- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.181
Canım, hayırlı olsun hamileliğin... Sağlıkla devam etsin inşallahKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Tabiiki. Bende testlerimi hazirliyorum senin amh kacti?Haber verir misin öğrendiğinde
Tabiiki. Bende testlerimi hazirliyorum senin amh kacti?
Hayırlı uğurlu olsun :)Kizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Transfer yapıldı hayırlısı allahtan ...
Aminnn inşallah allah isteyen herkese versinHayırlısı arkadaşım test gününde güzel haberi alırız inşallah
evet elimde var simdi iki tane baya surukleyici zaten yap boz canima yetti bir turlu yapamoyorumÜzüldüm.Allah yardımcın olsun . Ama böyle kimseye anlatamadığımız diyemediğimiz söylemek isteyipte içimize attığımız bir çok şey var ya Allah onları biliyor. Bol bol değişik kitaplar oku .
Benimkiside allah kalbine gore versin herkesinTransfer yapıldı hayırlısı allahtan ...
Gunler geciyormu en zoru buCok sukur bugun trasferde 4.gunum
Cok sukur bugun trasferde 4.gunum
Gunler geciyormu en zoru bu
a gecmez saniyodum cok sukur 4.gundeyimGunler geciyormu en zoru bu
canim transfer tarihi sayilmiyor. Transferden sonraki gun 1. Gun. Benim 26sinda transferim oldu bugun 4.gunumBazı arkadaşlar transferde transfer günü sayılmıcak diyolar şaşırdımbenimde normalde 4
a gecmez saniyodum cok sukur 4.gundeyim
canim transfer tarihi sayilmiyor. Transferden sonraki gun 1. Gun. Benim 26sinda transferim oldu bugun 4.gunum
Evet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.0,14 adetin 4. günü de yaptırdım 0,34 çıktı ama 0.14 baz alınıyor.
Allah yardimcin olsun cnmGünaydınlarrr ben transfer e gidiyorum kızlarrr dua edin hayırlısı için, 2. denemem...
Evet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim şubat adeti ile başlayalım dedi hayırlısı olsun hakkımızdaBenim ilk denemem tl olarak 12000 tutmustu ama olmadi ayni dr da devam ettigim icin 2. Denemem de tl ile 3000 dediler fizyo terapi cikti sonrada oda 900 tl tuttu haftaya sonucu bekliyorum.
Çok sağolun cevabınız içinHastane doktora gore fiyatlar degisiyor biz istanbul emsey 5800 islem 3 500 ilaclara verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?