- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.661
Senin ki de tup bebek degil mi nerde yaptiriyosun eger tr deysen 2 den fazla koymazlar kibristaydan 3 tane koyarlar benim de 5. Gun embriyosu 3 unu de transfer etti dr
Hamur isi yedim cnm biraz dogru yememem lazim ama dedigin gibi yuruyorum surekliHareketsiz olduğun için de olabilirsin evin içinde yürü ekmek hamuru işinden uzak dur biraz
ictim cnm azcik karnim guruldamaya basladi insallah rahatlarimhilal1907 cnm duphalac 2 3saate etki eder iç bence
Sağol canım inşallah tutar sende de valla bende aynı senin gibiyim nasıl olacak diye dr sordum şimdiden bişey belli olmaz 3 hafta sonra muyanede belli olur dedi kızım ve eşim tek bebek istemiyorlar ya ikiz yada üçüz istiyorlar kızım hep Allah'ım bana iki tane 3 tane kardeş ver diye dua ediyorduHayırlı olsun canım inşallah bende ıyi haberler alırım senin gibi. Peki şimdi iki embriyo da tutmuş mu? Bi yandan çift embriyo transferi olsun istiyorum biryandan da korkuyorum iki çocuk nasıl olacak diye endişelerim var. Sen ne durumdasın acaba
Yaşla hiç alakası yok kızlar hep sağlık bakanlığı tek embriyo koyabilirsiniz diyorlar ama benim ikinci ve 3 drnememizde 2 embriyo koydular biz ısrar ettik garanti olsun diyeTüp Bebek ama yaşım 37 o yüzden çift embriyo transferi olabiliyor.
Bende hergün dua ediyorum inşallah 3 kuzucuğum da tutur banaSağol canım inşallah tutar sende de valla bende aynı senin gibiyim nasıl olacak diye dr sordum şimdiden bişey belli olmaz 3 hafta sonra muyanede belli olur dedi kızım ve eşim tek bebek istemiyorlar ya ikiz yada üçüz istiyorlar kızım hep Allah'ım bana iki tane 3 tane kardeş ver diye dua ediyordu
Inşaallah gonlune göre olur canım. Çok sevindimSağol canım inşallah tutar sende de valla bende aynı senin gibiyim nasıl olacak diye dr sordum şimdiden bişey belli olmaz 3 hafta sonra muyanede belli olur dedi kızım ve eşim tek bebek istemiyorlar ya ikiz yada üçüz istiyorlar kızım hep Allah'ım bana iki tane 3 tane kardeş ver diye dua ediyordu
Amin inşallah canım tez zamanda kavusursun yavruna rabbim isteyen herkese yaşatsınBende hergün dua ediyorum inşallah 3 kuzucuğum da tutur bana
Allah herkezin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canımInşaallah gonlune göre olur canım. Çok sevindim
Canim siz daha iyi bilirsinuz ama 3 embriyo tutarsa birini muhtemelen sonlandiracaklar. Yani canliyken bir igneyle girip oldurecekler. Ultrasonda o goruntulere seslere dayanabilecekmisin. Kesinlikle boyle olacak diye bisey yok ucuz doguranlar var ama bu buzdaginin gorunen kisimlari. Bide gorunmeyen kisimlari var iyi dusun bence.Bende hergün dua ediyorum inşallah 3 kuzucuğum da tutur bana
Allah herkezin gönlüne göre versin
Hayirlisi olsun cnm Rabbim yuzunu guldursunBenimde hafta ya cumartesi
3 emriyo transferim olucak canım
InsaAllah bu defa olur cnmBn 2. Denemeyi şubatta yapıcam. 2 ay önce tüp bebek ypmıştım da
Canim ben buna katılmıyorumCanim siz daha iyi bilirsinuz ama 3 embriyo tutarsa birini muhtemelen sonlandiracaklar. Yani canliyken bir igneyle girip oldurecekler. Ultrasonda o goruntulere seslere dayanabilecekmisin. Kesinlikle boyle olacak diye bisey yok ucuz doguranlar var ama bu buzdaginin gorunen kisimlari. Bide gorunmeyen kisimlari var iyi dusun bence.
Hayır canım kizimda hiç belirtim yoktu bunda her belirtileri olduArkadaslar tutundugunu anlamak icin ille de transferin ilk gunlerinde leke mi gelmesi gerekiyo ben de hic oyle bisey olmadi
İnşallah canım olmayan isteyen herkese nasip olsunInsaAllah bu defa olur cnm
Hayirlisi olsun canim insallah tutar ve rahat bir gebelik gecirirsinCanim ben buna katılmıyorum
Erken doğum veya herhangi bişey olucaksa tek bebektede oluyor
bu yüzden allah ne yazdıysa onu yaşicagiz hepimiz
Birçok kişi var tek emriyo konulup ikiz doğum yapan
Yada iki emriyo konulup
Üçüz doğum yapan
Allah ne derse o oluyor canım
Şunuda soylemek isterim canim
6 senedir evlat hasreti çekiyorum
eğer 3üde tutarsa asla 1 rini sondandirmicagim
Doktorumlada konuştum bu durumu
Zaten yiyecek ekmeği nasibi yoksa kendiliğinden düşer biri
benim buna karar vermeme gerek kalmaz
Herşeyin hayırlısı bakalım bunları düşünmek için çok erken
belkide hiç biri tutunamicak
Blast embriyomuydu canimTransferin 4. Gunu doktor e2 ve progestona bakti Bende belki tutunmussa diye beta verdim e2 123 progrstoron 38 beta 0.1 cikti moralim cok bozuldu gebelik olsa azda olsa cikmaz miydi doktor igne verdi hayirlisi
3. Gun 8. HucreliBlast embriyomuydu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?