2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim
Canim magnezyum içerikli magneese calciene i bi doktoruna sor istersen onu iç o da cok etkili. Bir de varsa hemen bi Bamya pişir ye yiyebiliyorsan tabi hemen faydasını görürsün
Sagol cnm birazda olsa icim rahatladi ama cogu kisiden eger tutunmussa mutlaka lekelenme oluyo diyolar
Canim lekelenme falan bünyeden bünyeye değişir. Emin ol su an lekelenme olsa bu sefer de olmadı mi diye icin içini yer o yüzden sakin ol bence çünkü Benim de tuttu Allah’a şükür ama hiç bir belirti olmadı lekelenme dahil. Sadece adet tarihim geldiği gün kasiklarimda agri olmustu adet sancısı gibi e ben de o tarihe kadar zaten öğrenmiştim. O yüzden içini ferah tut belirti arama bosver

Cyclo progynova bitince en geç 4-5 güne adet olmustum ben canim belki sen de öyle olursun 1haftaya kalmıyor gibi yanı

Haklisin cnm ama iste yinede acabami diyip duruyorum ilk 3 gun batmalar vardi dun hic bisey yoktu bugun yine sanki adet olcakmisim gibi belim agridi kasiklarim sancidi hayirlisi

Annem yarin bamya yapim yermisin diyordu. tam ustune geldi dim de yapsin bari onu da deneyimm sagol canimmm :*

Rica ederim canim ayni sorun bende de olduğu icin seni cok iyi anlıyorum hatta transferden sonra da bamya yemiştim özellikle :)
Bamya yiyince ne oluyomus cnmm anlamadim ben faydasi ne bizde yiyelim

Haklisin cnm ama iste yinede acabami diyip duruyorum ilk 3 gun batmalar vardi dun hic bisey yoktu bugun yine sanki adet olcakmisim gibi belim agridi kasiklarim sancidi hayirlisi
İlaçlarin cok fazla etkisi var vücudumuza maalesef canim o batmaları falan ilaçlar da tetikliyor biz de diken üzerinde oluyoruz zaten hepsi birleşince bizi psikolojik olarak yoruyor. O yüzden olabildiğince rahat olmaya çalış insallah en hayırlı sonucu alirsin

Amin cnm insaAllah hepimiz de muradimiza ereriz

Bende de biraz kabizlik problemi olmaya basladi. Bende yarin esime aldirayim da yapalim
Kuru kayısı dene ama sıcağa yakın ılık bi su ile birlikte ye faydasını çok göreceksin. Ayrıca ıspanak da çok fazla bagırsak çalıştırıyor bide kestane çok olmadı ilaç vermediler mi sana onu içebilirsin

Canım mevsimi geçti ama konservesini bulabilirsin
Yada kurutulmuşta olabilir
Yok canim konserve falan yapmiim baska alternatifler bulayim
ilac onceki denememde vermisti dr. Ama ben ilac icmek istemiyorum. Kuru kayisi aldirayim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…