• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Darısı sana olsun canım :) hala inanamıyorum defalarca baktım kağıda hala elinde birakamiyorum düşük degilmi bu değer biraz
İki günde ikiye katlandigini düşünürsek gayet iyi .. iki fünf sonra 12 inci gün çünkü.. çoğu arkadas da 100 civarında idi

Transfere son 2 gün kaldı
Zaman geçmiyor sanki
:işsiz:çok heyecanlıyım
Heyecan da bu sürecin en güzel yanlarından :KK48:
Azıcık daha sabır, asıl heyecan transfer sonrası bekleyiş:KK54:
Benim de son kontrol günüm pazartesi, transfer tarihiö belli olur diye düşünüyorum... Heyecanlarımız mutluluğa dönüşsün, katlanarak büyüsün, bu topikte ki herkes ve isteyen herkes sağlıkla Anne olsun inşallah... Çoookça Aminnnn:dua:

Heyecan da bu sürecin en güzel yanlarından :KK48:
Azıcık daha sabır, asıl heyecan transfer sonrası bekleyiş:KK54:
Benim de son kontrol günüm pazartesi, transfer tarihiö belli olur diye düşünüyorum... Heyecanlarımız mutluluğa dönüşsün, katlanarak büyüsün, bu topikte ki herkes ve isteyen herkes sağlıkla Anne olsun inşallah... Çoookça Aminnnn:dua:
İnşallah canım ya :dua::dua:

Benimde bu hafta misafirm var sürekli ayaktayım sadece ağır kaldurmamaya özen gösteriyorum 3 gündür geziyoruz düne kadar belurtilerim vardı dün hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum sadece bugün biraz bulantılarm var hafif inşallah bişey yoktur
Dikkat et kendine canım yinede senin değerin kaçtı düşük değil degilmi 58 ?

Evet benimde tedirginliğim o aslında..Neyse güzel düşünelim güzel olsun, hatta kendimizi hamile ilan edelim ki vücut öyle algılasın :) :)
Bizim ilk olduğu için nasıl bir tabloyla karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Bu yüzden tedirgindim. Ne yalan söyleyeyim sonuç karşısında umudum arttı. Daha olumluyum umarım herkes güzel sonuçlar elde eder.

Daha transferim olmadı ama
Şimdiden erken gebelik testi aldım

7.günü yapıcam evde inşallah

Merhaba. Bende bu ayın 22 sinde transfer oldum. 5 embriyom oluştu. 5.gün AA tek embriyo transfer edildi. Bugün test yaptırdım 139.1 çıktı. Cumartesi tekrarlıycaz inşallah bi sorun çıkmaz..
Hayırlı olsun bende 22 sinde transfer oldum 3.gün 2 adet 1. Kalite dedi doktorum embriyolarima bugün test yaptım 58 çıktı çtesi tekrarliyacagim inşallah

Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
Benim doktırum da hemşirem de hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin dedi sadece, zaten kimse kesin tutacağını iddia edemez. Kalitesi iyi olanım illa tutacak diye bir kuralı da yok... Kader kısmet bu iş....

Back