2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sağol canım inşallah tutar sende de valla bende aynı senin gibiyim nasıl olacak diye dr sordum şimdiden bişey belli olmaz 3 hafta sonra muyanede belli olur dedi kızım ve eşim tek bebek istemiyorlar ya ikiz yada üçüz istiyorlar kızım hep Allah'ım bana iki tane 3 tane kardeş ver diye dua ediyordu

Bende hergün dua ediyorum inşallah 3 kuzucuğum da tutur bana

Allah herkezin gönlüne göre versin

Inşaallah gonlune göre olur canım. Çok sevindim

Bende hergün dua ediyorum inşallah 3 kuzucuğum da tutur bana

Allah herkezin gönlüne göre versin
Canim siz daha iyi bilirsinuz ama 3 embriyo tutarsa birini muhtemelen sonlandiracaklar. Yani canliyken bir igneyle girip oldurecekler. Ultrasonda o goruntulere seslere dayanabilecekmisin. Kesinlikle boyle olacak diye bisey yok ucuz doguranlar var ama bu buzdaginin gorunen kisimlari. Bide gorunmeyen kisimlari var iyi dusun bence.

Arkadaslar tutundugunu anlamak icin ille de transferin ilk gunlerinde leke mi gelmesi gerekiyo ben de hic oyle bisey olmadi

Canim ben buna katılmıyorum

Erken doğum veya herhangi bişey olucaksa tek bebektede oluyor

bu yüzden allah ne yazdıysa onu yaşicagiz hepimiz
Birçok kişi var tek emriyo konulup ikiz doğum yapan
Yada iki emriyo konulup
Üçüz doğum yapan

Allah ne derse o oluyor canım

Şunuda soylemek isterim canim

6 senedir evlat hasreti çekiyorum
eğer 3üde tutarsa asla 1 rini sondandirmicagim

Doktorumlada konuştum bu durumu

Zaten yiyecek ekmeği nasibi yoksa kendiliğinden düşer biri
benim buna karar vermeme gerek kalmaz

Herşeyin hayırlısı bakalım bunları düşünmek için çok erken
belkide hiç biri tutunamicak

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun canim insallah tutar ve rahat bir gebelik gecirirsin

Transferin 4. Gunu doktor e2 ve progestona bakti Bende belki tutunmussa diye beta verdim e2 123 progrstoron 38 beta 0.1 cikti moralim cok bozuldu gebelik olsa azda olsa cikmaz miydi doktor igne verdi hayirlisi

Transferin 4. Gunu doktor e2 ve progestona bakti Bende belki tutunmussa diye beta verdim e2 123 progrstoron 38 beta 0.1 cikti moralim cok bozuldu gebelik olsa azda olsa cikmaz miydi doktor igne verdi hayirlisi
Blast embriyomuydu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…