• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

ben dayanamadim tekrar gittim acil doktorlarini buldum :) sordum boyle boyle oldu asla o tur bir mudahaleyle birsey olmaz dedi bebek saglikliysa yuksekten dussen bile hicbirsey olmaz dediler. Dr a dedim ki dr. Hanim sarilip opecem sizi oda diyor ki anliyorun andiseni cok onemli senin icin ama eger dusecegi varsa hergun yatsan da o duser dedi. Rahatladim sarki soyleye soyleye geldim :KK70:
Ben de olsam kafama çok takardım. Ama inan bişey olmaz. Ablam hamile küçük çocuğu var devamlı ablamın karnını tekmeliyor. Hamileliği gayet sağlıklı ilerliyor. İnşallah sağ salim doğar kucağına alırsın.. Yani hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Sorma esim götürecektir beni oda şansa mesaiye kalacakmis gece 1 de gelecek artık yarin sabaha kaldi çok merak ediyorum
anladim hayirlisi olsun. Seni hastahaneye goturecek bir esin var bak ne kadar sanslisin benim oda yok. Yarin gelecek mi oda belli degil...her halimize cok sukurler olsun ... degerini yazarsin bize hem 9.gun daha iyi cikar sonucun insallah

anladim hayirlisi olsun. Seni hastahaneye goturecek bir esin var bak ne kadar sanslisin benim oda yok. Yarin gelecek mi oda belli degil...her halimize cok sukurler olsun ... degerini yazarsin bize hem 9.gun daha iyi cikar sonucun insallah
Sabah ıdrar yaptim çıkmadı ama sabah 6.30 yaptim ama ondan cnm skkn biraz

Bende öyle düşünüyorum 9.gun daha iyi çıkar hem nerde cnm esin neden yanında degil

Midesi bulanan var mi kizlar aranizda?
Benim bugun biraz midem bulaniyo ilaclarin etkisi olabilri mi?

Testten korkuyorum cnm hem eczane uzak bize yani disari da çıkamıyorum korkuyorum bir şey olur diye bir gün daha bekleyelim bakalım
sen icin nasil rahat edecekse oyle yap canim. Allah yardimcin olsun. Yarin guzel sonuclarla gelirsin insallah. Ilk denemeniz mi

sen icin nasil rahat edecekse oyle yap canim. Allah yardimcin olsun. Yarin guzel sonuclarla gelirsin insallah. Ilk denemeniz mi
5 yıllık evliyim yaşım 26 ilk denemem daha önce denemiştik yumurta toplama islemim oldu fakat esimde canlı hücre çıkmadığı için transfer işlemi gerçekleşemedi emeklerimiz boşa gitti

3 yil aradan sonra özel hastanede denedik tup bebeğe gerekli kadar çıktı fakat bu defa embriyo ikinci kalite dediler hamile kalma şansım olurmu onuda bilmiyorum ikinci kalite olup da hamile kalanlar oldumu

Back