• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
embriyoların kalitesi hakkında bilgi vermeleri lazım. tabiki önce Allahın takdiri. embriyoların kalitesi de tutunmayı etkileyen önemli unsur.

Selâmün aleyküm arkadaşlar bende Mart ayında inşallah tup bebek tedavisine baslayacagim doktor ve hastane olarak Ankara Başkent Araştırma Hastanesi Mehmet Göğsen Önalani düşünüyorum ama şimdiden aşırı heyecanlı ve stresliym ilk deneme olacak ve siirtte oturuyorum ailem istanbulda gurbetteyim yani bana da biraz bilgi verirmisinz

Selâmün aleyküm arkadaşlar bende Mart ayında inşallah tup bebek tedavisine baslayacagim doktor ve hastane olarak Ankara Başkent Araştırma Hastanesi Mehmet Göğsen Önalani düşünüyorum ama şimdiden aşırı heyecanlı ve stresliym ilk deneme olacak ve siirtte oturuyorum ailem istanbulda gurbetteyim yani bana da biraz bilgi verirmisinz

Günaydın kizlarr.. bugün tedavinin 3 üncü günü ve kalçam pert :KK48: Ama olsun bebis için herşeye değer ... yarın sabah 8.30 da kontol um var bakalım ne diyecek ..bugün ile birlikte 3 gün menogon vurulmuş olacağım.. insallah hepimiz için hayırlısı olsun:KK15:

Hayırlı haberler verirsin canım inşallah
Kalçalarına buzdolabında beklemiş buz gibi soğuk limon kolonyası pamuğa dök ve iğne yerlerine koy canım o sıcaklığı ve ağrıyı almaya yardımcı oluyo eziyet çekme daha tedavin devam etcek

Merhaba canım,
Hayırlı olsun tedavin inş. Ama bu konu o kadar geniş ki sorunu daha net sorarsan istedipin cevabı alabilirsin. Herkes yardımcı olacaktır elinden geldiğince...

Back