- 27 Aralık 2017
- 347
- 446
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.021
Ben de sadece kasık ağrısı var İlkinde batma ve bel ağrısı falanda olmuştu bunda tedirgin oldum sadece Kasıkta ağrı olduğu içinbenim belirtim yok denecek kadar azdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sadece kasık ağrısı var İlkinde batma ve bel ağrısı falanda olmuştu bunda tedirgin oldum sadece Kasıkta ağrı olduğu içinbenim belirtim yok denecek kadar azdi.
Hastaneyi aradım hemşireye sordum
Yarına kadar bozulma ihtimali varmı diye
Öyle bi ihtimal olsa hiç bekletmek istemedik
siz stres yapmayın kendinize dedi
İçim rahatladı şimdi
peki pozitif miydi ilki? Benim ikinci denemem bu ilkinde seninki gibi tum velirtiler vardi ve inanilmaz sismistim. Ama bebegim gelismedigi icin dusuk yaptim. Senin gibi her yere baktim velirti olmayipta hamile olan var mi diye. Bazilari hamile kalmis bazilari kalamamis. Bence belirti arama. Allah alnimiza yazdiysa insallah olur. Yazmadiysa tevekkul etmeliyiz. Sonucta bu ugurda bos durmuyoruz emek harciyoruz. Ama sonucuna yapabilecgimiz bir sey yok malesef...Ben de sadece kasık ağrısı var İlkinde batma ve bel ağrısı falanda olmuştu bunda tedirgin oldum sadece Kasıkta ağrı olduğu için
Evet pozitifti ama daha sonra kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım çok sıkıntılı bir dönemdi .. ilk transferde çok rahattım ama şuan çok tedirginim Allah ol derse olur bunu biliyorum ama yinede o korkuyu içimden atamıyorumpeki pozitif miydi ilki? Benim ikinci denemem bu ilkinde seninki gibi tum velirtiler vardi ve inanilmaz sismistim. Ama bebegim gelismedigi icin dusuk yaptim. Senin gibi her yere baktim velirti olmayipta hamile olan var mi diye. Bazilari hamile kalmis bazilari kalamamis. Bence belirti arama. Allah alnimiza yazdiysa insallah olur. Yazmadiysa tevekkul etmeliyiz. Sonucta bu ugurda bos durmuyoruz emek harciyoruz. Ama sonucuna yapabilecgimiz bir sey yok malesef...
cok mutlu oldum Allah kat kat arttirsin canim12. Gün sonucun 167 :) rabbim herkese nasip etsin 10. Gün 58 di çok mutluyum cokk binlerce şükür rabbime
Bu mutluluğu sende yasa inşallahcok mutlu oldum Allah kat kat arttirsin canim
Keşke tul bebek tedavisi olduğunu söyleseydin o zaman senin istediklerini yapıyorlaracile gittim sadece betaya bakmazlar diye bulantim var dedim onlarda genel muayene yaptilar agrim var ya
insallah canimBu mutluluğu sende yasa inşallah
evet bakmazlar diye soylemedimKeşke tul bebek tedavisi olduğunu söyleseydin o zaman senin istediklerini yapıyorlar
Hayırlısıyla inşallah, herşey güzel olacak...Kızlar Günaydın
Benim transferim
Yarına ertelendi
hastaneden aradılar emriyolari mi çözdürmüşler gelişimleri gayet iyi bi şekilde devam ediyoMuş
Yarın sabaha kadar izliceklermiş
Yarın sabah 10da transfer olucak inşallah
Benim ilk muyanede 15 şubat hic belirtti yok gibi bazen sabah lari bulantı oluyor bu hafta hic dinlemedim kayınvalide vardı misafir vardı durumumu bildikleri halde hep hizmet yaptım hiç oralı bile değillerdi inşallah bebeğime bişey olmamıştır16 subat da ilk usg, hem kese hem kalbe bakarız dedi dr. allah kısmet ederse. tup bebek kliniğindeki son kontrol olacak sonra baska bir doktor bulmamız gerekecekmıs. Allah o gunlerı gostersın de hepsi sırayla..
normalde doktor istememişti ama bugun gene kan testi yaptırdım, 5260 çıkmış. bin şukur gayet iyi dedi hemşirem. şimdi hiç bi belirti yok diye insan hep endişe ediyor hala orada mı diye. bebek sahibi olmanın her etabı ayrı sınav bizler için, Allah ın izniyle geçip saglıkla bebelerimize kavusmamız nasip olsun.
O kişiden kişiye değişiyor ilk tedavide hergun gittim ikincide 2gunde bir 3.denemede dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer ile birlikte 3 sefer gittimKızlar yumurtlar toplanana kadar kaç kere dr a gittiniz ...? Yumurtaları kontrol ediyorya en son catlatma ignesinden kadar kaç kere kontrol oluyor? Altan muane çok canımı yakıyor da o yüzden ne zaman bitecek bu altan muaneler
Canim hayihay olsun gayet belirtilerin vsr bende ikinci gunu baslamisti bide kahverengi lekenme vardıValla cnm dun erken gebelik testi yaptim w. Cizgi kil gibi cikti insaAllah yaniltmamistir bugun 10. Gunum birazdan bi daha yapcam varsa dunkunden daha belirgin olmasi lazim ben transfere girdim hicbiseyim yoktu transferden sonra 2 gun boyunca igne gibi batmalar adet sancisi gibi sanci oldu goguslerim inanilmaz hassaslasti ve sisti simdi ise sadece kasiklarda ve rahimde sizilar oluyo
İkinci gün testini bende acilde yapturdim direk dedim tuo bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim islem yaptilar muyane bile yapmadilarinsallah canim
evet bakmazlar diye soylemedim
ben dayanamadim tekrar gittim acil doktorlarini buldum :) sordum boyle boyle oldu asla o tur bir mudahaleyle birsey olmaz dedi bebek saglikliysa yuksekten dussen bile hicbirsey olmaz dediler. Dr a dedim ki dr. Hanim sarilip opecem sizi oda diyor ki anliyorun andiseni cok onemli senin icin ama eger dusecegi varsa hergun yatsan da o duser dedi. Rahatladim sarki soyleye soyleye geldimİkinci gün testini bende acilde yapturdim direk dedim tuo bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim islem yaptilar muyane bile yapmadilar
canim onemli olan gunasiri ikiye katlanmasi. Obur gun yine yaptir insallah ikiye katlarDeğerim 29 çıktı 8. Gün 3. Gün embriosu transfer edilmişti sizce çok mu düşük
neden boyleler hadi seni dusunmuyorlar bari torunlarini dusunseler ya boyle vurdumduymaz insanlara sinir oluyorumBenim ilk muyanede 15 şubat hic belirtti yok gibi bazen sabah lari bulantı oluyor bu hafta hic dinlemedim kayınvalide vardı misafir vardı durumumu bildikleri halde hep hizmet yaptım hiç oralı bile değillerdi inşallah bebeğime bişey olmamıştır