• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hastaneyi aradım hemşireye sordum

Yarına kadar bozulma ihtimali varmı diye

Öyle bi ihtimal olsa hiç bekletmek istemedik

siz stres yapmayın kendinize dedi

İçim rahatladı şimdi

Canım için zaten rahatlamıştır ama doktorum bana da daha tedavinin en başında söylemişti. Eğer erken bozulmaya başlarlarsa hemen transfer yaparız ama bozulma olmazsa ne kadar geç yaparsak o kadar dayanıklı olurlar diye. İyi birşey yani beklemesi merak etme :KK39:

Ben de sadece kasık ağrısı var İlkinde batma ve bel ağrısı falanda olmuştu bunda tedirgin oldum sadece Kasıkta ağrı olduğu için
peki pozitif miydi ilki? Benim ikinci denemem bu ilkinde seninki gibi tum velirtiler vardi ve inanilmaz sismistim. Ama bebegim gelismedigi icin dusuk yaptim. Senin gibi her yere baktim velirti olmayipta hamile olan var mi diye. Bazilari hamile kalmis bazilari kalamamis. Bence belirti arama. Allah alnimiza yazdiysa insallah olur. Yazmadiysa tevekkul etmeliyiz. Sonucta bu ugurda bos durmuyoruz emek harciyoruz. Ama sonucuna yapabilecgimiz bir sey yok malesef...

peki pozitif miydi ilki? Benim ikinci denemem bu ilkinde seninki gibi tum velirtiler vardi ve inanilmaz sismistim. Ama bebegim gelismedigi icin dusuk yaptim. Senin gibi her yere baktim velirti olmayipta hamile olan var mi diye. Bazilari hamile kalmis bazilari kalamamis. Bence belirti arama. Allah alnimiza yazdiysa insallah olur. Yazmadiysa tevekkul etmeliyiz. Sonucta bu ugurda bos durmuyoruz emek harciyoruz. Ama sonucuna yapabilecgimiz bir sey yok malesef...
Evet pozitifti ama daha sonra kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım çok sıkıntılı bir dönemdi .. ilk transferde çok rahattım ama şuan çok tedirginim Allah ol derse olur bunu biliyorum ama yinede o korkuyu içimden atamıyorum

Kızlar Günaydın

Benim transferim
Yarına ertelendi

hastaneden aradılar emriyolari mi çözdürmüşler gelişimleri gayet iyi bi şekilde devam ediyoMuş

Yarın sabaha kadar izliceklermiş

Yarın sabah 10da transfer olucak inşallah
Hayırlısıyla inşallah, herşey güzel olacak...:dua:

16 subat da ilk usg, hem kese hem kalbe bakarız dedi dr. allah kısmet ederse. tup bebek kliniğindeki son kontrol olacak sonra baska bir doktor bulmamız gerekecekmıs. Allah o gunlerı gostersın de hepsi sırayla..

normalde doktor istememişti ama bugun gene kan testi yaptırdım, 5260 çıkmış. bin şukur gayet iyi dedi hemşirem. şimdi hiç bi belirti yok diye insan hep endişe ediyor hala orada mı diye. bebek sahibi olmanın her etabı ayrı sınav bizler için, Allah ın izniyle geçip saglıkla bebelerimize kavusmamız nasip olsun.
Benim ilk muyanede 15 şubat hic belirtti yok gibi bazen sabah lari bulantı oluyor bu hafta hic dinlemedim kayınvalide vardı misafir vardı durumumu bildikleri halde hep hizmet yaptım hiç oralı bile değillerdi inşallah bebeğime bişey olmamıştır

Kızlar yumurtlar toplanana kadar kaç kere dr a gittiniz ...? Yumurtaları kontrol ediyorya en son catlatma ignesinden kadar kaç kere kontrol oluyor? Altan muane çok canımı yakıyor da o yüzden ne zaman bitecek bu altan muaneler
O kişiden kişiye değişiyor ilk tedavide hergun gittim ikincide 2gunde bir 3.denemede dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer ile birlikte 3 sefer gittim

Valla cnm dun erken gebelik testi yaptim w. Cizgi kil gibi cikti insaAllah yaniltmamistir bugun 10. Gunum birazdan bi daha yapcam varsa dunkunden daha belirgin olmasi lazim ben transfere girdim hicbiseyim yoktu transferden sonra 2 gun boyunca igne gibi batmalar adet sancisi gibi sanci oldu goguslerim inanilmaz hassaslasti ve sisti simdi ise sadece kasiklarda ve rahimde sizilar oluyo
Canim hayihay olsun gayet belirtilerin vsr bende ikinci gunu baslamisti bide kahverengi lekenme vardı

İkinci gün testini bende acilde yapturdim direk dedim tuo bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim islem yaptilar muyane bile yapmadilar
ben dayanamadim tekrar gittim acil doktorlarini buldum :) sordum boyle boyle oldu asla o tur bir mudahaleyle birsey olmaz dedi bebek saglikliysa yuksekten dussen bile hicbirsey olmaz dediler. Dr a dedim ki dr. Hanim sarilip opecem sizi oda diyor ki anliyorun andiseni cok onemli senin icin ama eger dusecegi varsa hergun yatsan da o duser dedi. Rahatladim sarki soyleye soyleye geldim :D

Benim ilk muyanede 15 şubat hic belirtti yok gibi bazen sabah lari bulantı oluyor bu hafta hic dinlemedim kayınvalide vardı misafir vardı durumumu bildikleri halde hep hizmet yaptım hiç oralı bile değillerdi inşallah bebeğime bişey olmamıştır
neden boyleler hadi seni dusunmuyorlar bari torunlarini dusunseler ya boyle vurdumduymaz insanlara sinir oluyorum

Back