- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.421
Canim belirti hiç aramabende belirti 0
Aslinda alabiliriz ama ilik. Bende almaktan korkuyorum
Aynen canım ama ilk tedavimIlk tedaviniz olumsuz mu olmuştu Bu ikinci denemeniz mi
direk testte negatifi mi gordun canim? Yoksa sonradan dusuk falan mi olustuCanim belirti hiç arama
Çünkü benim ilk tedavimde bütün belirtiler vardı ama sonu negatif oldu
O belirti zannettiklerim ilaçların yan etkisiymiş sadece
bende ilkinde tum belirtiler vardi gebelik olustu ama kalbi atmadigi icin dusuk yaptimAynen canım ama ilk tedavim
Gümbürtuye geldi benim doktorumdan hiç memnun kalmadım
Şimdiki doktorum iyi çok şükür
ÇBen ilk tedavimde 10 gün duş almamıştım
bu tedavimdede duş almamayi düşünüyorum
Direkt testte gördümdirek testte negatifi mi gordun canim? Yoksa sonradan dusuk falan mi olustu
İnşallah bu seferbende ilkinde tum belirtiler vardi gebelik olustu ama kalbi atmadigi icin dusuk yaptim
Aynen duş alırken insan ister istemez efor kaybediyor sonuçta hareket halinde oluyoruzÇ
Bende korkuyorum duş almaya ilk denemede 3. Gün duş almıştım bu sefer almayı düşünmüyorum
Dogru belirti aramamak lazim benim ilkinde oyle oldugu ici sanirim ariyorum bir seylerDirekt testte gördüm
Doktor diyorki pozitif olsa bile belirti hissetmeniz mümkün değil
Sizin hissettikleriniz sadece ilaçların yan etkisi
Çoğu hasta pozitif olunca ilaç yan etkilerini belirti ye bağlıyor ama alakası yokMuş
insallah canimİnşallah bu sefer
yüzün güler canım
Aynen duş alırken insan ister istemez efor kaybediyor sonuçta hareket halinde oluyoruz
10gün sonucu öğrenene kadar banyo yapmassak bişi olmaz heralde
Islak mendille felan kendimi silmiştim ben
Kizlar calisanlar yok mu aranizda?
Islerinizi nasil ayarliyorsunuz?
Ben pazartesi baslayacagim insallah
Dr.umda zaten normal hayatina donebilirsin demisti
Hic oyle bisey duymadim cnm ani burun kanamasi tansiyondan oluyo tansiyonu nu bi olctur..Bilemedim bende canım 1. Gün kadar yoğun değil ama gün içinde bile bi kaç damla olsa da kanıyor sürekli bi kan hali var burnumda başımda da hep bir ağrı
Cevabın için saol canım
Çok sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin Benim de üçüncü gün embriyo bugün 6. GünümHayırlı günler kızlar bekleyişte olanları Rabbim utandırmasın hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip etsin benimde bugün 11. Günüm 3. Gün embriyosu transferi hatta geçenlerde burda yazmıştım 9. Gün idrarda silik çıktı diye bugün kan verdim değerim 65,47 bakalım Cuma tekrar kan vericem o zaman asıl belii olcak . Belirti gibi değil ama benim ara ara ince sızı halinde ayaklarıma çok üşüme geldi birde acayip gazım oluyor hayırlısı inşallah
Hic oyle bisey duymadim cnm ani burun kanamasi tansiyondan oluyo tansiyonu nu bi olctur..
Hayirlisi olsun cnm hamilesin insaAllah degrrin cok iyi cikmis ben de tam gaz var mi diycektim ve karninda danci oluyo mu oluyosa adet sancisi gibi mi yoksa rahimde gerilme ve kasilma gibi mi kasiklarinda da oluyo mu.Hayırlı günler kızlar bekleyişte olanları Rabbim utandırmasın hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip etsin benimde bugün 11. Günüm 3. Gün embriyosu transferi hatta geçenlerde burda yazmıştım 9. Gün idrarda silik çıktı diye bugün kan verdim değerim 65,47 bakalım Cuma tekrar kan vericem o zaman asıl belii olcak . Belirti gibi değil ama benim ara ara ince sızı halinde ayaklarıma çok üşüme geldi birde acayip gazım oluyor hayırlısı inşallah
Benim de 5. Gun embriyosu bugun 7. Gun okadar aceleciyim ki dun normal test yaptim sanki cikacakmis gibi :)Çok sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin Benim de üçüncü gün embriyo bugün 6. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?