• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah canım

Şimdi korku sardı beni ya yarına kadar hepside bozulurlarsa

Transfer iptal olursa
Cnm öyle bi durum olsa yani devam etmicek ler gibi olsalardı bugün transfer ederler di.. iyi tarafından bak yarın 6 inci gün emriosu olucak lar inşallah..

Bende 7.8 tane yumurta saydı bugün iki gün menogon devam doz artırdı pazartesi bidaha bakacak yumurtalara..

Rabbim hepimize hayırlısını versin insallah

Cnm öyle bi durum olsa yani devam etmicek ler gibi olsalardı bugün transfer ederler di.. iyi tarafından bak yarın 6 inci gün emriosu olucak lar inşallah..

Bende 7.8 tane yumurta saydı bugün iki gün menogon devam doz artırdı pazartesi bidaha bakacak yumurtalara..

Rabbim hepimize hayırlısını versin insallah
Hastaneyi aradım hemşireye sordum

Yarına kadar bozulma ihtimali varmı diye

Öyle bi ihtimal olsa hiç bekletmek istemedik

siz stres yapmayın kendinize dedi

İçim rahatladı şimdi

Hastaneyi aradım hemşireye sordum

Yarına kadar bozulma ihtimali varmı diye

Öyle bi ihtimal olsa hiç bekletmek istemedik

siz stres yapmayın kendinize dedi

İçim rahatladı şimdi
Aynn cnm b3nde onu demek istedim.. embriolog lar o riske girmezler.. gitmeyeceğini bilseler bugün yapardı transferi.. stres yapma ve daha mutlu ol demek ki çok kaliteli ki devam edio büyümeleri

Kızlar yumurtlar toplanana kadar kaç kere dr a gittiniz ...? Yumurtaları kontrol ediyorya en son catlatma ignesinden kadar kaç kere kontrol oluyor? Altan muane çok canımı yakıyor da o yüzden ne zaman bitecek bu altan muaneler

Kızlar yumurtlar toplanana kadar kaç kere dr a gittiniz ...? Yumurtaları kontrol ediyorya en son catlatma ignesinden kadar kaç kere kontrol oluyor? Altan muane çok canımı yakıyor da o yüzden ne zaman bitecek bu altan muaneler
Canım iki günde bir çağırıyolar Dr yumurtalar olgunlaşana kadar canım benim öyleydi

Kızlar Günaydın

Benim transferim
Yarına ertelendi

hastaneden aradılar emriyolari mi çözdürmüşler gelişimleri gayet iyi bi şekilde devam ediyoMuş

Yarın sabaha kadar izliceklermiş

Yarın sabah 10da transfer olucak inşallah
Hayirlisi olur insaAllah cnm dahada kaliteli olsun istiyolar buda senin icin cok iyi insaAllah annelerine vantuz gibi yapisirlar :KK45::spor::KK55:

Merhaba arkadaşlar pozitifi alana kadar yaşadığınız herhangi bir belirti var mıydı transferden sonra
Valla cnm dun erken gebelik testi yaptim w. Cizgi kil gibi cikti insaAllah yaniltmamistir bugun 10. Gunum birazdan bi daha yapcam varsa dunkunden daha belirgin olmasi lazim ben transfere girdim hicbiseyim yoktu transferden sonra 2 gun boyunca igne gibi batmalar adet sancisi gibi sanci oldu goguslerim inanilmaz hassaslasti ve sisti simdi ise sadece kasiklarda ve rahimde sizilar oluyo

Canım 3-4 kere gittim, her seferinde kan da verdim. Evet maalesef o kısım biraz can sıkıcı. Kaçıncı günündesin iğnenin?

Valla cnm dun erken gebelik testi yaptim w. Cizgi kil gibi cikti insaAllah yaniltmamistir bugun 10. Gunum birazdan bi daha yapcam varsa dunkunden daha belirgin olmasi lazim ben transfere girdim hicbiseyim yoktu transferden sonra 2 gun boyunca igne gibi batmalar adet sancisi gibi sanci oldu goguslerim inanilmaz hassaslasti ve sisti simdi ise sadece kasiklarda ve rahimde sizilar oluyo
Anladım canım inşallah pozitifi alırsın İnşallah hepimiz alırız

Back