- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.701
İnşallah canım yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz hepimizin kalbi ağzında allah inşallah bizlere nasip edecek inş çıkarda kendimiz olmuş gibi mutlu oluruZAmin inşallah ama keşke evde kendim yapmasaydım o testi tek çizgiyi görünce moralim çok bozuldu.. bakalım 14.30 a öğreneceğim kan sonucunu da.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir inşallah..
İnşallah canım yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz hepimizin kalbi ağzında allah inşallah bizlere nasip edecek inş çıkarda kendimiz olmuş gibi mutlu oluruZ
Haklısın jasmen, sonuç ne olursa olsun pes etmedim etmekte yok :) herkesten güzel güzel haberler bekliyorumİnşallah canım yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz hepimizin kalbi ağzında allah inşallah bizlere nasip edecek inş çıkarda kendimiz olmuş gibi mutlu oluruZ
Neyi hissetmiştiniz çocuğunuzun olacağını mı? Daha transfer bile olamamış umutsuz olmayın olacak deyin ve olacak inşaallah...Hic belirti yok ilk cocugumda sanki bir seyler hissetmistim beklemek cok zor 24 ocak transferim
Bugun altinci gunum cnm transfer gunuyle seninSenin bugun kacinci gun
Ben hicbisey hissetmiyorumm sen hissediyomusunn cnm. Bu gun dus aldimm duramadimm. Dr ayakta ilik suyla al dusunu demisti. Pek vucuduma degdirmedim ayakta kafami yikadim. Kovaya da soguga yakin su koydum vucuduma doktum. İnsallah emeklerimiz bosa cikmaz.3. Gün embriyosu konulan arkadaşlar bnle birlikte birşey hissediyormusunuz :)
Benim kagitta da yaziyodu ama hemsire iki gun bekle sen yinede demisti. O yuzden bekledim ben. Ayy gelismeye devam ediyorlarsa simdi 5. Gun embriyosu oldular demi blastosistciklerimiz.Bnde birşey hissetmiyorum bize duş yasak deildi dün aldım bn. Kağıtda banyo yapabilirsiniz yazıyordu
Evet 5. Gün olacaklar bugünden sonra veya bugün tutunacaklar allahın izniyleBenim kagitta da yaziyodu ama hemsire iki gun bekle sen yinede demisti. O yuzden bekledim ben. Ayy gelismeye devam ediyorlarsa simdi 5. Gun embriyosu oldular demi blastosistciklerimiz.
Kaçıncı gün embriyosuydu inş güzrl haberler hadiiikızlarcım kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza tekrar talibim :)
İnşallah positifi görürsün cnmkızlarcım kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza tekrar talibim :)
dualarimiz seninle cnmm heycanla bekliyorummmkızlarcım kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza tekrar talibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?