- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.161
Kizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Gözünüz aydın rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Hadi gozun aydin darisi basimizaKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
evet gercekten oyle vurandan vurana cok degisiyor. Gecen denememde bacagim yuruyemeyecek hale gelmisti. Dr.a sorduk vurdurmana gerek yok keselim dedi. Kesmistik simdi bi hemsire buldum aile hekiminde sagolsun tarif ettik nasil oldugunu eli hafif ama yinede vurdugu yerin ustune aksama dogru yatarken biraz agriyor. Olsun ben buna da raziyim cunku oncekinde yuruyememistim. Bugunde vurulcam. 4 tane kaliyor sonra gebelik devam ederse verir mi bilmemBen kullanıyorum canım yağlı bir iğne olduğu için ağrılı ama iğneyi vurandan vurana değişiyo çünkü ben transferden önce evime yakın bi tıp merkezinde yaptırdım kalçalarım morardı dağılmadı ilaç şişlikler oldu çok ağrı çektim
Transferden beri annemdeyim ve burda vuran hemşireler derine vurulması lazım iğne yüzeysel kalırsa çok ağrı çekersiniz dedi gerçekten de öyle 2 gündür iğne yerlerim yok gibi
aaa senin daha yumurta toplanmadi mi? Taaa transferden sonra canim o yuzden vermemistirGünaydın herkesebende şimdilik hiç ilaç yok. Acaba daha yumurta toplama yapılmadığı için mi? Belki sonra verecektir bilemedim
hayirli olsun Allah bana ve dileyen herkese nasip etsin insallahKizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Genelde 2. Gün gidiliyor canimKuzular benim adet geldiiiiiii bugun itibari ile artık bende başlıyorum... ama heycan dan unuttum vallahi ikinci gün mü üçüncü gün mü gitmeliyim ilk kontolle geçen ay gittim ama vallahi unuttum inanın yüreğim pir pir atıyor çok heycanliyim
evet gercekten oyle vurandan vurana cok degisiyor. Gecen denememde bacagim yuruyemeyecek hale gelmisti. Dr.a sorduk vurdurmana gerek yok keselim dedi. Kesmistik simdi bi hemsire buldum aile hekiminde sagolsun tarif ettik nasil oldugunu eli hafif ama yinede vurdugu yerin ustune aksama dogru yatarken biraz agriyor. Olsun ben buna da raziyim cunku oncekinde yuruyememistim. Bugunde vurulcam. 4 tane kaliyor sonra gebelik devam ederse verir mi bilmem
inşallahhdevam ederse verebilirler bu yüzden kalçalarına iyi bakman lazım iğneden sonra dağıt ilacı elinle biraz 1-2 saat sonra kalçalarınıza buzdolabında beklemiş kolonyayı pamuğa döküp iğne yerlerine koyun dediler bana hemşireler oda iyi geldi birde arnica jel uyguluyorum iğneden sonra oda iyi geliyo canım bilgin olsun gerekirse sende yaparsın
Kuzular benim adet geldiiiiiii bugun itibari ile artık bende başlıyorum... ama heycan dan unuttum vallahi ikinci gün mü üçüncü gün mü gitmeliyim ilk kontolle geçen ay gittim ama vallahi unuttum inanın yüreğim pir pir atıyor çok heycanliyim
Kizlar annelerinin yaninda olanlar, esleri yaninda olanlar cok sanslisiniz...
Annem cok uzakta hasta babama baktigi icin gelemiyor yanima...
Esiminde gorevi cikti ne zaman gelecegi belli degil...
Aksamlari gorumcem gelecek yanima ama saat 10 gibi falan...
Olsun Allah yanimda...
Hayırlısı olsun inşallah,Günaydınlarrr ben transfer e gidiyorum kızlarrr dua edin hayırlısı için, 2. denemem...
yok meyvemi sebzemi her seyimi aldirdim esime dolaba doldurdu dun aksam sagolsun bugunluk yemegimde yeter bir tek salata yapicam. Yani beslenmeye ozellikle dikkat ediyorumAynen canım annenin babanın duaları seninle...
Eşinin duaları seninle..
Bizlerin de duaları seninle..
Rabbin yanında sen yüreğini ferah tut inşallah bu sefer olacak sen bakımını beslenmeni ihmal etme rabbim ol derse hiç bişey engel olmaz
2 deneme için 3 ay bekledim canım dr yeterli dediHayırlısı olsun inşallah,
2. Deneme için ne kadar bekledin? 2. Tüp bebek denemesini istiyorum ancak biraz vücudumu dinlendirmeliyim mi diye düşünüyorum.. kafam da deli sorular :)) inşallah güzel güzel sonuçlar alırsın sende..
Ben de ben de dr u bekliyorum acil doğuma girdi gelsin yapıcak transferiTransfere giriyorum
Hayirlisi olsun insallahBen de ben de dr u bekliyorum acil doğuma girdi gelsin yapıcak transferi
Sizin için de hayırlı uğurlu olsun inşallah allah gönlünüzdekini hayırlı kılsınHayirlisi olsun insallah
Kizlar annelerinin yaninda olanlar, esleri yaninda olanlar cok sanslisiniz...
Annem cok uzakta hasta babama baktigi icin gelemiyor yanima...
Esiminde gorevi cikti ne zaman gelecegi belli degil...
Aksamlari gorumcem gelecek yanima ama saat 10 gibi falan...
Olsun Allah yanimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?