- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.201
Kan sulandirici yakiyor canim yaBu arada kan sulanıp rahimde hareketlensin diye göbekten iki iğne verdi doktor bugün birini yaptım
Ucu aynı ama iğneden on saniye snr bir yandı anlatamam önceki hormon iğnelerini arattı :)) bi iki dk snr geçti ama aklıma geldin
Igne korkusu diyince akla ben geliyorumBu arada kan sulanıp rahimde hareketlensin diye göbekten iki iğne verdi doktor bugün birini yaptım
Ucu aynı ama iğneden on saniye snr bir yandı anlatamam önceki hormon iğnelerini arattı :)) bi iki dk snr geçti ama aklıma geldin
Sanirim su saatte isten gelen sadece benimGüzel hanımlar
nerelerdesiniz
nabıyosunuz
Sağlınız sıhhatiniz nasıl?
Valla Allah kolaylık versin canımSanirim su saatte isten gelen sadece benim
Aminnnnnnn dee sanırım benim konu da teselliye ihtiyacim varValla Allah kolaylık versin canım
Dışarda olmasam açıp üflicem :)) ne faydası olucaksaKan sulandirici yakiyor canim ya
İnşallah cnm artık ne çıkarsa hayırlısı dicezIgne korkusu diyince akla ben geliyoruminşallah pazar günü güzel haber alırsın da canım bu acıya değer
Ne iş yapıyorsun canım bayağı geç saatte geliyorsunSanirim su saatte isten gelen sadece benim
Kizlar transferden sonra progestan ilacını vajinal mı aliyim ağzından mı bilemedim. Doktorum farketmez dedi ama.
Bide coraspirin iç dedi hergün
Dışarda olmasam açıp üflicem :)) ne faydası olucaksa
Bana verdiği 200 lük vajinadanBildigim kadariyla vajinal olunca daha etkili oluyor bana doktorum oyle demisti
Aynen aynen benim de oyle oluyodu merak etmeBana verdiği 200 lük vajinadan
Bu da geri beyaz akıntı yapıyo normal dimi ??
Bu sefer bana ignesini verdiler kalcadan ignesini oluyorum her gun.Bana verdiği 200 lük vajinadan
Bu da geri beyaz akıntı yapıyo normal dimi ??
Hiç gerilme canım ben çrsba yaptım bugünde opu oldum hatta sevin ilk aşama bitti artık ikinci aşama basliyo :)Çatlatma iğnesi saati bekleyen var mı ben gibi?Asıl gerginlik bundan sonrası ..
Hayırlısı olsun canım ne durumda yumurtacıklar? Haberler güzel umarımHiç gerilme canım ben çrsba yaptım bugünde opu oldum hatta sevin ilk aşama bitti artık ikinci aşama basliyo :)
Günde iki iğneye çıktı benim de Fitili de 4 saatte bir günde 6 tane.. ölmek üzere olan hastaya şok cihazını dayıyorlar ya aynen o durum yaniBu sefer bana ignesini verdiler kalcadan ignesini oluyorum her gun.
Evyap da calisiyorum cnm kozmatik ve evybayb fabrikasindaNe iş yapıyorsun canım bayağı geç saatte geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?