- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.301
İnşallah bakalım heyecanla bekliyorum vallaEvet anladım canım
Pazartesi yi olursa sende cumaya kalmaz transfer
Kişiden kişiye değişiyo demek. Bnm yumurtada azdı 10 tane olusmuştu 8 tanesı toplanmıstısüper valla benim yürüyüşüm değişiyor
Sen birde beni görİnşallah bakalım heyecanla bekliyorum valla
İlk 4 gün 1 taneBal10cukkk
Canım günde kaçar alıyorsun ?
1 er başlayıp
2 şer değil mi artık ?
Estrofem
Jele başladın mı ?
İlk 4 gün 1 tane
Sonrakı 4 gün 2 tane
Şimdi 3 tane ile devam ediyorum
Jeli daha vermedi belki pazartesi verir
Kusura bakmayın öyle demek istemedimde ağrılı geçti iki seferde.Benim kadınlar kulübünde denk geldiklerim genelde işlemden sonra adet ağrısına benzer hafif bir ağrı olduğunu yazmışlardı.ben de çok ağrılı bir işlem diyene pek rastlamadım.algıda seçicilik demek ki. inanamadım yazmanızda yalan söylüyormuşum izlenimi yaratmış.
Gebelik aşısı nedir,gerçekten bilmiyorum.Transfer olanlar hepinize aşı yapıldı mı ?
Aşının önemi nedir acaba ?
Gebelik aşısı nedir,gerçekten bilmiyorum.
Benim önce ki transferim de yapılmadı, bu transferim için de doktor böyle bir aşıdan bahsetmedi.
Benim kadınlar kulübünde denk geldiklerim genelde işlemden sonra adet ağrısına benzer hafif bir ağrı olduğunu yazmışlardı.ben de çok ağrılı bir işlem diyene pek rastlamadım.algıda seçicilik demek ki. inanamadım yazmanızda yalan söylüyormuşum izlenimi yaratmış.
Sorduğunda, bizimle de paylaşır mısın?Bende bilmiyorum
Burda duydum
Doktoruma soracağım
pazartesi transfer
aklımda deli sorular
İdrar da silik çıkması bence düşük yapman anlamına gelmez, üzme kendini.Bugun transferimin 9. Gunu. 5. Gunden itibaren test yapiyorum silik cikiyor. Dun hafif lekelenmem oldu kan verdim 77 cikti. Bugun yine idrar testi yaptim oncekilerine gore daha silik cikmis. Dusukmu yapiyorum. Boyle birsey yasayan oldumu. Yarin yine kan verecegim ama saatler gecmiyor. Bu belirsizlik beni maffetti.
lekelenmem geçti. iğne vuruldum. benimdaha önce bir düşüğüm var aynısı olacak diye korkuyorumİdrar da silik çıkması bence düşük yapman anlamına gelmez, üzme kendini.
Eğer lekelenmelerin devam ediyorsa, doktorunla görüş bence,
Hem için rahat eder, lekelenme devam etmiyorsa da sabah erkenden kan ver arkadaşım.
Üzme kendini, sağlıkla devam eder inşallah.
Gebelik aşısı isteğe bağlı yapılıyor canımSen farkı kullanıyorsun
Ben 1 ile başladı 2 içiyorum şuan halen
Olabilir pazartesi jel verir
Canım gebelik aşısı yapılmadı bana da
Pazartesi transfer ile mi yapacak acaba ?
Korkmamaya çalış, inşallah bu kez düşündüğün gibi olmaz...lekelenmem geçti. iğne vuruldum. benimdaha önce bir düşüğüm var aynısı olacak diye korkuyorum
Önemli değil, bu mesajınızla yanlış anladığımı göstermiş oldunuz. Tabi siz olumsuz tecrübenize göre yorum yapmışsınız. Benim henüz bir tecrübem yok umarım ağrısız geçer. Benim acı eşiğimde düşüktür. Ağrısız olan Mesajlar daha çok dikkatimi çekti galibaKusura bakmayın öyle demek istemedimde ağrılı geçti iki seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?