- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.421
Bana ilkinde rezervin iyi yumurta sıkıntısı yok dedi.az kaliteli yumurta amacımız.ama 5 tane olgun yumurta çıktı.baya az yani.bu sefer protokolu değiştirelim dedi.merhaba hazeleyes benımde bu sefer 112,5 ıle basladık az yumurtam olmus ama dr.um onemlı olan kalıtesı dedı. bakalım senın neden az ılaçla başlamıstın??
demiştik dimi :))Kızlar bugün ben de başladım gonal f 225 uniteyle hayırlısı inşallah @Kalibimmm gerçekten bu iğne hiç ama hiç acitmiyormus iğne ama acıtmıyor ne tuhaf değil mi
ilk tedavim de bana da vermemişti.az yumurta olmuştu.bu sefer daha çok olsun diye sanırım.ilaçlar kişiden kişiye değişiyo yumurta durumuna göre.Ben ilk defa hazirladim ellerim titredibana merional verilmedi sadece gonal f verildi canım neden acaba
Göbeğin zamanla acıya dayanamacak hale gelecekdemiştik dimi :))
bana da ılkınde fazla vermıslerdı ama bu ılaçlar yumurta olusturmuyorlarmıs olan yumurtaları gelıştırıyorlarmıs. o yuzden var olan yumurta sayım zaten 5miş benım bu sefer oncekınde 12ydı. bakalım hayırlısı olsunBana ilkinde rezervin iyi yumurta sıkıntısı yok dedi.az kaliteli yumurta amacımız.ama 5 tane olgun yumurta çıktı.baya az yani.bu sefer protokolu değiştirelim dedi.
Ay Evet canım ya çok tuhaf senin yazdıklarını aklıma getirdim hep canım Allah razı olsun sendendemiştik dimi :))
Hımm öyle mi inşallah iyi olur her şey çok stresli zamanlar bunlarilk tedavim de bana da vermemişti.az yumurta olmuştu.bu sefer daha çok olsun diye sanırım.ilaçlar kişiden kişiye değişiyo yumurta durumuna göre.
benim de dozum böyleydiHayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/
benim ilkinde ultrasonda 9-10 görünüyo dedi.nitekim 9 toplandı ama 5i olgun çıktı belki bu sefer daha çok ilaçla görünen hepsi olgun olur.vardır bir bildikleri.Bir de ilk tedavide ilk gün doktorum seminerdeydi ildışında başka doktor başlatmıştı tedaviyibana da ılkınde fazla vermıslerdı ama bu ılaçlar yumurta olusturmuyorlarmıs olan yumurtaları gelıştırıyorlarmıs. o yuzden var olan yumurta sayım zaten 5miş benım bu sefer oncekınde 12ydı. bakalım hayırlısı olsun
yaşadıklarımızın bi işe yaraması bile mutlu ediyor tatlım :)) ztn göbek çevresine yani yanlara ve alta yapabileceğin için ben bi gün sağa bi gün sola ya da birini sağa diğerini sola yapıyodum bazen .. snrları alta gerek bile kalmıyo ztnAy Evet canım ya çok tuhaf senin yazdıklarını aklıma getirdim hep canım Allah razı olsun sendenumarım tüm iğneler böyledir
Hava kalmasın derken bana hiç havasından falan bahsetmediler canım ben havasını da almadım nasıl yapılıyor o ilacı çekmeden boş enjektoru itip çekiyorum o mu acababenim de dozum böyleydi
ilaç dışarı gitmesin biraz hava kalması sıkıntı olmaz cnm ..
hem 200 olmamasından iyidir benim ilk gün öyleydi 3-4. gün fln artırdı allahtan..ara değerler daha ince hesap istiyo doğrru mu acaba olmuştum :))
Senin dediklerini dikkate alacağım canım bu dediğini uygulayacağım bi sağdan bir soldanyaşadıklarımızın bi işe yaraması bile mutlu ediyor tatlım :)) ztn göbek çevresine yani yanlara ve alta yapabileceğin için ben bi gün sağa bi gün sola ya da birini sağa diğerini sola yapıyodum bazen .. snrları alta gerek bile kalmıyo ztn
sana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))Göbeğin zamanla acıya dayanamacak hale gelecek
Gonal f e alıştım da merinol zor.başta uzun iğneyi takıyon su ile tozu birleştirdikten sonra kısa ucu takıyosun o ara bi tedirgin oluyorum.benim de dozum böyleydi
ilaç dışarı gitmesin biraz hava kalması sıkıntı olmaz cnm ..
hem 200 olmamasından iyidir benim ilk gün öyleydi 3-4. gün fln artırdı allahtan..ara değerler daha ince hesap istiyo doğrru mu acaba olmuştum :))
Progestan yağlı olan iğne mi canım zor mu osana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))
Onunda benim gibi günde 3 4 iğnesi var bende öyleydim bide humatrop die iğne vurundum bende oda o biraz zorladısana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))
bi de alkolü mendil oluyo içinde bi ilacın ..ondan da verirler belki ilerde..hani o mendili uygularsan alkol ıslaklığı varken değil de bi kaç saniye bekleyip kuruyunca yap iğneni yoksa ucunu hissediyosun biSenin dediklerini dikkate alacağım canım bu dediğini uygulayacağım bi sağdan bir soldan
Gonal f e alıştım da merinol zor.başta uzun iğneyi takıyon su ile tozu birleştirdikten sonra kısa ucu takıyosun o ara bi tedirgin oluyorum.
Ben bu gonal ile korkumu yenmistim ama erken davranmisim anlaşılan eyvahlar olsunbi de alkolü mendil oluyo içinde bi ilacın ..ondan da verirler belki ilerde..hani o mendili uygularsan alkol ıslaklığı varken değil de bi kaç saniye bekleyip kuruyunca yap iğneni yoksa ucunu hissediyosun bi) yine yapııyo da korku gelmesin bi daha
humatrop kullanmadım ama 3 iğne vardı benim deOnunda benim gibi günde 3 4 iğnesi var bende öyleydim bide humatrop die iğne vurundum bende oda o biraz zorladı
hiç öyle deme yanması ayrı oluyor acıması ayrı oluyor halada devam ediyorum 23.25 de yine var :)sana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?