• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Umarım bir aksilik olmazsa
Bayağa ağrı çektim bikaç gün
şimdi de bu
Korkuyorum
:KK42:
Bence hiç korkma bende opusan 4 gün sonra regl oldum ve hiç sorun yok dedi doktor zaten opusan sonaki 10 gün içinde adwt görmengerekitor demişti bana senin durumun normal geldi

Bence hiç korkma bende opusan 4 gün sonra regl oldum ve hiç sorun yok dedi doktor zaten opusan sonaki 10 gün içinde adwt görmengerekitor demişti bana senin durumun normal geldi

İnşallah normaldir
Peki transfer ne zaman olur
daha dün donduruldu

Hmm benim de kürtaj olunca doktor tekrar hsg istedi transfer öncesi. rahim işlem görmüş dedi.inşallah bi sorun çıkmaz
Evet bende transfer öncesi histereskopi oldum rahim iyi mi değilmi diye yeniden çektirdim çok şükür düzelmiş bir dahaki adetlede transfer için ilaçlara baslattı

Çok cahilim ya :)
İnsan basına gelmeyince bilmiyorki canım bende rahimde sorun oldugu için tekrar cektirdim muhtemelen seni hemen ilaca baslatır o ilacada adetin 5. Günü baslanıo rahim kalınlasması için 15 20 gün sonra transfer oluyor

İnsan basına gelmeyince bilmiyorki canım bende rahimde sorun oldugu için tekrar cektirdim muhtemelen seni hemen ilaca baslatır o ilacada adetin 5. Günü baslanıo rahim kalınlasması için 15 20 gün sonra transfer oluyor

Rahim duvarı iyiydi geçen opudan önce
Ama bilmiyorum

Evet bende transfer öncesi histereskopi oldum rahim iyi mi değilmi diye yeniden çektirdim çok şükür düzelmiş bir dahaki adetlede transfer için ilaçlara baslattı
Aslında ben de hsg yerine histereskopi mi yapsa diye düşünüyodum.histereskopiden önce hsg çekilmesi şartı var mıdır acaba://

Aynen öyle
insan başına gelince öğreniyor
canım çok sordum ama
Rahim duvarı kalın mı olmalı transfer için?

Sanırım biz gittiğimizde hem keseyi hemde kalp atışını duyucaz. Mesafe olduğu için onu mu bekliyorlar bilmiyorum.. İnş görürüm bir an önce sağol canım sende en kısa zamanda görürsün

Canım karından kese 5000 olunca görülüyormuş bende 2000 lerde görünüyor sanıyordum seni bir daha ki haftaya çağırır sanırım. Beni de 12 gün sonra çağırdı bugün aradım..bakalım bi görsem duysam hayırlısıyla iki hafta nasıl geçecek bilmem gerçi transferden bu yana 11 gün geçti işte o da geçer

Aklımda soru dolu
doktoruma soracağım yarın inşallah

Back