2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

direk testte negatifi mi gordun canim? Yoksa sonradan dusuk falan mi olustu
Direkt testte gördüm

Doktor diyorki pozitif olsa bile belirti hissetmeniz mümkün değil

Sizin hissettikleriniz sadece ilaçların yan etkisi

Çoğu hasta pozitif olunca ilaç yan etkilerini belirti ye bağlıyor ama alakası yokMuş

Ç

Bende korkuyorum duş almaya ilk denemede 3. Gün duş almıştım bu sefer almayı düşünmüyorum
Aynen duş alırken insan ister istemez efor kaybediyor sonuçta hareket halinde oluyoruz

10gün sonucu öğrenene kadar banyo yapmassak bişi olmaz heralde

Islak mendille felan kendimi silmiştim ben

Dogru belirti aramamak lazim benim ilkinde oyle oldugu ici sanirim ariyorum bir seyler
İnşallah bu sefer
yüzün güler canım
insallah canim

Kizlar calisanlar yok mu aranizda?
Islerinizi nasil ayarliyorsunuz?
Ben pazartesi baslayacagim insallah
Dr.umda zaten normal hayatina donebilirsin demisti

Aynen duş alırken insan ister istemez efor kaybediyor sonuçta hareket halinde oluyoruz

10gün sonucu öğrenene kadar banyo yapmassak bişi olmaz heralde

Islak mendille felan kendimi silmiştim ben

Evet kesinlikle öyle yoruldum ben birinci denemede duş aldığımda pişman oldum
Olmaz canım bizim kendimizi strese sokmamamız lazım kesinlikle
Ben duş jeli koyup azcık ılık suyla temiz bi bezle siliyorum kendimi

Evde hareketli bir oglum olunca yatmak mumkun degil oglan kabiz sabahten beri kucak isteyip agliyor camasir Makinesi e birsey oldu tum suyu hali in uzerine bosaltti sigorta atti hali sapsari oldu bu su 8 gun omrumden omur gitti ilk oglumda daha kolaydi

Kizlar calisanlar yok mu aranizda?
Islerinizi nasil ayarliyorsunuz?
Ben pazartesi baslayacagim insallah
Dr.umda zaten normal hayatina donebilirsin demisti

Bizim eşimle kendi işimiz o yüzden yıktım ona bütün işleri ama bi şirkette çalışsaydım da çok iyi gelirdi

Ağır kaldırmayıp dikkat ettikten sonra çok iyi olur senin için zaman geçer kafan dağılır
Kendimize hasta muamelesi yapmamamız lazım zaten

Hayırlı günler kızlar bekleyişte olanları Rabbim utandırmasın hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip etsin benimde bugün 11. Günüm 3. Gün embriyosu transferi hatta geçenlerde burda yazmıştım 9. Gün idrarda silik çıktı diye bugün kan verdim değerim 65,47 bakalım Cuma tekrar kan vericem o zaman asıl belii olcak . Belirti gibi değil ama benim ara ara ince sızı halinde ayaklarıma çok üşüme geldi birde acayip gazım oluyor hayırlısı inşallah

Çok sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin Benim de üçüncü gün embriyo bugün 6. Günüm

Hayirlisi olsun cnm hamilesin insaAllah degrrin cok iyi cikmis ben de tam gaz var mi diycektim ve karninda danci oluyo mu oluyosa adet sancisi gibi mi yoksa rahimde gerilme ve kasilma gibi mi kasiklarinda da oluyo mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…