2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

5 yıllık evliyim yaşım 26 ilk denemem daha önce denemiştik yumurta toplama islemim oldu fakat esimde canlı hücre çıkmadığı için transfer işlemi gerçekleşemedi emeklerimiz boşa gitti
Öncesinde eşinden sperm alıp dondurma işlemi yapmadılar mı?
Eğer hiç yoksa önce tese yle alıp var mı yok mu bakıp donduruyorlar.
Nerde tedavi görüyorsunuz?

Sabah ıdrar yaptim çıkmadı ama sabah 6.30 yaptim ama ondan cnm skkn biraz
Canım idrar testi gerçekten çok güvenilir değil hiç kendini üzme çünkü idrara geç karışabiliyor en garanti kan ben bugün 14. Gündeyim dün test vermiştim değerim 142,70 çıktı çok şükür ama idrar da yapayım dedim hala kıpkırkızı değl ikinci çizgi istersen resimlerim

Öncesinde eşinden sperm alıp dondurma işlemi yapmadılar mı?
Eğer hiç yoksa önce tese yle alıp var mı yok mu bakıp donduruyorlar.
Nerde tedavi görüyorsunuz?
Biz gümbürtüye geldik hiçbirşey bilmeden yaptik devlet hastanesinde bize bilgi vermediler hemen tedaviye başladılar paralı yapacağız deyince birsey demediler herşey bittikten sonra çıkmayınca tese ameliyatı önerdiler esimde ameliyatı kabul etmesi korktu ameliyattan o zamanlar cahilligimize geldi aslında ameliyatta da korkacak birsey yokmuş ikinciye de böyle sorunlarla karşılaşmamak için özetle gittik adana acibadem tup bebek merkezinde tedavi oldum ikinciyi

İşte böyle sanırım yüklendi

Eklentiler

• 29108FE7-4B39-499A-AB9E-F6F6BF820F2C.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 110
Tsk ederim cnm sizin adınıza da sevindim Allah tamamına erdirsin isteyen herkese versin

Devlet hastanelerinden beklenti düşük zaten de ikincisinde özelde tedavi görmüşsünüzdür. Hayırlısı olsun. İnşallah bi an önce bebeğiniz olur .

3 yil aradan sonra özel hastanede denedik tup bebeğe gerekli kadar çıktı fakat bu defa embriyo ikinci kalite dediler hamile kalma şansım olurmu onuda bilmiyorum ikinci kalite olup da hamile kalanlar oldumu
ben kalite olarak bilemiyorum bana 1.kalitede yada 2. Kalite falan diye hicbisey demiyor hastahanedekiler. Iki denememde de oyle oldu. Sadece iyi dediler bana ilk denememde iyi kalite dediler bebek gelismedi. Kalbi atmadi. O yuzden bence kaliteyle ilgili degil. Sen kafani bunlara takip kendini uzme iyi kalitede olsa bak gelismeyebiliyor. Allah halimizi biliyor. Insallah tez vakitte saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi. Yasinda gencmis. Benim yas 31

Devlet hastanelerinden beklenti düşük zaten de ikincisinde özelde tedavi görmüşsünüzdür. Hayırlısı olsun. İnşallah bi an önce bebeğiniz olur .
Insallah çok üzülmüştüm birinci de hücre çıkmayınca artık hicbir zaman anne olamayacağım demiştim ama Allah ikinci bir şans daha verdi şimdi de sonucu bekliyorum

Evet cnm tedavide yaş önemli diyor doktor ama gerçekten Allah isterse olur ben ikinciye hiç şansım olmaz diyorum eşimle çok sorunlar yaşadım çocuk yüzünden ama şimdi hücre çıkınca bir umut daha dedim Allahim kimseyi bu yola düşürmesin gerçekten insan çok yipraniyor

Slm cnm hayirlisi olsun insllah.. biz hemen hemen ayniyiz... benimde 4 üncü günüm bugün 3 gün var aramizda

Insallah çok üzülmüştüm birinci de hücre çıkmayınca artık hicbir zaman anne olamayacağım demiştim ama Allah ikinci bir şans daha verdi şimdi de sonucu bekliyorum
Aaaa siz ikincinin sonucunu bekliyorsunuz :)
Ben ikincide de aynı sorunu yaşadınız sandım.
İkinci kalite olup tutan, birinci kalite olup tutmayan örnekler çok. Canınızı sıkmayın. Pozitif olun
Ne zaman test yapacaksınız?

5 yıllık evliyim yaşım 26 ilk denemem daha önce denemiştik yumurta toplama islemim oldu fakat esimde canlı hücre çıkmadığı için transfer işlemi gerçekleşemedi emeklerimiz boşa gitti
Eşinin sonuçlarini görmeden nasil tedaviye başlamışlar

Eşinin sonuçlarini görmeden nasil tedaviye başlamışlar
Bir kez tahlil yaptı tm demişler ama son gün çıkmadı demişler biz doktoru görmedik tedavi süresinde ilk görüşmede gördük sadece artık devlet.oldugu icinnmiydi bilmiyorum özele gidince her gittiğimde doktor ilgilendi bizimle ama devlette hemşireler bakıyordu asistanları asıl doktor kontrollerde bakmiyordu

Biz ozelde eşim 9ay tedavi girdu sonra sperm testi yapiksy donduruldu dr belki tedavide bidaha boyleolmazsa diye ama yumurta toplaninca gerek kalmadı özel daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…