2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ne kadar olgun bir insansın. Maşallah sana ve de yavruna

ee o zaman yapilan testler yalan mi olacak erken yapmamak mi gerekiyo bilemedim
Tatlim etkisi geciyor ama kimi 12. Gun geciyor diyor kiminin daha erken kiminin daha gec. Bekleyip gorucez
Bende 12 de ciktim daha yeni girdim eve. Araba kullandim avm dolastim sadece hizli yurumedim

Sen nasıl bi hata yapmışsın canım ya, bu ay beklicez öbür ay yapmayı uygun gördü doktor, siz boşuna yerinizden olmayın filan diyerek yolla ya da sen deme eşin desin ertelendi diye bu ay hamile kalırsanda süpriz olur sevinçten detayını düşünmezler

Son düzenleme:
Cnm kan testinden once normal idrar testi yaptin mi hic benim 9. Gunum bugun normal test yaptim cikmadi.. cok moralim bozuldu
Evet canım 9. Gün idrar testi yaptım ama silik çıktı çok net belli değildi 11. Gün kan verdim 65 küsuratlı çıktı bugün 13. Gün doktorum test ver demişti artış için vs onu verdim 8 gibi çıkacak sonuç yazarım mutlaka hatta sabah idrar testi yaptım anca bugün belli oldu net olarak ikinci çizgi bence gönlünü ferah tut canım geç döllenme vs olabilir test markaları hatalı sonuç verebilir

Sana çok güzel çözüm yıkanmaaaaa
Bak burda çoğu kişi yıkanmıyoruz kokcaz bitlencez ama olsun bebekler yeterki bizimle olsun

Canım hiç germe kendini üzme de eşinle konuş deki “kocacım benim ilk günler daha çok dinlenmem gerekiyodu ama şimdi kalkıp dolaşsam hafiften kendi işlerimi kendim yapsam benim açımdan daha iyi olur hem ailenin yanında rahat sa pek edemiyorum çekiniyorum de “ oldu da bitti

E 44 iyi olmuş tutmuş hadi gözün aydınnn
İnşallah rabbim tamamına erdirsin

Süperrrr hadi güzel güzel artır şimdi değeri

Canin testini kirp oyle at kucult biraz boyutunu

Oooooo super hayirli olsun canimmmm
Kan vermeye cesaretim yok daha benimmmm
Cok sevindimmm
kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim ama bu degerin ikiye katlanmasi lazim insallah katlanir. Diger denememde boyle cikmisti degerim sonra katlanmadi ve gelismedi sonunda kalbi atmadigi icin dusuk yapmistim. O yuzden cok korkuyorum. Dr.da biraz canimi yakti. Elle muaene etti karnimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…