- 20 Aralık 2017
- 173
- 211
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.581
24 saat geçmeden aramazlar zaten canım.benim de opum sabah 8.30 da olmuştu, ertesi gün 12-1 gibi aramışlardı.Beni hala embriyolog aramadi ? Dun saat 12 gibi toplandı yumurtalar ne zaman arar sizce?
Ben Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Adana tedavi oldum transferin 6. Günü bugünOfff nasil aksami edecegim yaaa
Sen nerde tedavi oluyorsun canim
Hangi klinik sizin benimde saat 9 buçuk gibi aldılar dün bugünde saat 10 da aradılar. Çok kısa sürede dönüş yaptılar bana..Beni hala embriyolog aramadi ? Dun saat 12 gibi toplandı yumurtalar ne zaman arar sizce?
Benim de 6. Günüm kaçıncı gün embriosu transfer ettilerBen Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Adana tedavi oldum transferin 6. Günü bugün
Merhaba hayırlısı oldu inşallah bende 9. Gün idrar da test yaptım silik çıktı acaba mı dedim 11. Gün kan verdim 65.47 çıktı değerim şimdi yarın tekrar kan vericem doktoruma göre hamileyim ama önemli olan sağlıklı bi artış göstermesi hayırlısı olsun hakkımızda umarım bebişler siZinledirKizlar yardim edin bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunhmdu ben sabah test yaptim sonuc 31.8 sizce sonucum
Insallah nmMerhaba hayırlısı oldu inşallah bende 9. Gün idrar da test yaptım silik çıktı acaba mı dedim 11. Gün kan verdim 65.47 çıktı değerim şimdi yarın tekrar kan vericem doktoruma göre hamileyim ama önemli olan sağlıklı bi artış göstermesi hayırlısı olsun hakkımızda umarım bebişler siZinledir
Hangi klinik sizin benimde saat 9 buçuk gibi aldılar dün bugünde saat 10 da aradılar. Çok kısa sürede dönüş yaptılar bana..
Ay canım aynı senin gibi gözüm telde bekliyorum.benim de 1 buçukta toplandı dünBeni hala embriyolog aramadi ? Dun saat 12 gibi toplandı yumurtalar ne zaman arar sizce?
baya erken aramışlar gerçekten de, nerde yaptırdın ?Hangi klinik sizin benimde saat 9 buçuk gibi aldılar dün bugünde saat 10 da aradılar. Çok kısa sürede dönüş yaptılar bana..
Ay canım aynı senin gibi gözüm telde bekliyorum.benim de 1 buçukta toplandı dün
Merhaba kizlar
Sabah kalkiyorum diyorum ki bugun test yapayim ogleye dogru geciyor
Evet canım ya hep bi bekleyiş,geç gelsin ama güzel haberler gelsin inşallah.Haber gelirse yaz olur mu?Arasalar da rahatlasak degil mi ? Hayirli haberler aliriz inşallah
Gununu bekle canim. Bu surec sabri ogretiyor bize resmen.
Evet canım ya hep bi bekleyiş,geç gelsin ama güzel haberler gelsin inşallah.Haber gelirse yaz olur mu?
Merhaba kizlar
Test gününe ne kadar var?Merhaba kizlar
6 gun var canim 7 subat test tarihimTest gününe ne kadar var?
devlette mi yaptirdin? Birde bugun kacinci gunun?Kızlar dayanamayıp gidip kan verdim kalbim yerinden çıkacak çok heyecanlıyım dualarimiz bekliyorum umarım pozitif olur 16 30 da çıkacakmış sonuc
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmmKızlar dayanamayıp gidip kan verdim kalbim yerinden çıkacak çok heyecanlıyım dualarimiz bekliyorum umarım pozitif olur 16 30 da çıkacakmış sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?