- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.601
10. GunHadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
kaçıncı günün ?
Özel hastanede kan verdim 10. Gunum 3. Gün embriyosudevlette mi yaptirdin? Birde bugun kacinci gunun?
6 gün kala çıkmaz zaten canım boşuna iğne acısı çekmiş olursun zaten ilk testten sonra pozitif çıkınca bol bol kan vereceksin inş6 gun var canim 7 subat test tarihim
Ama yapmicam ya sadece bendeki sabirsizlik
Hic bir belirtimde yok. Kismet kotu seyler getirmek istemiyorum aklima ama olanlarin bir sekilfe belirtileri oluyor...
Süperrr maşallah yavruşlaraKizlaaar dayanamadim aradim ben. 10 yumurtanin 9u olgun cikmis. 7 tanesi dollenmis bugun 1. Gun
Pazartesi yani 5. Gun transfere cagirdilar. Nasil sizce ?
Hadi hayirli haberlerle gel bizlerde heyecanla bekliyoruzÖzel hastanede kan verdim 10. Gunum 3. Gün embriyosu
insallah canim benim6 gün kala çıkmaz zaten canım boşuna iğne acısı çekmiş olursun zaten ilk testten sonra pozitif çıkınca bol bol kan vereceksin inş
Çok bisey yok hafif arada kasik ve bel ağrısı okadarHadi hayirli haberlerle gel bizlerde heyecanla bekliyoruzbelirti var miydi acaba?
insallah canim benim
Canım bence gayet iyiKizlaaar dayanamadim aradim ben. 10 yumurtanin 9u olgun cikmis. 7 tanesi dollenmis bugun 1. Gun
Pazartesi yani 5. Gun transfere cagirdilar. Nasil sizce ?
Canım bence gayet iyi
beni de şimdi aradılar, 8 yumurtanın 8 i de olgunmuş ,6'sı döllenmiş.cumartesi tekrar arayıp bilgilendircez dediler. ama sanırım dondurulup transfer yapılacak.benim ki bi daha ki aya kalacak gibi.
Canım ,benim gittiğim klinik genelde böyle yapıyormuş. Sanırım dondurulup daha sonra transferde şans yükseliyomuş . Birde Bir ay kadar rahimi dinlendiriyorlar ondan sonra tranfer yapmayı tercih ediyorlarmış. Ama tabi istisnalar oluyomuş 3. yada 5. Gün taze transfer yaptıkları. Kısmet canım ya olucağı varsa her şekilde olur.Senin icinde cok sevindim. Gozun aydin canim. Peki neden dondurulmus yapıyorlar? Onu anlayamadim.
Kızlar dayanamayıp gidip kan verdim kalbim yerinden çıkacak çok heyecanlıyım dualarimiz bekliyorum umarım pozitif olur 16 30 da çıkacakmış sonuc
Veeeeee sonuç 58,37 binlerce şükür olsun rabbime 2 gün sonra tekrarliyacam inşallah artış devam eder rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AMİN
Fulya bahçeci canımbaya erken aramışlar gerçekten de, nerde yaptırdın ?
Darısı sana olsun canım :) hala inanamıyorum defalarca baktım kağıda hala elinde birakamiyorum düşük degilmi bu değer birazGözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah değerin katlanarak artsın
Fulya Bahceci benim..Emsey hospital benim. Sizin ?
ohhh süper ne güzel inşallah kaliteli ve sağlıklı olurlar..Merhaba arkadaşlar benimde dün yumurta toplamam olmuştu. Bugün 10 da aradım. 15 tane toplanmış, 12 tane olgunmuş, 10 tane döllenmiş. Başlangıç olarak bana güzel geldi ama tabi bundan sonrası da çok önemli. Yarın tekrar arayacağım duruma göre cumartesi veya pazartesi transfer olacak dediler
Çok güzel çok sevindim...Bence düşük değil iki gün sonra yükselmesi önemli. Belirtilerin nelerdi bu aradaDarısı sana olsun canım :) hala inanamıyorum defalarca baktım kağıda hala elinde birakamiyorum düşük degilmi bu değer biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?