmiyorduk son gün çıkmayınca ameliyat dediler ameliyatta çıkarsa doldurabilirsiniz dediler eğer önceden bilseydik tahlillerde çıkınca tedavi süresinde dondururduk

Annelikle ilgili bir yazi okudum
Resmen bittim... cok duygulandim... Allah hepimize o duyguyu yasatsin insallah

İyi akşamlar herkese. Bende bugün transferimi oldum ama biraz moralim bozuldu. Progesteron hormonu yüksek diye orta kalite transfer ediyoruz dediler. Bu ne demek bilen var mı. Zaten masada olduğum için çok soramadım.iyi olan 3 tanesini dondurduk. Bunlar olmazsa dondurduklarımız iyi dediler. Yani ilk önce demek ki tutmayacak diye moralim bozuldu. Şimdi kendimi toparladım ama bakalım ne olacak.

Canım içini ferah tut. Mutlaka vardır bir bildikleri. En azından 3 tane çok iyi kalite varmış. Mesela bende hiç dondurulmuş yok. Hem orta kaliteyle hamile kalan çok kişi var. İnşallah hayırlı haberler alırsın

Transferin 7. Günü kan vermiştim 0.03 cıktı b ugün transfer günü dahil 11. Gün değerim 2.95 doktor pazartesiyi bekle Dedi artar mi acaba:-((( ne dersiniz

Evet canım bende dondurulmuşlara biraz güveniyorum bu olmazsa diye. Tabi onun da garantisi yok. İşte ilk duyduğumda çok moralim bozuldu hatta oturmak yerine ayakta bekledim hemşireyi. Hemşire uyardı otursana diye. Senin içinde hayırlısı olsun canım.

Transferin 7. Günü kan vermiştim 0.03 cıktı b ugün transfer günü dahil 11. Gün değerim 2.95 doktor pazartesiyi bekle Dedi artar mi acaba:-((( ne dersiniz
dr.lar genelde bunu yapiyorlar bekliyorlar canim benimde oyle olmustu insallah guzel bir sekilde artar

Önceden progestan hormonuna bıkmadılar mi b2nim bugün 4 üncü igne günüm ve dr um bir sürü kan tahlili istedi benden ve eşimden hastaneyle anlaşmalı olduğumuz halde 320 tl verdik canımız yanmadı deyil ama herşey bebis için tabiii

Aslında bende yumurta toplamaya doğru iki kere kan verdim. Embriyo sayısı iyi diye bu zamanı değerlendirmek mi istediler acaba. Ya tutarsa diye bilemedim. Orta kalite olmasına çok takılmıyorum ama bu durum düşündürdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…