- 20 Aralık 2017
- 173
- 211
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.741
Hayır adet günü değil adetin 15-22.günleri arasında yapılır transferin. Embriyona ve rahim kalınlığına bağlı. Adetin 2.günü çağırmasının sebebi rahmini kontrol etmekBişey soracağım transfer için regli dönemi mi olması gerekiyor, Doktor rahim dinlendirme yapacak reglinin 2. günü gel dedi
hmmmm.. Teşekkürler :)Hayır adet günü değil adetin 15-22.günleri arasında yapılır transferin. Embriyona ve rahim kalınlığına bağlı. Adetin 2.günü çağırmasının sebebi rahmini kontrol etmek
yarın bi idrar testi yap bence.. idrarda çıkarsa sonra hemen kan vermeye git
Her merkezin sistemi farklı galiba. Benim merkezde embriyo dondurmak için yıllık 750 tl almışlardı. Dondurulmuş transfer içşn de 3000 aldılar. Yani o parayı bir şekilde alıyorlar da adı merkeze göre farklı oluyor anladığım kadarıylaKizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da
7. Gun benimde off zaman gecmiyor belirtiler kayboluyor insan umutsuzluga kapiliyor
Ben bi cilginlik yaptimm ama hayalet bebekk hayalet cizgiii
Transfer yok canım tedavim iptalKuzuuuuum allahdan hayirlisi...o bi tanecik yumurta belki de sıkı sıkı tutunacak sana...
Bende bugün ilk igne mi vuruldum.. hayirlisi artık..
Nezman transfer edeceklermiş sana cnm
Canım çok üzüldümmm ... ne desem boş biliyorum ama bırakma kendini.. allahim hayirlisini kılsın çok üzüldümmTransfer yok canım tedavim iptal
Peki devam edecekmisin cnm pes etme kuzuuumbal10cukk canım benim transferim olmayacak iptal korkarak başladığım tedavim psikolojik olarak da cokertti beni Rabbim sizinkileri pozitif yapsın inşallah
Bir süre bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum canım gerçekten kötü durumdayımCanım çok üzüldümmm ... ne desem boş biliyorum ama bırakma kendini.. allahim hayirlisini kılsın çok üzüldümm
Elimde daha belirgin sanki ama bilmiyorum ignenin etkisimi 12.gunu igneninGörüntü atsana bi nasılll
Benm tedavi oldgum klinikte ılk ay yumurta toplanıyor sonra 4 5 günde saglam kalanlar donduruluo gelecek ay anne hazırlanp tarnsfer oyle gerceklesiyo ılk transferdeki embriyo 4.gün embriyosuydu bu sımdıkıler 5.gün embriyosu3.gun embriyosu muydu canim
aynen
Var gibi canım ama çıplak gözle daha nettir eminim, hayırlı olsun bakalımBunu daha once cektim
Yok artık yaaa zaten 7 bin küsür verdik bide onun için mi vereceğiz e o verdiğimiz paralar ne içindi peki, böyle bişeymi dediler hangi merkez sizin?Kizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da
Allah yardımcın olsun pes etme derim toparlan bian önce Allah güç kuvvet versin canımbal10cukk canım benim transferim olmayacak iptal korkarak başladığım tedavim psikolojik olarak da cokertti beni Rabbim sizinkileri pozitif yapsın inşallah
Takılma orada çıkmamasına çünkü bu testler belli bir değerin üstünü gösterir. Prospektüsünde yazar hatta kaç üstünü gösterdiğiArkadaslar benim bugun 9. Gunum normal test yaptim silik bile cikmadi moralim cok bozuldu ustelikte 5. Gun embriyosu hic mi cikmaz
Kana bile 8.gün karısıyo bence cok guvenmyn idrar testineBunu daha once cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?