- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.001
Ooo cesursun bende sanırım izin alıcam 5 gün filan işe gitmeyi düşünmüyorum inş 10 gün sonra hamileyim yazarsın buraya :)[/QUOT
inşaAllah hepimiz sırayla güzel haberler veririzOoo cesursun bende sanırım izin alıcam 5 gün filan işe gitmeyi düşünmüyorum inş 10 gün sonra hamileyim yazarsın buraya :)
Bugün 4. Yu yaptık canım ya ilk gün hiç hissetmedim ben iğneyi bu muymuş dedim ama gün geçtikçe acıyor canım korkuyorum tansiyonum düşüyorİğne sürecinde neden bu kadar zorlandın ki canım kaçıncı günündesin iğnelerin
Korkma canım sen mi yapıyorsun eşin mi ? Hangi iğneler varBugün 4. Yu yaptık canım ya ilk gün hiç hissetmedim ben iğneyi bu muymuş dedim ama gün geçtikçe acıyor canım korkuyorum tansiyonum düşüyorben normalde de iğneden çok korkarım
Çok üzüldüm neden öyle birsey olmus nerdesin hangi hastane dur bakalım aslında belki sonra tepki veren yumurta çogalırMerhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm
Allah yardım etsin umarım en güzel haberlerle sürecin devam eder. Son aşamaya gelene kadar olan kısım da stresli gerçekten ama elimizden bişey gelmiyor. Bazen çok yumurta gelişiyor bazen az. Rahat olmak ve kafada kurmamak çok etkiliyor. Benim öncekinde 10 yumurtam döllenmişti ama kaliteleri iyi değildi. İkincide 5 tane oluştu ama 3 ü 5 . Güne gitti. Stressiz olmak teslim olmak çok önemli. Elimizden geleni yapıcaz. Gerisi Allahın takdiri.Bana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim için
Canım ilkini eşim yaptı baktım acımadı bana bir cesaret geldi ikinciyi ben yaptım 3 ve 4 u de eşim yaptı bu akşam fena acıdı neden bilmiyorumKorkma canım sen mi yapıyorsun eşin mi ? Hangi iğneler var
Kesinlikle canım biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim Rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallahAllah yardım etsin umarım en güzel haberlerle sürecin devam eder. Son aşamaya gelene kadar olan kısım da stresli gerçekten ama elimizden bişey gelmiyor. Bazen çok yumurta gelişiyor bazen az. Rahat olmak ve kafada kurmamak çok etkiliyor. Benim öncekinde 10 yumurtam döllenmişti ama kaliteleri iyi değildi. İkincide 5 tane oluştu ama 3 ü 5 . Güne gitti. Stressiz olmak teslim olmak çok önemli. Elimizden geleni yapıcaz. Gerisi Allahın takdiri.
Ankara Novaart'da başladık. Doktor bazen olabiliyor, 2 gün daha şans verelim büyüyecekler mi bakıp ona göre karar verelim dedi. Daha önce İstanbul'da ovülasyon tedavisinde şuan uygulanan dozun nerdeyse çeyreğini alıyordum, 3 yumurtam gelişmişti. (Ovülasyon tedavisinde çoğul gebelik oluşmaması için dozu düşük tutuyorlarmış). Açıkçası hiç böyle bir sonuç beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadımÇok üzüldüm neden öyle birsey olmus nerdesin hangi hastane dur bakalım aslında belki sonra tepki veren yumurta çogalır
Canım sen hiç bakma böle göbeğini elinin arasına alsın etini sıksın yani eşin direk batırsınCanım ilkini eşim yaptı baktım acımadı bana bir cesaret geldi ikinciyi ben yaptım 3 ve 4 u de eşim yaptı bu akşam fena acıdı neden bilmiyorumgonal f 225 canım cumartesi de cetreodit eklenecek aldırdı doktorum en baştan bilmiyorum nasıl olacak bana verebileceğin tavsiyen var mi yoksa bana işkence olacak bu süreç
Çok üzüldüm inş 2 günde şanslarını iyi kullanıp büyürler peki doktor bundan sonrası için ne öneriyor dozu yüksek verseler yasa iğneyi değiştirseler olmuyomuymuaAnkara Novaart'da başladık. Doktor bazen olabiliyor, 2 gün daha şans verelim büyüyecekler mi bakıp ona göre karar verelim dedi. Daha önce İstanbul'da ovülasyon tedavisinde şuan uygulanan dozun nerdeyse çeyreğini alıyordum, 3 yumurtam gelişmişti. (Ovülasyon tedavisinde çoğul gebelik oluşmaması için dozu düşük tutuyorlarmış). Açıkçası hiç böyle bir sonuç beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadımen azından tutmayacaksa da transfer sonucu tutmaz diye düşünüyordum. Daha başında böyle oldu.
Arkadaşım özellikle cetrotide yakar acıtır. Vuracağın yeri 2 parmağınla sıkıştır iğne vurmadan önce 2 dk buz tut vurduktan sınrada 2 dk tut acı sıfıra iniyor :)Kızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
Benim de 3 yumurta gordu doktor.digerleri igneye tepki vermiyor diyordu.dusuk doz ilac kullandim.nitekim e2 degerim herseyi degistirdi.opu islemim oldu 9 yumurta toplandi.o yuzden kan degerini gormeden uzulmeMerhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm
Hangi aşamasında ? Sadece yumurta toplamada hafif bi anestezi var diğer aşamalarında yokKızlar tup bebekte narkoz aliyormusunuz yoksa ağrısız sancisiz birşey mi
Canım o iğneleri kullanirken bi donem bende cok kotu oldum sonra tecrubeli bi anneden okudum denedim ve çok ise yaradı umarım senin isine de yarar bazen açıyor çünkü iğneyi yaptigin aciyla alakalı iğnenin sivri olan ucu aşağıda olacak boyle dene umarim ise yararKızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
Hangi aşamasında ? Sadece yumurta toplamada hafif bi anestezi var diğer aşamalarında yok[ ben daha hicbir aşama görmedim cnm ya o yüzden süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum allah nasip ederse haftaya dr tüp bebek için gideceğim
Ben 5. gün transferi 8. günü ilk kan testimde hormon çıktı ama idrar testim negatif çıktıKızlar bugün transferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı genelde pozitif olanların silikte olsa çıkmış ama bende o da yok sizce hala şansım var mı adet olacağımdan da emin gibiyim artık ama yine de bi umut arıyorum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum o da zaten masa başı rahat olması avantaj , ben dinlenerek geçirdim çoğu zamanı , başka biri de mağazada çalışıyomuş üç günden snr işbaşı yapmış onun da tutunmuşŞimdicemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?