- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.641
İki günde ikiye katlandigini düşünürsek gayet iyi .. iki fünf sonra 12 inci gün çünkü.. çoğu arkadas da 100 civarında idiDarısı sana olsun canım :) hala inanamıyorum defalarca baktım kağıda hala elinde birakamiyorum düşük degilmi bu değer biraz
Evet benimde tedirginliğim o aslında..Neyse güzel düşünelim güzel olsun, hatta kendimizi hamile ilan edelim ki vücut öyle algılasın :) :)Çok teşekkür ederim. Bende kalitesinden korkuyorum biraz 36 yaşındayım. Bakalım yarın ne diyecekler.
Hadi hayırlı olsun inş katlanarak artarTeşekkür ler canim :) ben hala inanamiyorum darisi basina
Heyecan da bu sürecin en güzel yanlarındanTransfere son 2 gün kaldı
Zaman geçmiyor sanki
çok heyecanlıyım
İnşallah canım yaHeyecan da bu sürecin en güzel yanlarından
Azıcık daha sabır, asıl heyecan transfer sonrası bekleyiş
Benim de son kontrol günüm pazartesi, transfer tarihiö belli olur diye düşünüyorum... Heyecanlarımız mutluluğa dönüşsün, katlanarak büyüsün, bu topikte ki herkes ve isteyen herkes sağlıkla Anne olsun inşallah... Çoookça Aminnnn
Dikkat et kendine canım yinede senin değerin kaçtı düşük değil degilmi 58 ?Benimde bu hafta misafirm var sürekli ayaktayım sadece ağır kaldurmamaya özen gösteriyorum 3 gündür geziyoruz düne kadar belurtilerim vardı dün hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum sadece bugün biraz bulantılarm var hafif inşallah bişey yoktur
Bence kişiye göre canım çünkü hepimizin yaptırma sebebi farklı hassas olunan veya gerek duyulmayan ilaçlar oluyor
Bizim ilk olduğu için nasıl bir tabloyla karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Bu yüzden tedirgindim. Ne yalan söyleyeyim sonuç karşısında umudum arttı. Daha olumluyum umarım herkes güzel sonuçlar elde eder.Evet benimde tedirginliğim o aslında..Neyse güzel düşünelim güzel olsun, hatta kendimizi hamile ilan edelim ki vücut öyle algılasın :) :)
Asil zaman transferden sonra gecmiyirTransfere son 2 gün kaldı
Zaman geçmiyor sanki
çok heyecanlıyım
Erkenden yapmaya baslayip sitrese sokma kendini 7.gunde felan yaparsinDaha transferim olmadı ama
Şimdiden erken gebelik testi aldım
7.günü yapıcam evde inşallah
Kaçıncı gün transferi 7.gün çok erkenDaha transferim olmadı ama
Şimdiden erken gebelik testi aldım
7.günü yapıcam evde inşallah
Hayırlı olsun bende 22 sinde transfer oldum 3.gün 2 adet 1. Kalite dedi doktorum embriyolarima bugün test yaptım 58 çıktı çtesi tekrarliyacagim inşallahMerhaba. Bende bu ayın 22 sinde transfer oldum. 5 embriyom oluştu. 5.gün AA tek embriyo transfer edildi. Bugün test yaptırdım 139.1 çıktı. Cumartesi tekrarlıycaz inşallah bi sorun çıkmaz..
Gözünüz aydin sonuç iyi çıkmışMerhaba. Bende bu ayın 22 sinde transfer oldum. 5 embriyom oluştu. 5.gün AA tek embriyo transfer edildi. Bugün test yaptırdım 139.1 çıktı. Cumartesi tekrarlıycaz inşallah bi sorun çıkmaz..
Benim doktırum da hemşirem de hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin dedi sadece, zaten kimse kesin tutacağını iddia edemez. Kalitesi iyi olanım illa tutacak diye bir kuralı da yok... Kader kısmet bu iş....Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
6bgun oldu hicbibelirti yok çok stresliyimBenim doktırum da hemşirem de hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin dedi sadece, zaten kimse kesin tutacağını iddia edemez. Kalitesi iyi olanım illa tutacak diye bir kuralı da yok... Kader kısmet bu iş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?