- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.321
Bu benim 2. Denemem
Cok sakinim
Ilkinde sanirim cok umutlar cok hayaller yuklemistim
Hic bisey yokmus gibi hissediyorum
Olursa supriz olacak benim icin...
Merhaba kizlar
Benimde bugun tedavide 4. Gunum 15.30dan sonra hastahaneye gidecegim ultrason icin
Bakalim nasil yumurtalarim
Canim senin hic belirtin oldu mu ? Yani ben hissedebiliyorum hamileyim diyebildin mi ?İki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
Hadi ya inş diğerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım şükür kalp atışını duymuşsun..İki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
değerlerini doktoruna söylüyor musun ?Slm kızlar bugün yine kan verdim 18.ci gün 1000 çıkmış 3 gün önce 651 di.. Ne zormuş yükselmesini beklemek.. Benimki biraz yavaş ilerliyor sanırım kiminin bayağa yüksek çıkıyor ya
Evet öğrenir öğrenmez hemen bildiriyorum canım. 3000 olunca değerin kese için çağırcaz dediSen
değerlerini doktoruna söylüyor musun ?
Anladım canım iyi bakalım değer 2 ye katlanmamıs gibi geldi o yüden sordum doktor takip ediyorsa daha iyi bilir tabiEvet öğrenir öğrenmez hemen bildiriyorum canım. 3000 olunca değerin kese için çağırcaz dedi
Bende o yüzden panik oldum ama illa herkeste 2 katına artmazmış benimki %60 artıyormuşAnladım canım iyi bakalım değer 2 ye katlanmamıs gibi geldi o yüden sordum doktor takip ediyorsa daha iyi bilir tabi
Anladım canım benim gecmişim bu konuda kötüde o yüzden panikliyorum doktorun iyi diosa sorun yokturBende o yüzden panik oldum ama illa herkeste 2 katına artmazmış benimki %60 artıyormuş
hiç belirtim olmadı 7. haftamdayım hala hiç bir belirtim yok 4 gündür sabahları hafif mide bulantım oluyor o kadar. kan vermeye kesin olumsuz diye gitmiştim. gögüslerimde sızı bile yoktu. sonucu alınca şok olmuştumCanim senin hic belirtin oldu mu ? Yani ben hissedebiliyorum hamileyim diyebildin mi ?
Gercekten mi yazdiklarin inan umut oldu bana. Ya hep okuyorum yok kasik agrisi yok hafif kanama. Diyorum ben de yok bunlar.yani benim adet oldugumda karnim bile agrimaz o kadar rahat geciririm. Ne bileyim hep bir belirti ariyorum. Insallah ben de şok olurum :)hiç belirtim olmadı 7. haftamdayım hala hiç bir belirtim yok 4 gündür sabahları hafif mide bulantım oluyor o kadar. kan vermeye kesin olumsuz diye gitmiştim. gögüslerimde sızı bile yoktu. sonucu alınca şok olmuştum
Sağol canım insan okuduklarından panikliyor bazen haklısın.Anladım canım benim gecmişim bu konuda kötüde o yüzden panikliyorum doktorun iyi diosa sorun yoktur
amin canimRabbim emeklerimizi ziyan etmesin
Canım beta artışı kişiden kişiye göre değişiyor. Bence hiç takılma buna sen. Ters giden bir şey olsaydı şu ana kadar hissederdin bence. Benimkilerde beklenenden daha yüksek artyor. Benimde buna sinirlerim bozuluyor...Bende o yüzden panik oldum ama illa herkeste 2 katına artmazmış benimki %60 artıyormuş
Canım hayırlı olsun tedavin. Yumurta sayısına takılma önemli olan kalitesi.amin canim
Az yumurtam olusmus 5 6 tane
Bende biraz uzuldum
Dr.da zihin gucuyle yukseltebiliyosan yukselt diyo degisik adam ya
amin canim
Az yumurtam olusmus 5 6 tane
Bende biraz uzuldum
Dr.da zihin gucuyle yukseltebiliyosan yukselt diyo degisik adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?