- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.861
Canim benim tüm dualarım seninle al kuzucuklarini gel eveAyy nasıl heyecanlıyım anlatamam
Uyku yok gram sabah 7 de yola çıkacağım
Offf geçmiyor resmen zaman
Canim benim tüm dualarım seninle al kuzucuklarini gel eve
inşallah sımsıkı tutunacaklar güzel annesine
Sabah saat kaçta transferin
Dikkat et canım oje, makyaj,parfüm
felan kullanma
tüm takılarını çıkar hastaneye gitmeden
tokaya bile izin vermiyorlar çünkü
Canım şimdiki yazdığım yazının altında hamilelik takvimi ekleyin yazıyor oraya tıkla ordan hamilelik gününü hesaplama var hesaplayıp profilde ki yere doldur
Sagol cnm birazda olsa icim rahatladi ama cogu kisiden eger tutunmussa mutlaka lekelenme oluyo diyolar
Bana 1 kagit vermişlerdi orda yazıyordu bunlar canımAmeliyat gibi mi yahu ?
Aşılama gibi oluyor sanmıştım
Sağol canım
Bilmiyorum erken gel dedi doktor
10 gibi sanırım
Çok heyecanlıyım
Bana 1 kagit vermişlerdi orda yazıyordu bunlar canım
Hemşirede 1 gün önce uyarmisti beni
Emriyo transfer sırasında etkileniyormus kokulardan kimyasallardan canım
Bu yüzden bunlar yasak
Ayın 18 inde transferim olmuştu pazar günü 10 gün oluyormuş :)) yaa erken değil mi herkes 12. Günü mü bekliyor. Pzt Simi yaptırsam acaba ?
Bana 1 kagit vermişlerdi orda yazıyordu bunlar canım
Hemşirede 1 gün önce uyarmisti beni
Emriyo transfer sırasında etkileniyormus kokulardan kimyasallardan canım
Bu yüzden bunlar yasak
Hamileymişsin dimi bak sana o gün o kadar dedim stres yapma hamilesin diye.Allah tamamına erdirsin seninde benimde.Hamilelik takvimini de profilden kişisel bilgilere gir.Orda bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyo oraya aralara tire işareti koyarak tarihi yaz.Alttanda degişiklikleri kydeti tıkla
Arkadaslar 5. Gun embriyo hesabi nasil yapiliyo transfer gununden itibaren ne kadarlik sayiliyo defalarca dinliyorum ama kafam bi milyon oluyo valla anlamiyorum
Canim bugün bende yaptirdim test 287 cikti pazartesi tekrarliycam bende.seninki kac cikti bugun
Arkadaslar 5. Gun embriyo hesabi nasil yapiliyo transfer gununden itibaren ne kadarlik sayiliyo defalarca dinliyorum ama kafam bi milyon oluyo valla anlamiyorum
Canim boşuna kasma kendiniBirde sıkışık durumu
Off zor olmaz inşallah
Toplamadan sonra ki gün 1 .gün oluyor
Embriyolog bilgi vermedi mi canım günlük ?
Canim boşuna kasma kendini
ben ilk tedavimde 1bucuk Litre su içmiştım tam transfer anında kalktım tuvalete koştum
yarısını yapıp tekrar geldim
Benim için çok zor bi durumdu
birazini yapıp birazini bırakmak
Doktor 2 bardak ićsen yeterdi sen çok içmişsın dedi
Benim transfer gunu ilk gun saymislardi.
Cok tesekkurler arkadasim
Cnm benim ki taze embriyo degil yumurta toplandi embriyo olustu ama rahim hazir olmadigi icin donduruldu bi adet sonrasi hazirlandi rahim ve 24 unde transferim olduToplamadan sonra ki gün 1 .gün oluyor
Embriyolog bilgi vermedi mi canım günlük ?
Cnm benim ki taze embriyo degil yumurta toplandi embriyo olustu ama rahim hazir olmadigi icin donduruldu bi adet sonrasi hazirlandi rahim ve 24 unde transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?