- 13 Eylül 2012
- 94
- 48
- 88
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.581
Çok üzüldüm canım vardır bunda bi hayır rabbim tez zamanda nasip eder inşallahKızlar sonuç negatif
Umutlar başka bahara kaldı...
Allah sizlere nasip etsin
Hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Rabbim yardımcımız olsun
Bşyler hissediyodum göğüs hassasiyeti
Kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmem olmuştu 4günden beri
Belirtiler hormon ilaçlarından((
Leke adet belirtisiymiş((
Öyle diyoruz canım biz deÇok üzüldüm canım vardır bunda bi hayır rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
Çok üzüldüm inşallah bir gün hepimize nasip olur pozitifleri görmek. Kaçıncı denemendi canımÖyle diyoruz canım biz de
Hayırlısı böyleymiş demek ki
Ama insan üzülüyo tabi
Rabbim sanada bize de attıracak inşallah anne olan duygusunu sakin uzulmeKızlar sonuç negatif
Rabbim yardımcımız olsun
Çok üzüldüm bende cnmm iyi haberler bekliyordum ama hayırlısı buymuş demekten de elimden başka bişey gelmiyor malesef rabbim in var illa ki bi bildigiKızlar sonuç negatif
Rabbim yardımcımız olsun
Benim dr. Transferden sonraki 3 gun sadece tuvalete kalk sonra normal yasamina don ama agir is yapma dedi.Kizlar sizler transferi olanlar hafif isleri yapiyo musunuz? Benim annem kv. Uzaktalar hep esim yapiyor bende yardim ediyorum mecburen. Ama dun transferim oldu. Dun aksam yemegine yardim ettim cok ayakta durmadan. Bugunde sabah kahvaltiya yardim ettim. Hemsirede dr.da normal hayatina donebilirsin demislerdi. Bende gecen sefer hep yattim hep ama tutmamisti. bu sefer yatiyorum genelde oturuyorum yada geziniyorum. Tabi yattigim zamanlarda var.
Rahim kalınlığın maşallah iyi canımBal10cukkk bende bugun doktora gittim rahim kalınlıgı 9,4 olmus salı tekrar çağırdı 5 şubatta muhtemelen transfer olur dedi
İnş hadi bakalım evet ard arda olacak sen 3 tane embrioya tamam dedirtmiştin dimi :) valla rahim kalınlıgı iyi olsun günde 4 tane alıyorum estrofemi mide bulantısından mahvoldumRahim kalınlığın maşallah iyi canım
Hadi hayırlısı olur inşaallah
Ben 3ü
Sen 5i
Hemen hemen aynı olucaz canım
Pazartesi kontrole gidicem
bakalım ozaman kaç ćıķicak
inşallah kalinlaşmiştir
Bugun ben sordum doktora hamileliğin nasıl gececeğinide gösteriyormus bende aşırı baş ağrısı mide bılantısı yaptı acillik oldum hamileliğimde muhtemelen zor gececek bazılarını hiç etkilemiyomusEstrofem herkeste bulanti yapiyor mu ki kizlar? Ben de bugun basliycam ilaclara.14 subat transfer olucak insallah.hepimizin hakkinda hayirlisi
Canim hemşire yapmaz demişti amaİnş hadi bakalım evet ard arda olacak sen 3 tane embrioya tamam dedirtmiştin dimi :) valla rahim kalınlıgı iyi olsun günde 4 tane alıyorum estrofemi mide bulantısından mahvoldum
Transferden önce vuruldum transfer sonrası neden vuruldun anlamadım istersen ara hastaneni sor istersen aklında soru işareti kalmasınTransfer sonrası kan sulandırucu dışında çatlatma iğnesi vurduran yok mu bir tek benmiyim
Ben tek istedim ama doktor 2 dedi 2 olacakCanim hemşire yapmaz demişti ama
Doktor dün sordu bana
nasıl hissediyosun kendini
estrofemden bi şikayetin var mı dedi bende dedim ilk günler mide bulantısı kasık ağrısı yaptı ama şimdi iyiyim dedim
Normal bunlar olabilir dedi
Sen konuştun mu kaç emriyo olucagini
Önce bnde vuruldum , tutunsun diyeymiş rahim elverişli olsun die ancak hiç rastlamadım sonrasında vurulan bnde önceki denememde vurulmadımTransferden önce vuruldum transfer sonrası neden vuruldun anlamadım istersen ara hastaneni sor istersen aklında soru işareti kalmasın
İlk hamileliğimde yattım herşeyi eşim yaptı bu transfer den sonra yarım saat yattım 1 saat içinde hastaneden ayrıldık İstanbul'dan kocaeline geldik üstüne yemek yemeye gittik eve gelince yatmadım oturdum normalde yaptığım şeyleri yaptım ağır kaldirmadim yukarıya iyice uzsnmadim yemeğimi neyi kendim hazırladım eşim tahlil gününe kadar ev süpürdü bende arkasından kendimi yormadan incitmeden sildim arada süpürge bile yaptım sonucum pozitif bugün ikinci testide yaptım yükselmiş Dr normal hayatına devam et demişti (mecbur ayaktayım 4 yaşında kızım var sürekli yatamıyorum suyu cisi isteği bitmiyor )Kizlar sizler transferi olanlar hafif isleri yapiyo musunuz? Benim annem kv. Uzaktalar hep esim yapiyor bende yardim ediyorum mecburen. Ama dun transferim oldu. Dun aksam yemegine yardim ettim cok ayakta durmadan. Bugunde sabah kahvaltiya yardim ettim. Hemsirede dr.da normal hayatina donebilirsin demislerdi. Bende gecen sefer hep yattim hep ama tutmamisti. bu sefer yatiyorum genelde oturuyorum yada geziniyorum. Tabi yattigim zamanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?