2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet genelde 35 yaş altına 1 tane koyuyorlar. Hayırlısı olsun, 1 tane olsun, sağlıklı olsun, bizim olsun
Evet haklısın ama ne bileyim 2 tane embriyom vardı, dondurup çözdürünce sağ kalmaya da bilirdi ondan korktum en çok. Bir de o ilaçları 2 defa kullanmak istemedim ama kısmet işte ilkinde olmadı yine kullanıyorum şu progestanı

Evet haklısın hepimizin doğal olarak kaygıları var. Benim de daha önce kalp atışı oluşmadığı için bir kürtajım var. Bende aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum. Ama işte yaşanmadan da bilinmiyor. Yaşayıp göreceğiz, umarım güzel şeyler görürüz

Amiiiin arkadaşım inş allah isteyene versin

S Suzi1704 ve Bal10cukkk
Kızlarrrr hayırlısı olsun inşallahhh gün bekleyenlerin sayısı çoğalıyor topikte hepimiz pozitif haberleri veririz inşallah sırayla
Benimde bugün 7.günüm 3.gun emriyosu ısrar testi aldim yarin yapacağım pazar gunude kan testi yapacagim
bende yarıın gideceğim kan testine inşallah güzel sonuçlar alırız... haber ver mutlaka allahım emeklerimizi boşa çıkamasın kucaklarımız bi an önce dolsun inşallah

S Suzi1704 ve Bal10cukkk
Kızlarrrr hayırlısı olsun inşallahhh gün bekleyenlerin sayısı çoğalıyor topikte hepimiz pozitif haberleri veririz inşallah sırayla
sen ne zaman kan testine gideceksin.. herkesin hayırlı haberlerini yayınlayalım burda inşallah.. ileriki zamanlarımızdada birbirimize destek ve yardımcı oluruz sorularımız hakkımda

Gunaydin kizlar,

Benim inanilmaz kaşıntım var kullandığım ilaclar yapıyor olabilir mi?
Estrofem, progestan, prednol, monodoks, coraspin kullaniyorum.

sen ne zaman kan testine gideceksin.. herkesin hayırlı haberlerini yayınlayalım burda inşallah.. ileriki zamanlarımızdada birbirimize destek ve yardımcı oluruz sorularımız hakkımda

Canım benim normalde çarşamba günü ama ben pazartesi kan testi yapcam yarın veya pazar da idrar testi yapıcam kendimi zor tutuyorum

Günaydınnnnn kızlarrrrrr
Hadi bi yoklama yapalım kimm transferin kaçıncı gününde kimin transferine kaç gün kaldı

Benim transferin 6. Günü bugün
7. Gun benimde off zaman gecmiyor belirtiler kayboluyor insan umutsuzluga kapiliyor
Benimde bugun 7.gunum
3.gun embriyosu sizce bugun test yapsam cikar mi? Cikmaz diyeceksiniz biliyorum
Ben bi cilginlik yaptimm ama hayalet bebekk hayalet cizgiii

Gunaydin kizlar,

Benim inanilmaz kaşıntım var kullandığım ilaclar yapıyor olabilir mi?
Estrofem, progestan, prednol, monodoks, coraspin kullaniyorum.
ilaçlar her bünyede farklı etkiler yapıyor. bende kaşıntı olmadı ama ağzımın içindeki tad çok farklılaştı. sürekli idrara çıkıyorum. gece en az 6 7 kere uyanıyorum bunun için.. estrofem dekort clexane forbiol coraspin pregestan crinone jel kullanıyorum bende

Bişey soracağım transfer için regli dönemi mi olması gerekiyor, Doktor rahim dinlendirme yapacak reglinin 2. günü gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…